Chutný lék na jarní splíny

Detox bývá považován za téměř sprosté slovo a kratochvíli milovníků biostravy. Barevná a zábavná kniha Detox jako cesta ke zdraví vám ukáže, že se pročištění organismu (a zároveň možná i duševního zdraví) nemusíte bát.

Jaro klepe na dveře a s ním se rádi přihlašují jarní únava a splíny. Častěji se také probouzejí civilizační a chronická onemocnění, která nám mohou znepříjemnit radost z jarního pučení. A mnozí z nás hledají cesty, jak ochránit tělo i duši. Pokud vás také občas trápí neduhy, zkuste si proti nim pomoci vesele a chutně s poučnou knížkou.

Detox jako cesta ke zdraví je již šestou knihou z pera slavného Anthonyho Williama, více známého jako Mystický léčitel. S jeho radou a pomocí jste mohli léčit svoje játra, štítnou žlázu, objevit léčivou sílu ovoce a zeleniny a nejnověji také ochutnat velmi moderní šťávu z řapíkatého celeru.

V Detoxu se věnuje možnostem, jak jednoduše díky správnému a zdravému stravování podpořit léčbu celé řádky otravných i chronických nemocí. Pomůže vám vybrat nejlepší pročišťovací kúru přímo na tělo vám a vašim problémů. Rozeznáte bezmála 200 příznaků nejrůznějších onemocnění a k nim autor přiřazuje doplňky stravy, které se mohou stát pomocníky při léčení. Anthony Williams mimo jiné rovněž vyjeví pravdu o nejrůznějších módní trendy, jakými jsou přerušované půsty, půsty na vodě, džusech, vlákninách, proteinech a mnohých dalších.

Mou nejoblíbenější součástí knihy je ale rozhodně oddíl receptů, podle kterých si můžete uvařit jednoduché dobroty a zbavit se tak třeba únavy či psychické otupělosti. Pochutnejte si na více než 75 receptech a vyzkoušejte ukázkové jídelníčky, z nichž můžete čerpat další stovky inspirace. Publikace je doplněna množstvím barevných fotografií, díky nimž budou navrhované recepty ještě lákavější.

Detox je pro vás možná směšné a cizí slovo, ale díky této knize se s očistou těla určitě s radostí skamarádíte.

 

Autor: Helena Herynková | sobota 25.2.2023 21:12 | karma článku: 5,70 | přečteno: 183x