Blondýna za volantem a v sebeklamu

Vždycky, když už se začnu chystat pořídit si lepší auto, než je má "cvičná rudá hrozba", stane se něco, co mě přiměje to ještě na chvíli odložit. Rozpojím si výfuk například. Nebo potkám známého, který usedavě pláče nad třímilimetrovým škrábancem na boku svého nového krásného drahého auta.

Felicie si nakopak své šrámy vysoce cení. Ukazují světu, že je již zralá a zkušená. Na několika místech své karoserie si dokonce pořídila šmrncovní melír barvy rzi a na boku drsňáckou promáčklinu, dokazující, že není žádné ořezávatko.

Felicie má vůbec řadu výhod oproti těm nudným novým moderním vozům!

Znáte to určitě taky: Jedete jen pár set metrů do krámu třicetikilometrovou rychlostí obytnou zónou a už po dvou metrech vám auto začne protivným tónem nadávat."Pííp, pííp, pííp, pííp, zapni si pásy, debile!" To MOJE AUTO mi do toho nekecá. Kdyby něco řekla, bylo by to asi: "Pohodaaa, na pásy kašli, já stejně nepojedu moc rychle....(ani kdybys chtěla)."

A co ten opruz, když už jste vypnuli motor, chcete vystoupit a zjistíte, že jste zapomněli stáhnout okénka? Che! Ve Felicii na ovládání oken startovat nepotřebujete. A taky hlídá vaše zdraví! Nastavovat si ve vedrech klimatizaci na příliš nízkou teplotu je totiž strašně nezdravé...

A co vy? Máte staré auto? V čem je lepší, než nové?

;-D

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Helena Šebestová | středa 7.8.2013 15:44 | karma článku: 0 | přečteno: 44x