Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

No... nemůžu se zavděčit vždy :-P:-)

0 0
možnosti
PS

P90e81t44e92r 68S56m50r68e14k

15. 8. 2014 18:49

Karma R^ je jasné že potrefený tu budú kvičať ako podsvinčatá, že rejzir ;-D ale to Vás nemôže odradiť.

2 1
možnosti
KV

K54a49r19e30l 26V66o55v47e78s

15. 8. 2014 16:10

Člověk nemusí být antisemitou, ale přičiněním mnoha Židů se jím může stát ! Víte, kdo začal teror na mandátním území britské Palestiny ?  Přeci Židé !

Židé nemají žádný nárok na území kde je dnešní Izrael, část toho území jim byla přidělena OSN pod dojmem holocaustu a snahou zabránit stále opakujícím se protižidovským pogromům v mnoha různých zemích.

Dnes by se také mohli do Čech přihasit dávní potomci Keltů ( dnešní Irové, Velšané ) s tím, že na zdejší území mají svatý nárok. A nazdar!!

0 5
možnosti
MH

M72a45r23t74i38n 47H95o71c57h

15. 8. 2014 17:05

No to opravdu nevím, že teror na mandátním území Palestiny začali židé. Zato vím, že tam před druhou světovou válkou dělali Arabové takový čistky, že bylo zakázáno, aby se tam přestěhovávali další židé, aby raději zůstali v bezpečí v Evropě...

Když pak po válce skutečně vznikl Izrael, Arabové opět neměli nic lepšího na práci, než jít vyvražďovat celý vesnice a nahé židovské ženy pak věšeli na kříže kolem cest. Když si dáte trochu práce, tak tu fotku, kde je tohle zdokumentováno vygůglíte. To je opravdu teror...

4 1
možnosti
PN
LC

Pane autore, zprávy o povelu k masovému obřezávání žen v iráku byly vzápětí po svém vypuštění dementovány jako kachna. Proč se s tím tedy dál pokoušíte strašit lidi? Na manipulaci a zastrašování prý máte alergii, ale nenapadá mě, jak jinak nazvat pokus o umlčení názorových oponentů tím, že je nazvete buď nácky, nebo hlupáky. Nejspíš se snažíte kopírovat "novinářský" styl JXD, ale račte si uvědomit, že jednostranné výlevy toho pána už hodně dlouho nikdo rozumný nebere vážně.

2 3
možnosti
MH

M54a40r81t32i67n 46H84o52c15h

15. 8. 2014 12:22

Strašit lidi? Nemyslím, že život pod vládou ISIL je nějaký balzám, ať už je tahle konkrétní věc pravda nebo ne. A že jste vypíchl zrovna tohle. Co mi odpovíte na zbytek?

4 1
možnosti
JH

Citace : Na rozdíl od přesně naváděné munice izraelských ozbrojených sil, Palestinci prostě vypálí raketu směrem na město a je jim totálně šumák co, nebo koho, tam trefí - a jak byste si osobně představoval boj s technologicky a materiálně mnohonásobně vybavenějším nepřítelem? Zbytek článku ani nemá smysl komentovat,další jednostranný ukřivděný blábol. V tomto konfliktu už dávno není jednoznačně obět a viník... Pokud je kritika chování Izraele opravdu antisemitismus,pak tedy sem antisemita a nestydím se za to. Pokud stejně odsuzuji terorismus Hamásu,pak jsem co sionista???

1 4
možnosti
Foto

Naopak ty palestinské rakety jsou velmi přesně mířeny. Poslední z nich třeba na Sderot, nedaleko bývalého arabského sídla Najd, které bylo 13. května 1948 obsazeno (occupied) Negevskou brigádou v rámci operace Balak a vesničané byli vyhnáni a uchýlili do Gazy (the villagers were expelled[ and fled to Gaza).

1 3
možnosti
LH

Otevřete oči a rozhlédněte se kolem. V Izraeli se bojuje i o budoucnost našeho světa. R^

8 1
možnosti
Foto

Má-li být budoucnost našeho světa založena na odmítnutí zásady, co bylo ukradeno, musí být vráceno, tak tato budoucnost se mi příliš nezamlouvá.

1 5
možnosti
Foto

A pokud někomu jde jenom a pouze o mír v regionu,  z něhož  vyzařuje možnost vyvolání světového válečného konflitku, tak podle čeho se pozná tento člověk?

1 4
možnosti
MH

M17a82r37t38i97n 83H96o89c44h

15. 8. 2014 12:25

Třeba tak, že odsuzuje i Hamas.

4 1
možnosti
TJ

Byl snad podle Vašeho jednostranného přesvědčení Albert Einstein antisemita a nesnášel židy, když po masakru ve vesnici Dejr Jásin /Palestinské Lidice/, která měla dohodu o přátelství se sousední židovskou obcí Giv'at Ša'ul, společně s řadou světových osobností označil Irgun za organizaci fašistickou? Mimochodem organizaci Irgun, která splynula s izraelskou armádou, označili Britové za teroristickou společně s Lechi /Sternův gang/. Není bez zajímavosti, že vůdce Irgunu Menachem Begin se stal izraelským premiérem a nositelem Nobelovy ceny míru. Vaše utkvělá představa, že kdo by kritizoval Izrael za jeho vyhnání 800 tisíc lidí do exilu a zabrání o 20% více území než mu bylo OSN přiznáno je antisemita mi připomíná dobu minulého totalitního režimu podle hesla Kdo nejde nekriticky s námi, ten jde proti nám a bude ostouzen a dehonestován. Je to stejně zcestné jako Vás označit za sionistu, kvůli podpoře Izraele. Kdysi za Masaryka jsme měli každý svého žida, doba pokročila, tak dnes pro změnu máme svého muslima. Píšete, že Jeruzalém založil král David, ale velice dobře je Vám určitě známo, že se jedná o město Jebúsejců. Ve výčtu vládců Jeruzaléma začínáte Židy, jako by byli prvními v řadě, ale samozřejmě tomu tak není, oblast Kanaánu a zdejších měst např. Jericha sahá daleko před objevení se hebrejců v oblasti, kteří zde byli vetřelci stejně jako Vámi uvedení Filištíni. Píšete, že nejprve byl židovský chrám a až pak Skalní dóm. Stejně tak nejprve byla Hagia Sofia křesťanským chrámem a dnes je muslimským, což nás nikterak neopravňuje jít a začít obsazovat Istanbul. Co kdyby se potomci indiánů rozhodli zahnat všechny ostatní dnešní etnika v USA zpátky za oceán, vždyť mají nejlegitimnější „rodný list“? Nemají na to sílu na rozdíl od židů, kteří se nejprve terorem proti Britům a následně vojensky proti ostatním usedlíkům zde prosadili.Navíc židé i arabové mají stejného předka Abraháma. Mimochodem píšete o antisemitech, ale uniká Vám, že Arabové jsou také semité jako i hebrejci.

5 3
možnosti
Foto

Správná demagogie. Bylo to v době války mezi Araby a Židy při které byl obléhán Araby Jeruzalém. Židovské obyvatelstvo bylo odříznuto od zásobování. Z uvedeného důvodu byla zahájena operace , která měla vybudovat přístupový koridor k Jeruzalému a k tomu bylo nutné obsadit  arabské vesnice, které byly nanávrších. Jedna z vesnic byla Der Jásin. Obyvatelé vesnice byly vyzváni, aby vesnici opustili. Místo toho z vesnice byla zahájena palba na jednotku Hagan. Jednalo se o polovojenskou špatně vycvičenou jednotku. Když jednotce začaly narůstat ztráty zahájil útok na vesnici pomocí granátů. Od této akce okmažitě distancovalo vedení

Hagany, židovští politici i židovská agentura.  Pomsta Arabů okmažitě následovala a Arabové zaútočili na označený konovoj jako Červený kříž směřující se zraněnými, lékaři a sestrami do nemocnice Hadasa. Uhořelo 77 . Samozřejmě, že Arabové, tak jak to umějí využili událost ve vesnici a nutně, to celé přibarvili. Jenže se nesmí zapomenout, že to byla válka, kterou nevyvolalIzrael, ale Arabové, kteří napadli nově vznikající stát, která ani neměl vlastní vojsko a který se jenom  bránil. Před útokem na stát Izrael vyzvaly Arabské státy obyvatele Palestiny, aby opustili Palestinu. Proč nemluvíte kolik Židů bylo nuceno opustit Arabské země, kolik jich Arabové popravili. To se vám asi nehodí do krámu, že.

2 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Ono tu zase něco bude

Seznam rubrik