Děcka, začněte se učit něco užitečného, mejdan končí

Po dlouhých vyjednáváních lídrů EU bylo schváleno vytvoření (dalšího) dluhu ve výši 750 miliard eur. Skvělá zpráva, že? No jo, jenže je to co? Dluh. A dluhy se co? Jednou musí splatit. Ne jak říkal kdysi Paroubek, že ...

... dluhy se neplatí. Haha, každý dluh jednou někdo zaplatí. A hádejte, děcka, kdo to asi bude? No na mě se nedívejte, já jdu za několik let do důchodu (narozdíl od vás si možná ještě nějakého důchodu chvíli užiju). Paroubek to taky nebude. Takže na koho padne ten černý Petr?

Ajajaj, černý Petr... Politicky nekorektní... Klídek, klidně zapomeňte. Pokud máte v plánu nějaká lehkoživná studia a poté kariéru v nějaké politické parazitovce, ze které byste mě za černého Petra naháněli, dobře važte vaše plány. Dluh bude třeba splatit a na parazitovky nebudou prostředky. Bohužel se spolu s tím nejspíš spláchnou i potřebné neziskovky...

Na lehkoživnou kariéru ve státních službách také raději zapomeňte. Jednou to celé praskne a stát nebude mít prostředky ani na živení neproduktivních úředníků. Tím spíš, že se blíží doba, kdy řadu úřednických pozic hravě nahradí počítač.

Babiš nám přivezl se summitu radostnou zprávu, že se mu podařilo ukořistit - eh, pardon, co to politicky nekorektně plácám - vyjednat jeden z nejlepších dárečků. Jak to vidím já, ten dáreček si v první řadě prostřednictvím zavázaných úředníků (už aby došlo k jejich nahrazení počítači) rozdělí mezi Agrofert (nezapomeňme, že dluží miliardu čínské bance!) a své kámoše. Možná zbyde i na něco potřebného, ale kdo ví, slibům tohoto lháře nelze věřit ani slovo.

K tomuto dluhu připočtěme již schválených půl bilionu korun, přičemž nelze očekávat, že je to konečná.

Jakou užitečnou práci bych mohl doporučit? Určitě bude ještě dlouho uplatnění v oborech, které budou vymýšlet nahrazování mechanických činností (například některých úřednických výkonů). Jako ajťák nebo konstruktér se určitě uživíte ještě dlouho. Pokud nemáte hlavu na hlavu - pardon, na práci hlavou - zkuste řemeslo. Takový zedník, elektrikář, pokrývač, instalatér atp. se uživí ještě dlouho. Avšak jako gender poradce asi budete mít existenční problémy. A to nejen proto, že někdo ty dluhy bude muset opravdu zaplatit, ale také proto, že islám už začíná opravdu vystrkovat své čertovské růžky. Ve Francii to už začalo a nedělejme si iluze, že nás se to netýká. Pád Francie a Německa se nás dotkne bezprostředně a fatálně. Domníváte-li se, že pochlebováním islámu a zároveň podporou feminismu, bezpočtu pohlaví a LGBT si získáte nějaké bodíky, zapomeňte a začněte cvičit bouchání hlavou o zem. Protože takové hlouposti vám islámští učenci rychle z hlavy vyženou. Zato jako řemeslník budete mít výrazně lepší šanci, že dožijete v nějakém relativním klidu.

Tak pa, děcka, cvičte hlavu nebo ruce, ale hlavně vemte rozum do hrsti. Lehkoživný mejdan nemá perspektivu. Řemeslník tento mejdan sice nakonec zaplatí, ale genderová lehkoživka nejspíš bude mít hlad a bude nakonec muset tomu řemeslníkovi dělat přidavače.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zbyšek Hlinka | úterý 21.7.2020 22:15 | karma článku: 40,67 | přečteno: 2396x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69