Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Nejen muži jsou lační sexu a ne všichni muži mají svůj rozum mezi kořeny nohou.

Poznal jsem též ženu, která žila vaginou, a měla IQ přes 140.

Bůh je nejen náš Otec, ale i Matka! A teprve ve spojení muže s ženou se stáváme obrazem Boží plodné lásky!

:-)

0 0
možnosti

Nemáte na ni telefon?;-D

1 0
možnosti

A že tak přesně víte, co se mužům na ženách líbí?:-)

1 1
možnosti
JS

Je to zajímavé čtení, ale obávám se, že vztah ženy a muže, respektive muže a ženy nejsou určovány takovým vědeckým rozborem, ale pudem, sexuální přitažlivostí. Mám na mysli milostný vztah, ne přátelství. Přítele, respektive přítelkyně si mohu velmi vážit, ale milovat?

0 0
možnosti
Foto

To je vtipně popsáno. Takto dokonalou ženu si ale žádný muž nezaslouží, proto taková žádná ani není. Karma R^

0 1
možnosti
JK

Pak si žena nemůže zasloužit ani prince na bílém koni :-)

0 0
možnosti
Foto

J15i43r74i 89C70i83z

27. 6. 2020 13:10

:-)Docela jste me pobavila tim vyctem, ktere zeny pritahuji protejsky. Jedna celkem pritazliva, upravena a s dobrou inteligenci mi sdelila, ze potrebuje muze s 10ti miliony a staci koruny, ne eura. Prej aby mela zivotni jistotu. Tak na takovou damu nemam. Dalsi byla zblbla do sve chaty a ukazalo se, ze nepotrebuje partnera, ale brigadnika na chatu, aby ji stale opravoval a udrzoval (tu chatu). No, je to tezke v dnesni dobe se trefit na spravneho partnera. Co me ovsem dost neprijemne prekvapilo po svem navratu ze zahranici (pusobil jsem tam ve svem sportu), tak byla naprosta neupravenost u mnoha zen (u kadernika byly mozna pred maturitnim plesem a to je uz davno, ohoz z doby socialismu atd). To ovsem plati pro obe strany. A kdyz vidim v TV politika jak vystrizeneho z domova duchodcu, tak takovy ve me nevzbuzuje duveru uz vizazi. Asi je tak chudy, ze ani na holice nema.

1 0
možnosti

S tou upraveností máte pravdu. Zatím je to spíš výjimka než pravidlo. Ale je třeba říct, že na dobrého kadeřníka mnoho lidí nedosáhne. A ti ostatní, levnější, jsou průměrní.

1 0
možnosti
Foto

Teď ještě, aby nějaký autor napsal blog - Jací muži se líbí ženám. O sexu píšete, že se mužům líbí, tak proč jim ho nedopřát. A v tom vidím tu potíž. Mužům se líbí ženy, které spolu s nimi sdílejí potěšení ze sexu. Pokud žena sex jen muži dopřává, chybí tomu šmrnc a není to ono.

2 0
možnosti
Foto

To je všechno pěkné, ale kdybych měla všechno dodržovat, byla bych dokonalost sama a s dokonalým člověkem nikdo nechce být, tudíž bych byla sama jako kůl v plotě. Nene, já si svoje chyby ponechám.

2 1
možnosti
EK

Co se mužům líbí na ženách? To, co zrovna doma nemají.;-D

2 0
možnosti
Foto

Ne vždycky. Když mají doma skvělou kuchařku, po špatné netouží.;-)

0 0
možnosti
TP

A to jste ještě nenapsala to nejhezčí :-)

0 0
možnosti

Ještě, že Vás máme, pane Vlachu!:-))

4 0
možnosti