Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Zbyšku, ačkoli nejsem příznivec legendárního sexymozka Paroubka, pokládám za nutné Vás lehce popra... poopravit, neboť výrok o tom, že, cituji, dluhy se neplatí, nikdy od něj nezazněl. Ve skutečnosti ten výrok pojednával o tom, že, cituji, v mnoha zemích není státní dluh splácen.

0 0
možnosti
Foto

Zvláštní, jak se mění pohled na mladé - před 11 lety to byli svědomití lidé, kteří nechtěli zadlužování a spontánně vystupovali na mítincích levicových stran a dnes? Každý už snad ví, že EU a Západ má své nejlepší za sebou. Když se diskutuje o zavírání obchodů, tak vždy někdo přijde s tím, že je to přece běžné na západě, tak mu vždy říkám, že zlatá éra západu je dávno tatam.

0 0
možnosti
BG

Ať si každý studuje to, co uzná za vhodné. :-) Nikdo neříká, že se tomu, co vystuduje, musí nutně profesně věnovat.

0 0
možnosti
Foto

My revolucionáři ovšem říkáme, že

"Nemůžeme ztratit nic, než své dluhy!"

Vzpomeňte na Agrobanku začátkem devadesátých. Špatné investice (nesplacené), sekyra jak Brno - A? Náhle vše zamáznuto a vše v pořádku. Pro banku není nic lepšího, než ztráta! Ta se odepíše, a jede se vesele dál. Ovšem musí k tomu být správný ministr financí. ;-D

2 1
možnosti
TB

Jen jestli Vy nejste ten eurofob. Vždyť přece co EU činí, dobře činí ;-)

1 0
možnosti
Foto

S tím učením máte pravdu, hlavně by se měly přestat studovat ty genderové obory. No a co se týká Babiše, tak kdyby z Bruselu přivezl plný vlak zlata, zase by to bylo podle vás špatně. Pro vás platí to co je v diskuzi pod tímto článkem: https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/karantena-jsem-ostravak-a-proto-podezrely.A200721_145444_p_spolecnost_wag

0 1
možnosti
ZH

Jistě, že to je špatně, protože čím víc přiveze peněz, tím větší přiveze i dluh. Nebo si myslíte, že v Bruselu ty peníze rostou na stromech?

6 0
možnosti
Foto

Co pěkného a jak výhodného pro nás pan premiér v EU vyjednal, se teprve uvidí. Taky je možné, že z toho nakonec vyleze třeba něco obr-výhodného ve smyslu "staré škodovky 105 na půjčku za 500 tisíc korun" se splatností 5 let. :-(

1 0
možnosti
MB

Když jsem jako školák očítal J. Nerudu - "Dědova mísa" = ”Až se tobě bude třásti ruka, koryto ti synek udělá!”. Podobně - "Dluh, zlý druh - z mísy ujídá". Tak mi to připadalo zcela přirozené. Budou horší časy - připrav se, hospodař - nezadlužuj se .

Doba a sama EU se neuvěřitelně proměnila - "Čím více dluhů, tím více štěstí a radosti" ! Je zcela zjevné, že státy Itálie, Španělsko, ale i Francie, potažmo trend Slovenska, Řecko - samostatná kapitola - Žádnou "Dědovu mísu", v potaz neberou ... !

Nedělejme si iluze, stejnou cestou se vydala i naše vláda - Stav hospodaření do doby Koronakrize ! Dělá se to lépe, aby se dobře žilo. Já chápu náš zájem, aby se okolní země ozdravily, jsme exportní. Jak to udělají - netuším ! Opět stejné, jako vláda naše, která účelně neinvestovala, tedy z ničeho nic - tedy začne ... !?

Z EU se stala DU - Dluhová unie. AB přiváží toxický odpad financí. Je podmíněn "Zelenou cestou", nárůstem dalších novodobých daní, závazků a oddaností ČR. Já tomuto světu přestávám rozumět. Je pěkné, že si člověk po probuzení může sám sobě si určit pohlaví - (a následným probuzením to zase může změnit) ! Souhlasím s autorem. Cosi skutečně umět, nebát se makat - je cesta k přežití. Dříve opovrhovaný zedník - Je z tohoto pohledu skutečně poptávanou, reálnou a užitečnou celebritou ! :-)

7 0
možnosti
DP

Nesouhlasím s tím "opovrhovaným zedníkem" - slušný a šikovný zedník se měl vždycky dobře, byla a je to žádaná profese.:-)

3 0
možnosti
FL

Na parazitovky bude vždycky. EU sice míří k nesplatitelným dluhům, ale v EU začíná převládat socialistické myšlení, takže EU si ty dluhy prostě odpustí. Na investory, co koupili dluhopisy udělá dlouhý nos, sorry jako, EU se přeci nenechá vydírat nějakými lichváři a nazve se to nějak eufemisticky, něco jako "Uvolnění evropské finanční zátěže". Možná se to spojí s měnovou reformou

14 0
možnosti
KP

Na loutkovodiče dlouhý nos neudělají,neb by politici špatně dopadli! Jako vždy, lid obecný to zacáluje tak, jako celá staletí.;-€

1 0
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2076x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli