Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Z mojí zamilované korespondence

Jsem registrovaný na jednom českém komunikačním portálu. Ke konci listopadu tohoto roku jsem dostal vzkaz od Káti z Ruska. Na vzkaz jsem odpověděl. Tak začala naše milostná korespondence. Pro ohromný rozsah uveřejňuji jen závěr z ní. Tučné zvýraznění z korespondence jsem provedl já.

"Káťa"

V 1. dopisu jsem se z kostrbaté češtiny dozvěděl, že Káťa pochází z Ruska, z města, které je 860 km východně od Moskvy. Je jí 28 let, má výšku 171 cm, váhu 53 kg, nikdy nekonzumuje alkohol, pracuje v obchodě s oděvy, stará se o matku, s kterou žije v paneláku. Dopis byl tak na 1 stránku Wordu.

Další dopisy byly ve stejném stylu, byly ale ještě delší. V dopisech se Kaťa svěřila, že nechce ruské kluky, protože hodně chlastají, jsou pak agresivní a hrubí.

Ve 4. dopisu jsem se dozvěděl, že Kátě nedávno zemřel otec. Pohádal se prý v opilosti s mámou, na kterou byl agresivní, nakonec si sám vzal život.

V dalších dopisech se Káťa svěřila, jak ji zklamala minulá láska, protože ji podváděla s jinou dívkou. Odmítla možnost konverzovat přes Skype, protože to u nich nemají. Příhodu s otcem i zrazenou láskou 2x opakovala.

Dopisy jakoby byly psány přes kopírák. Příkladem komunikace byl 11. dopis od Káti :

Dobrý den, můj drahý Vasek!
Bylo to velmi příjemné, přečtěte si pro mě Váš dopis.
Vaše dopisy je platný tak, jsou příjemné pro mne.
Ve svých dopisech vždy je velmi pozitivní nálada, to je velmi příjemné pro mne. Jsem velmi šťastný, že jsme rozvíjet naše postoje.
Je příjemné komunikaci pro mě s vámi, tuto osobu
o které jsem snil. Začali jsme naši korespondenci ne dlouho
zpět, ale už jsem moc chtějí vidět a dát ti svou lásku.
Doufám, že se můžeme setkat, a my se nejlepším srdce páru. A naše srdce budou navzájem milovat, jak ještě, kteří neměli rádi. Já jsem jistý, jestli naše setkání se bude konat, se dáváme navzájem lásku a něžnost na celý život.

Ty - ode mě pro tisíc kilometrů, a vy se stal velmi přirozené
osoba pro mě! Je to tak, že náhodně setká světlo, bohužel, a to je radostné, ty zázraky na tomto světě také, a to nejen v pohádkách! Včera v noci jsem zase myslel na vás a o našich postojích. Už jsem tak stal se tak uzavřený pro vás, že nemohu žít další den bez vašeho dopisy.
Každý den jsem se žít s nadějí, po které budete mi psát vaše
dopis s jemným slov, která jsou nezbytná, takže pro mě!

Je příjemné si myslet, že tam je světlo na osobu, na kterou jsem
nezbytné. Myslím si, že během doby, kdy jsme se známe, jsme velmi shromáždil a mezi námi, pocit obrovské sympatie roste, myslím, že jsme třeba přítel přítele. Myslel jsem, že z nás mnohem více také pochopil, že jste přijal mé srdce obrovský místo. A představa o vás budou žít v mé hlavě neustále jsem se opravdu musím vám vás velmi jemný a zamilovaný pocit, a já vím, že máte také tyto pocity mě.

Bůh nezapomněl mě, jak se mi zdálo dříve, máte
probudil ve mně laskavost a nejjasnější lidské city. Stal jsem se
lepší, laskavější a šťastnější bývalý! Tak to by bylo žádoucí říct
tato slova k vám osobně. Ale slova nelze jednoduše vysvětlit plné
to, co cítí, na které jsem o vás obavy. Pouze dohled můj můžete pochopit a cítit úplně jako naléhavě, chci být s tebou mého miláčka není jednoduché slovo, když jsem mluvil vám tato slova, cítím se dobře cítit! Je mi dána cítit štěstí v životě.

Obrovské s tímto osudem účelem poděkování - že bych mohl učit moc být uzavřena! Já úplně snadné úzkost na mě ráno do přímky také, mluvím to, myslím, že! Po tom, jak jsem četl vaše dopisy, jsem si dlouho nepatří prosakuje, protože jsem poslal ve snadném úzkosti a myslím, že z nás. Sním o naší budoucnosti, která nás očekává další! Já vím, že vám mohu dát svou lásku, péči a něhu. Chci být s takovou osobou jako všechny z vás život, s tebou se cítím podobně jako jedinečné ženy. Chci vám úplně můj zamilovaný srdce. Společně budeme studovat všechny hloubky šťastný. Naše vášeň bude srovnatelný tsunami, padající na pobřeží, a budeme se těšit celý život. V budoucnu každé části mého těla bude patřit jen vám místo na další, jen pro vás!

Všechny moje představy o vás, že jsem neustále myslet na tebe!
Jsem velmi rád, že mám jemné postoje s tebou, a já bych se k odběru novinek od vás brzy. No, jsem dokončil svůj dopis teď, a já s netrpělivostí se čekat na vaši odpověď!
S vřelým přáním, z medu Kate.

Od 12. dopisu se dopisy od Káti výrazně zkrátily, obsah byl stejný, na můj text reagovala vyjímečně

14. dopis od „Káti“:

Ahoj můj milý Vasek.
Jsem velmi rád, že znovu si přečíst dopis. Já už začínají chybět. Víme, že každá další za to, že velmi dlouho, a zdá se, že já vím, že na dlouhou dobu.

Dnes s přáteli mám v plánu jít do klubu den pobytu, chci si odpočinout od práce. Je škoda, že nebudete se mnou tam. Vám nebude stačit ke mně. Ale doufám, že brzy přijde čas, kdy můžeme mít tyto věci dohromady. Sním hodně o tento den. Našel jsem nějaké adresy cestovních kanceláří a agentur v mém městě. Brzy jsem v plánu jít tam a učit se, jak to je lepší pro nás organizovat naše setkání. Vasek, a vy jako plán pro provádění dnešní večer. Pravděpodobně jste spoustu času dát zpět do práce a mít trochu klidu? Zdá se, že mnozí muži milují ztrácet čas sledováním televize, podívat se fotbal nebo box. Než si ráda udělala kromě práce? Slyšel jsem, že mnoho mužů v zahraničí hrát golf a bowling. Vasek se Vám líbí tyto hry? Napište mi moje drahá. něžně tě políbit
Vaše Kate.

15. dopis od „Káti“:

Ahoj, můj drahý Vasek!
Jsem velmi rád, že se vaši zprávu.
Můj drahý Jsem velmi rád, že jste také stejně dobře jako já velmi silně si našeho setkání. Budu dělat vše možné i nemožné, že naše setkání se konalo brzy.
Chtěl bych vědět, co si přejete, aby mi pomohl s náklady na mou cestu? Je velmi nevhodné, aby mi o tom mluvit, protože pro mě je nezávislý na vás, aby se dospělo to je neskutečné.
Že pokud jde o výlet. Myslím si, že bych měl dozvědět více o tom.
Zítra půjdu na cestovní kancelář, že to je více informací se dozvíte o cestování k vám. Zdá se mi, že cestovní kancelář, aby mi pomůže, aby se dospělo k vám. V agentuře mohu studovat hodně o turistické vízum. Mohu učit, jak jsem si rychle získat vízum. Také bych rád. I na práci moc dlouho neměla dovolenou. Proto jsem snadno získat dovolenou i když v současné době. S mojí dovolené bude bez problémů. Chtěl bych přijet na delší dobu. Myslím si, že pokud budeme s vámi musí být spolu 2-3 měsíc to bude velmi dobré, kouzlo okamžiku.
Můj drahý teď jsem velmi rád, že to, co se rychle můžeme společně.
Moje maminka bude velmi rád, učit se, že pravděpodobně brzy můžu jít k vám.
Je velmi rád, že jsme se seznámili s vámi.
Mluví, že si moje štěstí. Také si myslím. Často se mluví mi, že mám velmi silně změnila po našem seznámení, začal jsem se usmívat křoví, vždycky jsem radostný.
Je to platné, protože jste se mi přinést mnoho radosti a potěšení v tomto životě. A já velmi silně čekat na naše setkání.
Posílám polibky!
Zítra budu čekat vaši zprávu.
S pozdravem Katka

16. dopis od Káti:

Dobrý den, moje láska Vasek!
Jsem velmi rád, že vaše dopisy.
Vážení Vasek, moje máma je nyní velmi rád, že jsme tě poznal. A to říká hodně o vás. Řekl mi, že jsem se opravdu změnil. Vasekje správná cesta. Byl jsem mnohem šťastnější v mém životě, protože jste to vy. Teď chci jen jednu věc - být s tebou ještě. Opravdu chci přijít k vám, jak může něco rychleji.
Doufám, že to, co jsem Vasek velmi rychle s tebou. Bylo by velmi žádoucí, aby pro mě. Teď pro mě ta nejdůležitější věc, co děláte. Pro mě to je velká radost přijít k vám.
Dokonce i dnes ráno, šel do cestovní kanceláře, je nutné najít způsob, jak k vám Vasek.
V cestovní kanceláře, aby mi říct, že musím znovu a znovu, aby zůstali. Chcete-li mi, že vydal předběžné náklady na víza, Česká
Dáma v agentuře, aby mi říct, že o vízum prostřednictvím cestovní kanceláře, bude zahrnovat:
Poradenství, pomoc při přípravě dokumentů, příprava na pohovory, drift dokumentů velvyslanectví Česká. Nákladů na tyto služby 350 €. Mohu získat turistické vízum - datum zápisu 4-5 pracovních dnů. Vízum bude do 90 dnů.
My Vasek poté, co jsem se dozvěděl cenu za přijímání žádostí o víza a registraci všech, zdá se mi, že moje cesta je neuvěřitelné, protože nemám takové peníze.
Předpokládal jsem, že všechno je velmi drahé, ale je to drahý! Síla byla naštvaná. A teď jsem odeslání této zprávy a čeká na odpověď.
Pro mě je to víc peněz. Já nevím, jak to říct. Je velmi vhodný pro mě o tom mluvit. Můžete mi pomoci se získáváním víz? Jste mluvil o tom, co chtějí pomáhat, ale já nevím - 350 eur máte právo?
Vasek, budu čekat na vaši odpověď.
Posílám polibky!
Doufám, že mohu přijít k vám v nejbližší době.
S pozdravem, Kate.

Můj 16. zamilovaný dopis Kátě :

Ahoj moje kočičko.

Děkuji za dopis a fotografie a hlavně za polibky, které jsi zaslala taky.
Tady skončily vánoční svátky. A taky skončila obleva. Teplota se z nuly snížila asi o 10 stupňů Celsia. Jeden den svítí slunce, druhý den je pochmůrno, někdy přichází chumelenice a ostrý vítr.
O vánocích byly teploty kolem nuly. Vánoce jsou křesťanským svátkem. U nás lidé strojí vánoční stromečky, nakupují dárky pro známé, které se dávají o Štědrý den pod stromeček. Ve městech jsou předvánoční trhy, které jsou zajímavě vyzdobené. K jídlu se u nás nejčastěji připravuje kapr s bramborovým salátem. Bratr, který má malé děti, tuto tradici nedodržuje, protože kapr má mnoho špičatých malých kostí, u nás ale kapr na Štědrý den nikdy nechyběl. Občas si kapra dáme i mimo Vánoce. O Vánocích dávají v televizi hodně pohádek, asi nejčastějšími pohádkami je ruský Mrazík a naše Tři oříšky pro popelku. Je zajímavé, že kromě Mrazíka tady v televizi téměř žádný jiný ruský film nedávají.
Teď tady máme pár pracovních dnů, ale slavíme též ukončení a začátek roku, tj. na Silvestra. Nový rok je státním svátkem, 1.1.1993 vznikla Česká republika. I když jako větší svátek bereme 28. říjen, kdy vzniklo Československo. Na Silvestra se vypije víc alkoholu, no někdo ho pije i na Vánoce, někdo po celý rok. Na Silvestra se také pouštějí různé ohňostroje. U vás, pokud vím, slavíte Nový rok. Jaké jsou u vás zvyky ? Jak to slavíte ?
Psala si Káťo, že jsi byla v cestovní kanceláři se ptát na cestu k nám. Nepochopil jsem, zda ta uvedená cena zahrnuje i dopravu, nebo jen víza. Pokud by to bylo za víza, pak si myslím, že je to zbytečně drahé. Kdyby to bylo s dopravou, tak už by to mohlo být přiměřené, ale mohl bych se zeptat jedny agentury v Praze, která se zabývá ruskými turisty, zda to nezajistí výhodněji. Celkem vzato ale 350 € nejsou žádné ohromné peníze, to si tady lidé vydělají běžně za 8 - 15 dní práce a divím se, že na nerostné bohatství bohaté Rusko to může pro někoho být problém. Klidně si můžeš od někoho půjčit a do týdne po příjezdu Ti ty peníze dám, aby si je mohla vrátit věřiteli. Je potřeba, aby si mi poslala svoje telefonní číslo, abych Ti mohl včas přijet naproti. Vlastně jsi nenapsala, jak by si se sem dostala. Letadlem ? Autobusem ? Vlakem ? Kde by si přesedala a kam by si dojela ? Má cestovní kancelář svoje webové stránky ? Tam by měly být uvedeny tyto podrobnosti a termíny odjezdů. Ale myslím si, že nyní není na cestování nejvhodnější čas. Asi by bylo nejlepší, abych já zajel k Tobě do Ruska. Možná, že bych mohl zajet k vám už někdy v lednu. Nebo v únoru. Tam bychom se mohli poznat lépe a mezi tím zařídit Tobě víza k nám.Pak by si mohla se mnou odjet sem.

Líbá Tě Vašek

17. dopis od Káti:

Dobry den, muj drahy Vasek! Jak se mas?
Jsem velmi rad, ze jste mi napsali!
Mam tolik miluju! Citim se tak spatne, aniz by vas, a moc chci te videt. Moje mama posle obrovskou ahoj! Pokud jde o me ceste k vam. Pak 350 evro, potrebuji jen viza a potrebne doklady! jizdenka mi pomuze moje mama!
Tak jak muzete mi pomoci s uhradou me vizum?
Jakmile mohu platit moje vizum, budou okamzite jsem schopen prijit k vam moje laska Vasek!
Snazil jsem se, pujcit si penize v bance, ale nedam, tak jsem se snazil si pujcit od kamaradu, ale nikdo nema penize!
Jsem velmi velkou zalibu te polibit a obejmout vas velmi pevne. Dalsi hon sex s vami ... Ja uz davno nebylo!
No moje laska za to jsem dokoncil svuj psani neni dlouhy dopis vam svou lasku Vasek!
A ja budu netrpelive cekali na odpoved ke mne!
Posilam vam tisic polibku 100000000000000000 ve sve jemne rty!
Tvoje laska pro Kate

Můj 17. dopis:

Je mi líto, že si měla špatnou náladu. I když se situace trochu komplikuje, nemusíš se bát, den našeho setkání se blíží.
Z Tvého dopisu je zřejmé, jak jsi rozrušená a jak Tě záležitosti ohledně víza mrzí.
Vraťme se ale k těm vánočním zvykům. Jaké jídlo jíte u vás o svátcích? Máš ráda sladkovodní ryby ? Máte ve městě slavnostní výzdobu ? Dáváte si nějaké dárky? Pokud ano, tak jaké ?
Taky si mi nic nenapsala o sportu. Taky máš ráda lední hokej? Jaký klub KHL je k vám nejblíže? Když bych za tebou zajel, tak bychom se mohli podívat taky na hokej. KHL má vysokou úroveň, hraje tam hodně českých hráčů.
S tím vízem se to komplikuje. V rámci boje proti hospodářské krizi přijala česká vláda nařízení, že k zaslání peněz do zahraničí je nutno povolení. Toto povolení musí dát Ministerstvo financí. K tomuto povolení se vyžaduje ale stanovisko České národní banky a stanovisko Ministerstva zahraničních věcí. A taky potvrzení komerční banky, kde má člověk účet, že není zadlužený, nebo že všechny závazky včas splácí. Tato potvrzení nejsou pro mne problémem. Trochu problémem je ale stanovisko Evropské komise pro mezinárodní platby. To omezuje platby mimo Evropskou unii za účelem získání víz pro občany nečlenských států Evropské unie. Proto by toto povolení poslat 350€ do zahraničí bylo možno získat až někdy v březnu 2011.A tak dlouho to snad bez tebe miláčku nevydržím. Ale neboj řešení existuje. Až se trochu zlepší počasí, mohu se já podívat za Tebou, ale to by taky mohlo trvat nějakou dobu. Možná taky v březnu 2011. Nejrychlejší bude, pokud mně napíšeš odkaz na web cestovní kanceláře a já to tam vyřídím.Pošlu jim e-mailem písemnou záruku.

Už se nemohu dočkat. Navždy Tvůj Vašek

18. dopis od „Káti“

Dobry den, muj drahy Vasek! Jak se mas?
Jsem rad, ze jste mi napsali! I jist jakekoli jidlo! Ale ja nemam rad hokej! Pokud jde o muj prichod k vam svou lasku, pokud byste mi pomoct bdesh od 350 eur, necekejte az v breznu 2011! Tam je banka Western Union ng jste prave prisli otprovlyat penize a vsechny! A ne cekat na nic. To mi rekl muj agent cestu! Pokud bude otprovlyat penize pres banku, pak by to bylo mnohem rychlejsi a podobne! A prijedu k vam rychleji! Takze nejsem chybi vam moje laska Vasek! Moje matka prozradi vam obrovske ahoj!
No moje laska Vasek na to jsem dokoncil svuj psani neni velkym pismenem!
A ja sneterpeniem'll cekat na vasi odpoved ke mne!
Posilam ti polibky 10000000000 tisic ve vasem sladke rty!
Vase laska pro Kate ....

Moje 18. odpověď:

Ahoj Káťo. Ptáš se, jak se mám. Mám se blbě. Pořád musím myslet na tebe. Nemůžu pochopit, že někdo nemá rád hokej. Chápal bych, že někdo nemá rád pozemní hokej. Ale lední hokej ? Vždyť je to nejhezčí hra ! Je rychlá, inteligentní, napínavá…U nás se v televizi na nic jiného nedíváme. Představ si, až budeme žít spolu a v televizi bude lední hokej, to mi budeš přepínat program ? Káťo napiš mi, zda přeci jenom není možnost, že by si lední hokej mohla mít ráda! Alespoň trochu. Netvrdím, že to musíš hrát. Stačí znát sestavu hráčů Pardubic, kterým fandím. A statistiky těch nejlepších. A mít určitou představu, který z hráčů KHL by měl šanci v Pardubicích se prosadit do A mužstva.

Káťo píšeš o Western Union. Ano, tuto banku u nás ve vesnici máme taky. Hned za rohem. Právě včera ji policie zavřela. Místní bankéř prováděl podezřelé transakce a peníze zpronevěřil. Představ si KGB tam měla uložené svoje peníze a ten hajzl bankéř jim všechny peníze ukradl.Káťo, už musím končit, v televizi začíná hokej a já bych nestihl úvodní buly.

Posílám 3 až 4 menší polibky, přestože nemáš ráda lední hokej. Částečně Tvůj Vašek.

 

Na odpověď zatím čekám marně …..

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Hlavatý | pátek 31.12.2010 19:52 | karma článku: 10,97 | přečteno: 2072x
  • Další články autora

Václav Hlavatý

Můj kandidátský projev na řadového člena ČSSD.

Dobrý den vážení přátelé. Že situace ČSSD je velmi špatná, se nemusíme dlouze přesvědčovat. Máme málo času, zvláště dnes v době rokování, nemusíme ztrácet čas rozdáváním růžových brýlí.

18.2.2018 v 17:02 | Karma: 11,71 | Přečteno: 963x | Diskuse| Politika

Václav Hlavatý

Švihlíková, Keller a zápas za změnu zahraniční orientace naší země

Původně jsem chtěl v komentáři jen reagovat na jeden článek paní Švihlíkové. Paní Švihlíková zde píše, že zde jsou jakési "elity", prý umlčují nepohodlné názory a že výsledek voleb prý ukázal, jak chybné mají "elity" názory.

1.1.2018 v 8:28 | Karma: 37,44 | Přečteno: 5276x | Diskuse| Politika

Václav Hlavatý

Referendum o Evropské unii

V blížících parlamentních volbách kandiduje i nová volební strana Referendum o Evropské unii. Založená, jak to v ČR bývá zvykem, starými politiky, kteří neuspěli jinde.

3.10.2017 v 22:06 | Karma: 17,56 | Přečteno: 851x | Diskuse| Ostatní

Václav Hlavatý

RVHP a EU.

Občas je slyšet názor, že EU je horší než RVHP. Pokusím se porovnat. EU navazuje na ekonomické uskupení evropských demokratických zemí EHS, čímž prohlubuje ekonomickou integraci na integraci států.

11.9.2016 v 10:25 | Karma: 20,97 | Přečteno: 1306x | Diskuse| Ekonomika

Václav Hlavatý

Czexit, a co bude potom.

Jak by to u nás vypadalo 2 roky po vystoupení z EU ? Jak by vypadla naše „šťastná“ budoucnost bez EU.

15.7.2016 v 18:31 | Karma: 22,42 | Přečteno: 967x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5 6:32

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5 6:32

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Z šéfa zahraničního výboru ministrem pro vědu? TOP 09 vybírá ministra

7. května 2024  5:43

TOP 09 pokračuje v hledání ministra pro vědu, výzkum a inovace. Předsednictvo strany se má zabývat...

Vláda má jednat o pomoci ovocnářům, jimž způsobily mrazy milionové škody

7. května 2024  5:34

Vláda má v úterý jednat o pomoci ovocnářům, kterým zničily úrodu jarní mrazy. Program na řešení...

Soud rozhodne o kastracích pro změnu pohlaví, Piráti s tím v koalici neuspěli

7. května 2024

Ústavní soud oznámí, zda operace zůstane podmínkou pro úřední změnu pohlaví. Česko je jedna z...

Vyřešte nespavost svých dětí
Vyřešte nespavost svých dětí

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
Žiji na venkově, živím se hlavně pěstováním brambor. Zajímám se o ekonomii, politiku, historii, sport ...