Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Když řeknu, že imigrantské „krizi“ rozumím, tak lžu

Tanečky a kotrmelce v jednání i ve výrocích eurounijních představitelů jsou pro mne nepochopitelné. Na jedné straně je příval imigrantů označován za problém, na druhé straně máme téměř otevřené vnější hranice Schengenského

prostoru. Imigranti jsou zachraňování již u břehů, z kterých vyplouvají a v komfortních podmínkách dopravováni do EU.

Oficiálně jsou nazýváni ilegálními imigranty, jaká jsou kriteria pro ilegálního imigranta nebylo nikdy definováno, stejně tak jaká jsou kriteria pro legálního imigranta. Migrace probíhá průběžně po tisíciletí, vždy byla v podstatě legální a nikdo s ní neměl problém. Pokud půjdeme do důsledku, dovolím si odhadnout, již pouze podle příjmení, že 40% z nás má předky z řad, v té době,  imigrantů. Matka mých synů je z poloviny Polka, a ze čtvrtin Maďarka a Češka, co jsem, po předcích, já, vůbec nevím.

Také pojem cizinec je v současné EU nejasný, pokud platí Schengenská kriteria, žádný z občanů jakéhokoliv státu EU nemůže být považován v jiném státu EU za cizince, tak to alespoň chápu já. Pokud tomu tak není, pak Schengen neplatí. Všichni z ostatních států na světě by tedy měli být za cizince považováni a měli by podléhat příslušným imigrantským zákonům. Podle Ženevské konvence má každý člověk, který je prokazatelně perzekuován zločineckým režimem v jeho vlasti,  právo na poskytnutí politického azylu.

Údajně nelze rozlišit mezi politickými a ekonomickými imigranty, ale lze a velmi snadno. Prokaž se dokumenty, pokud je nemáš, posadit zpět na rozvrzanou bárku a poslat k břehům původu. Islamisté používají v bojích jako živé štíty děti, proč by je tedy nepoužili i při pokusu dostat se do sociálního ráje EU? Hra na citovou stránku slabochů z Evropy je jejich taktikou a plně ji využívají, o nějaké děti jim vůbec nejde, těch dokáží vyrobit nespočet. Dalším kriteriem pro rozlišení politického a ekonomického imigranta je jeho ochota zůstat v první bezpečné zemi, na kterou narazí. Válčí se v EU? ,Válčí se v ostatních evropských státech? Existují tam zločinecké režimy, pominu-li Kosovo, které by jim usilovaly o život? Odpověď na všechny otázky zní, NIKOLIV. Tedy by mělo být prvotním instinktem každého, který před takovým nebezpečím prchá usadit se v první takové zemi, pokusit se tam vlastními silami přežít a po zlepšení situace doma, vrátit se tam. Tendence současných imigrantů jsou, ale naprosto odlišné, jednoznačně usilují  o přijetí ve státech s nejnabobtnanějším sociálním systémem. Pokud někdo zná lepší kriteria, nechť dá vědět v diskusi.

Jistý okruh demagogů tvrdí, že Evropa má málo dětí, následkem toho vymírá a to se silně projevuje nedostatkem skutečně pracujících, tvořících reálné hodnoty a živicích naddimenzovaný sociální stát a monstrózní státní aparáty. Proto imigranty, lhostejno zda legální, či ilegální potřebujeme, pomohou nám doplnit chybějící pracovní síly a v důsledku zvýší konkurenceschopnost a prosperitu všech eurounijních zemí v návaznosti na nařízené kvóty. Jakým způsobem by to provedli, je na mnohem delší nebo naopak na mnohem kratší úvahu. Blbost. Další, pro mne nepochopitelnou věcí, je tzv. institut pracovního povolení. Pokud někomu poskytnu politický azyl, považuji jej automaticky za svého, zatím ne  plnoprávného, občana a že chce pracovat, je jen dobře, proč mu v tom bráníme jakýmsi pracovním povolením, občanů jakéhokoliv státu EU by se to naprosto nemělo týkat.  Přesto státní úřady po celé EU provádějí kontroly a hledají pracovníky na černo nebo černé pracovníky? Máme snad v EU lidi, kteří nemají povolení k pobytu, byli soudně vyhoštěni , přesto se tvrdošíjně pokoušejí zůstat a dokonce pracovat? Proč nejdeme po těch, kteří sice povolení k pobytu mají nebo vlastních občanech, přesto pracovat nechtějí a raději se nechají živit stěžujíc si si na nedostatečné sociální dávky.

