Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Odpůrci Izraele jste jen průhlední antisemité

Nikomu z vás nejde o nějaký lidský práva, to jsou jenom řeči. Vy prostě jen nesnášíte židy a moc to neumíte maskovat.

Víte, ono je vlastně celkem jedno, kdo má větší právo střílet po tom druhým. Vás to totiž nezajímá. Prostě jen rádi křičíte proti Izraeli. Buď jste tak hloupí, že zkrátka jen jdete s módní vlnou a netušíte, která bije, a nebo doma na tajnačku před zrcadlem s nadšením zvedáte pravici v hnědé košili. Jak to na vás vím? Celkem snadno.

I v době "míru" dopadají na izraelská města téměř denně rakety, někdy celé desítky raket. Izraelští občané jsou napadáni, občas vražděni, protože jsou to, co jsou. Naše média o tom neinformují, není to "košer", tedy spíš není to "halal". Pokud vám tak leží na srdci životy nevinných, proč neprotestujete proti těmto útokům? Nebo životy izraelských civilistů nejsou tak cenné jako životy Palestinců? Tady ovšem pozor. Na rozdíl od přesně naváděné munice izraelských ozbrojených sil, Palestinci prostě vypálí raketu směrem na město a je jim totálně šumák co, nebo koho, tam trefí.

Den za dnem padají rakety z Gazy na izraelská města a vám je to jedno. S první raketou vystřelenou opačným směrem ožíváte, hned je všude plno malůvek jak zlé bomby s Davidovou hvězdou padají na nebohé děti s palestinskou vlajkou. Hned jsou tu výzvy, aby bylo zastaveno bombardování Gazy, toho "největšího koncentračního tábora světa".

Řekněme si nyní proč je Gaza největší koncentrační tábor světa. Předně je fajn si něco přečíst o tom, že Palestinec není národnost, ale poslání, poslání být vetřelec. To není můj názor, to jsou přímo slova jejich bývalého vůdce. O tom jsem psal před časem tady. První palestinské volby v historii vyhrála strana, jejíž jediným programem je zničení Izraele. To je myslím dostatečně vypovídající. Když Palestinci dosáhli svého a Gaza byla předána plně pod jejich samosprávu, jediným důsledkem byl rapidní nárůst raket odpálených z tohoto území. Nevypadá to, že by Palestinci chtěli mír. Každé příměří nakonec Hamas poruší odpalováním raket z Gazy. I to předvčerejší. Mimochodem víte proč je Gaza tak populárním místem pro odpalování raket? Protože je hustě osídlená. Izrael tam nemůže zasáhnout bez zabití civilistů a o to jde. Čím víc mrtvých palestinských civilistů, tím lépe pro Hamas a oni se vážně hodně snaží, aby to tak bylo. Ne nadarmo se název Hamas někdy překládá jako "Hiding among mosques and schools". Paradoxně izraelská armáda chrání Palestince mnohem víc, než Hamas. Ten si z nich jen dělá živé štíty. Je logické že území, ze kterého na vás proudí akorát nenávist, obeženete zdí. A když vám tolik vadí ta zlá, sionistická zeď, proč neprotestujete taky proti stejné zdi, která stojí mezi Gazou a Egyptem? I Egypťané vědí, co tam žije za nátury...

Kdyby se zdroje použité na stavbu všech těch tunelů daly raději do rozvoje infrastruktury, mohlo by to v Palestině vypadat jinak. Ale tam asi o slušný živobytí jde málokomu. Navíc mají dost peněz z EU. Pak se izraelská armáda nemůže divit, že potkává teroristy v neprůstřelkách a s nočním viděním.

Tak by se dalo pokračovat dlouho. Ale jo, já to beru, prostě nesnášíte židy. Pan JXD, autor neuvěřitelně trefných článků na toto téma, byl ve čtvrtek napaden, protože na propalestinskou demonstraci přišel s tričkem, na kterém byla Davidova hvězda. Pouhá přítomnost židovského symbolu vyprovokovala mírové aktivisty natolik, že si prostě nemohli pomoct a museli ho napadnout. Ja ja, gut! Když už jste antisemité, nemaskujte to za tvář míru nebo lidských práv. Ty jsou vám cizí.

Kdyby vám šlo o mír a životy, pak neprotestujete jen proti bombardování Gazy, ale shromažďujete se i na protest proti islámské organizaci Boko Haram (Knihy jsou hřích), která v Nigérii vyvražďuje celé vesnice, vypaluje školy i se studenty, unáší děti a tak dále a tak dále. Proč to neděláte?

Proč nedemonstrujete proti vraždám za cti v Pákistánu, kde jsou dívky kamenovány vlastní rodinou, protože mají mobil?

Kde jsou vaše protesty proti genocidě křesťanů v Súdánu? Kdy jste protestovali, když v Egyptě vraždili křesťany a vypalovali kostely?

Ozvali jste se, míroví aktivisté, když křižovali křesťany v Sýrii? Co říkáte na genocidu v Iráku? Proč vám nevadí, že magoři z ISIL ničí velkolepé starověké chrámy?

Nadáváte na Putina, že si nepřeje propagaci homosexuality mezi nezletilými a přehlížíte, že v Saúdské Arábii se takoví rovnou zabíjejí. A nejen oni. Stačí vlastnit Bibli a jdete. Nebo být ateista. A tam se Obama nezdráhá jezdit...

Nevadí vám, že pod záminkou zlého Izraele jsou po celé západní Evropě napadáni židé a vypalovány jejich obchody? Proč nedemonstrujete, když dav muslimů v Nizozemsku vytáhne vlajky ISIL a vykřikuje hesla jako "židé do plynu" a "Hitler měl pravdu"? Tohle už se tu jednou dělo a následky nebyly pěkný.

Líbí se vám zveřejněná pětiletka ISIL, kde je plánováno dobytí celé severní Afriky, Turecka, Indie, Balkánu a Španělska? Bude i tam přikázáno obřezat všechny ženy jako teď v Iráku? Ale to se vám asi líbí že? Jinak byste hájili lidská práva. Jenže vy nejste pro lidská práva, vy jste jen proti Izraeli.

A tak je to nakonec palestinská aktivistka, která na youtube vyzývá proti antisemitismu. Mimochodem v samotné izraelské armádě slouží mnoho Arabů, muslimů. Protože si uvědomují, že Izrael jim nabízí tolik svobody, prosperity a bezpečí, jako žádný jiný stát v oblasti.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Hoch | pátek 15.8.2014 0:29 | karma článku: 31,50 | přečteno: 1058x
  • Další články autora

Martin Hoch

Bezpečnost EU je v rukou šílenců a je nejvyšší čas z ní vypadnout

Pokud bych o Evropě měl ještě nějaké iluze, po posledním článku z Hospodářských novin by mě jistě opustily. Šílenství? Tohle je EU!

28.11.2015 v 17:01 | Karma: 40,75 | Přečteno: 1898x | Diskuse| Společnost

Martin Hoch

Média nám lžou, ve Francii k žádnému střílení dojít nemohlo!

Mezi lidmi koluje jeden úžasně zničující a nesmyslný názor, kvůli kterýmu jich spousta bohužel musí umřít.

20.11.2015 v 23:09 | Karma: 41,88 | Přečteno: 2675x | Diskuse| Společnost

Martin Hoch

Proč tahle revoluce vyjde

Moje odpověď na článek Oldřicha Mazala "Musíme nastolit spravedlivou společnost" je nebezpečný mýtus, aneb proč věřím, že tentokrát opravdu vytváříme změnu.

7.7.2014 v 18:40 | Karma: 15,68 | Přečteno: 928x | Diskuse| Společnost

Martin Hoch

Pokračuju v házení špíny na Cyrila a Metoděje

Můj předchozí článek vcelku zábavně rozkejhal řadu potrefených hus, což mi umožnilo si uvědomit, že nebylo řečeno vše. Kupříkladu otroctví jsem zmínit zapomněl.

6.7.2014 v 19:09 | Karma: 20,99 | Přečteno: 1362x | Diskuse| Společnost

Martin Hoch

Cyril a Metoděj? Proč oslavujeme vrahy národa?

Propaganda o tom, jak sluníčkoví apoštolové přinesli mír a spásu poloretardovaným Slovanům je jedna velká lež a mělo by se s ní už přestat.

5.7.2014 v 18:38 | Karma: 31,10 | Přečteno: 3208x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Severní Makedonie zvolila novou prezidentku. Předchůdce uznal porážku

8. května 2024  22:19,  aktualizováno  22:35

Severomakedonský prezident Stevo Pendarovski uznal porážku ve středečním druhém kole prezidentských...

Izrael otevřel přechod Kerem Šalom, pomoc se k civilistům přesto nedostává

8. května 2024  9:48,  aktualizováno  21:28

Do Pásma Gazy ve středu přes klíčové hraniční přechody na jihu oblasti nepřicházela žádná...

USA pozastavily dodávky bomb Izraeli. Nechtějí krveprolití v Rafáhu

8. května 2024  10:51,  aktualizováno  20:49

Spojené státy odložily plánovanou dodávku munice Izraeli a kvůli jeho operacím v Rafáhu na jihu...

Plat 200 tisíc čistého, k tomu tučné náhrady. Co čeká na nové europoslance

8. května 2024

Premium Poslední měsíc zbývá do voleb do Evropského parlamentu. A českých 675 kandidátů, kteří usilují o...

  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Ono tu zase něco bude

Seznam rubrik