Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Vaše výslovné označování některých lidí za neonacisty je v pořádku, zatímco obrazové přirovnání některých hnutí či organizací k témuž má být potlačeno? To jsou paradoxy, pane Horner!

1 0
možnosti
TT

Ale že vás to pořád rozčiluje, vždyť 90% příspěvků na blogu takto funguje.

Pan Lhoťan na své cestě od Mohameda sám zjistil, že je prorokem a, jak vidno, i své stádečko už vede. A pro všechny ostatní, kteří doteď nepochopili, že nám přináší pravdu a vede nás, připojí svastiku.

Jenom je škoda, že ze svého zdroje, který vytrhl informace odněkud, vytrhne inforrmace, které se mu hodí a vydává to za celou, jedinou a úplnou pravdu. A (viz diskuze o dva či tři články níže) svého proroka je třeba bránit...

A to je nechtěné kouzlo internetu. Kdyby člověk bral všechny informace, které se objeví na blogu idnes, vážně, tak je za týden kandidátem na sebevraždu.

2 0
možnosti
TJ

Milý Zdeňku, řekla jsem ti to soukromě, řeknu to i veřejně: platí tu kodex blogera. Dokud ho pan Lhoťan neporuší, má stejný prostor na titulní straně jako kdokoliv ostatní.

Jeho kritika politiky EU je zcela jistě vypjatá, snad dokonce přepjatá. Můžeš ji považovat za nevkusnou. Jenomže nevkus a přepjatost nejsou tím, za co bychom mohli nebo měli někoho stahovat z titulní strany. Já osobně považuju za problematické a nevkusné připisovat lidem motivy, o nichž pramálo víme, bez důkazů obviňovat - inu, i tvůj článek zůstane. Máš stejný prostor jako pan Lhoťan.

4 0
možnosti
ZH

No nevím, ale takto nevkusnou intervenci jsem ještě nezažil. Byl bych rád, kdybys alespoň ze slušnosti potvrdila, že naše předchozí komunikace se netýkala Lhoťana, ale někoho jiného.

Také bych doporučoval skončit s přetvářkou a škrtnul bych v Kodexu blogera články proti nenávisti. Nejste je schopni dodržovat ani vy sami. Podle všeho nenávist neexistuje, anebo je pouze tím, co si v admin týmu osobně zamanete.

http://kraken.slv.cz/4Tdo758/2016

http://www.rexter.cz/extremisticka-symbolika-a-jeji-postih/2007/05/01/

0 2
možnosti

Zrovna nucení k podpisu bych moc nepřipomínal.

Způsob, jakým byl Klaus nucen k podpisu Lisabonské smlouvy, byl přinejlepším dost hysterický.

10 1
možnosti
Foto

Co je na tom clanku spatneho? Ty fotografie jsou ilustracni a jakkoliv provokativni, koresponduji s pocity, ktere nema jen pan Lhotan

6 0
možnosti
AM

Pocity pane Hornere, to je to, oč tu kráčí............

1 1
možnosti
VP

Ty něco fetuješ ? Měl jsi špatný den ? O jakém referendu do EU píšeš ? Kdyby tenkrát lidi věděli co je v EU čeká, jistě by pro ni nehlasovali. Vstupovali jsme do obchodní unie a né do téhle bruselské totality. Z tvého poloprázdného článku je cítit jen závist. Jsi prostě mimo, snad do rána vystřízlivíš ! Rv

19 2
možnosti
Foto

Když jsme do EU vstupovali plánovala se Evropská ústava-tedy ještě těsnější propojení než dnes.

0 6
možnosti
VV

Pan Lhotan ma sve stejne smyslejici priznivce.

4 9
možnosti
JR

J63a72n 62R22á90ž

2. 3. 2017 22:44

A to je dobře. Vy své příznivce nemáte?

12 0
možnosti
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik