Co se mužům líbí na ženách

Muži a ženy k sobě od nepaměti patří. Každý má svá pozitiva, jimiž přitahuje svůj protipól. Jaké ženy se líbí mužům?

Motto "Žena statečná je korunou svého manžela, kdežto ostudná mu je jako kostižer v kostech." (Přísloví Šalomounova, Druhá sbírka, 12.4)

Muži mají rádi ženy inteligentní, nechci tím říci, že je přitahují nepraktické intelektuálky či ženy přechytralé, ale ženy přirozeně inteligentní. Muži mají rádi ženy, s nimiž se dá hovořit o všem. Žena by neměla být jen prázdným obalem, její přitažlivost pramení i z toho, co z ní "vyleze", když otevře ústa. Patří sem i fakt, že k ženě nepatří vulgarismy a slova zhrubělá. Tím snižuje svou důstojnost, svou váhu.

Mužům se líbí ženy sebevědomé, sebejisté, tím nejsou míněny ženy nafoukané. Žena, která si nevěří, může toto kompenzovat žárlivostí, vztahovačností, hysterií, může být manipulátorkou, také náladovou. Který z mužů se může těšit z takové ženy? Ženy, která svou nejistotu, nahrazuje neúměrnou hašteřivostí a podezřívavostí? Od takové je lepší odejít a nenechat se od ní ničit.

Muži rovněž oceňují ženy soběstačné. Sice k tradiční role muže patří, že to bývá zpravidla on, kdo je v páru finančně silnější. Nicméně by toto nemělo znamenat, že by jeho bankovní konto mělo být ze strany ženy neustále vysáváno. Není od věci, když je žena finančně soběstačná a dokáže platit i ze svého. Neměla by být finanční upírkou, jež se na muže přilepí a postupně jej svými požadavky na koupi toho či onoho zničí, případně odradí.

Samostatnost ženy se projevuje i v tom, že má své zájmy, dopřeje svému partneru, aby i on měl své koníčky. Žena by neměla od muže očekávat, že bude to bude on, kdo bude vymýšlet aktivity, bavit, hrát roli jakéhosi cirkusového klauna. Invence se očekává i od ženy. Není nic otravnějšího než žena, která neumí být sama, jen se na muže zavěsí a vysává z něj veškerou energii.

Mužům se líbí ženy upravené. Nemusí to být modelky, těch se muži zpravidla obávají, ale upřednostňují, když není jejich partnerka zanedbaná. Platí o jejích vlasech, líčení, které by mělo být vždy úměrné, platí i o stylu oblékání. Šatník ženy by se neměl sestávat jen z kalhot, trika či mikiny. Toto oblečení ženu nedělá ženou. Žena v koktejlkách se mužům libí. Šaty či sukně různých střihů a délek podtrhují ženskost. Být upravená i doma by mělo být pro ženu naprosto samozřejmé. Žádné tepláky s vytahanými koleny. Svou přitažlivost žena podtrhne i tím, v čem večer ulehá do postele.

Sexualita je velmi důležitá v každém věku. Muži oceňují od ženy v tomto směru kreativitu. Misionářská poloha dokáže po jisté době odradit. Vyhýbá-li se žena dotykům muže, podřezává si pod sebou větev. Je otázkou času, kdy muži dojde trpělivost a začne se poohlížet někde jinde. Sex mají muži rádi, proč jim jej nedopřát. Proč nebýt v tomto směru vynalézavá? Sexuálně uspokojený muž je své ženě oddaný, to by měla mít na paměti každá žena, jež nechce svého partnera ztratit.

Smyslem pro humor se nikdy nic nepokazí. Humor se líbí snad každému. Být nad věcí, nedělat z komára velblouda, umět přiznat svou chybu, podívat se na svůj život z výšky a vše okořenit humorem. To se mužům líbí též.

Být ženou je nesmírně krásné v každém věku. Bez mužů by život nebyl životem, to by měla mít na paměti každá žena a podle toho se i chovat, aby neděla ostudu ženskému pokolení...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Helena Vlachová | sobota 27.6.2020 7:07 | karma článku: 26,90 | přečteno: 1459x
  • Další články autora

Helena Vlachová

Komunistická zrůdnost

9.5.2024 v 7:04 | Karma: 25,22

Helena Vlachová

Ze školních lavic

1.5.2024 v 7:49 | Karma: 13,39

Helena Vlachová

Svým založením jsem idealistka

19.4.2024 v 17:53 | Karma: 10,91