Závěrem si dovolím prohlásit, že a to je čistě můj názor, je 99,9% imigrantů vedeno vidinou snadného života v dekadentní EU, která rezignuje na práva a potřeby svých původních obyvatel aby mohla uspokojit potřeby přistěhovalců a vedená pozitivní diskriminací jim vytváří ráj na zemi. Hlavním a jediným viníkem je náš současný, neomarxistický, sociální stát. Již tak nás stojí spoustu prostředků, proto se státy nesplatitelně zadlužují, regulují pracovní trh a deformují svobodnou, hospodářskou soutěž. Pokud budeme ve volbách nadále podporovat tuto politickou vlnu, nikdy k žádnému zlepšení nedojde, naopak situace se bude jen zhoršovat až sociální stát sám, nekoordinovaně, zemře na naprosté vyhladovění.

Příznivec a volič Svobodných – Jaromír Hlubek

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaromír Hlubek | úterý 25.8.2015 13:44 | karma článku: 34,41 | přečteno: 1206x
  • Další články autora

Jaromír Hlubek

Podivné jednání i-Dnes

Dnes ve 12:30 jsem udělal zjevně hloupou chybu, přičemž jsem napsal nevinný článeček o podivných pradivných praktiách Penny. Zde je celý jeho přetisk

13.3.2019 v 15:47 | Karma: 0 | Přečteno: 142x | Diskuse| Osobní

Jaromír Hlubek

Řetězec Penny nemá ani trochu rozumu.

V minulém týdnu přestavěli všechny, nevím, možná, všechny, ale naši prodejnu předělali v „Minotaurovo bludiště“.

13.3.2019 v 11:30 | Karma: 4,35 | Přečteno: 110x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

11. září 2001 byl obyčejný den

Před sedmnácti léty nikdo netušil, co se stane. Vůbec nic si z toho dne nepamatuji, nevím co se dělo v práci, ale vím jedno, při cestě domů z práce jsem v autorádiu slyšel napřed nevinnou zprávu: „ Do světového obchodního centra

11.9.2018 v 18:27 | Karma: 20,70 | Přečteno: 693x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

Teď se div člověče

Tento příspěvek neměl být nikdy napsán, pokud jsme opravdová demokracie. Jen zkopíruji co jsem obdržel ke svému nevinnému článečku.

27.7.2018 v 21:07 | Karma: 10,58 | Přečteno: 290x | Diskuse| Společnost

Jaromír Hlubek

Údajně máme svobodu slova

Slovo údajně používám záměrně, jelikož je velmi oblíbeným u našich novinářů. Napsat holý fakt a silně si za ním stát a hájit jej, bez politického pokřivení , je nebezpečné i pro novináře.

27.7.2018 v 19:47 | Karma: 17,20 | Přečteno: 473x | Diskuse| Hyde park
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Vláda schválila návrh na vznik nových sousedských dětských skupin

22. května 2024  6:06,  aktualizováno  18:36

Vláda schválila návrh ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky z KDU-ČSL, který počítá se...

V pankrácké věznici je kritický nedostatek dozorců. Chybí i jídlo pro vězně

22. května 2024  18:28

Ministerstvo spravedlnosti žádá vládu zhruba o 1,2 miliardy korun navíc pro Vězeňskou službu. V...

V kancelářích farmaceutické firmy Novo Nordisk u Kodaně vypukl rozsáhlý požár

22. května 2024  13:52,  aktualizováno  18:06

Rozsáhlý požár zachvátil kanceláře dánské farmaceutické firmy Novo Nordisk nedaleko Kodaně....

Má místo končetin protézy. Britský parlament tleskal „bionickému poslanci“

22. května 2024  17:45

Britští politici ukázali výjimečnou jednotu, když společně potleskem ve stoje přivítali zpět v...

Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění
Pracující důchodce skončil po nehodě bez příjmů. Účty poplatil díky životnímu pojištění

Spousta důchodců si dnes přivydělává, aby zvládli zaplatit stále rostoucí výdaje a nemuseli se spoléhat na pomoc svých blízkých. Podobně tomu bylo...

  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik