Pan Rath není tak chytrý..

Když jsem pozoroval záškodnickou akci „dárek od hejtmana pana Ratha", zíral jsem, ale musel jsem ocenit, jak „CHYTŘE" to udělal. Bylo to podobně „CHYTRÉ" jako akce AL-Kaidy, která  11. Září zneužila otevřenosti soupeřící kultury a dokázala s minimálními náklady dosáhnout maximálního efektu, ze kterého těží popularitu dodnes. Bohužel.

kdo je kdoJaroslav Homolka

Ale zpátky dne 29. 1. 09 na ČT 24 se pan Ing. Martin Pecina, MBA  veřejně přiznal, že byl poradcem toho, jak poplatky ve zdravotnictví přeměnit na DAR Pana hejtmana - Jeho blahorodí :o)

Pan Ing. Martin Pecina je předsedou Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže - antimonopolního úřadu. Na jeho omluvu musím přiznat, že připustil, že ho to „nijak netěší", ale náplní jeho práce je i poradenství. Doložil to ještě tím, že monopoly u nás dál existují, školství a jiné, ale s tím nejde nic dělat.

Nebyl by boj s těmito monopoly spíše náplní jeho práce a odpovědnosti, než podpora vzniku dalších.

Tak nějak nevím, kde to žijeme. Nejsme už zase v socialismu? Chceme to?

P.S. Evropská unie na mě myslí - chce chránit moje uši, pokud poslouchám svůj iPod nahlas, abych náhodou neohluchl a mohl jí (Evropské unii) zbožně naslouchat...

Nechce nějaké „úplatky" od výrobců? Jako třeba svého času od Microsoftu?
Normálně bych se tomu zasmál, ale mám pocit, že to nějak houstne. Kde je moje SVOBODA o sobě a své rodině rozhodovat? Ve své rodině. Ne v Bruselu.

Jsme opravdu tak líní, spokojení, že si to necháme líbit???

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Homolka | pátek 6.2.2009 8:18 | karma článku: 29,34 | přečteno: 2335x
  • Další články autora

Jaroslav Homolka

Zelená veš v kožichu

18.3.2009 v 8:22 | Karma: 27,28