Peklo po přísaze a lehké ženštiny pronásledované velitelem pluku

Po přísaze se i rajóny staly peklem. Chodby a schody dělat kartáčkem na zuby, záchody holýma rukama. Nevadí, nyní po přísaze už máme nárok na regulérní vycházky. Celý pluk bažantů stál na buzerplacu proti svému veliteli pluku, 

který chtěl svým prvoročákům promluvit do duše, a také začal:

"Vojáci, kdo z vás hodlá využít povolení vycházky od prvního okamžiku, toho chci varovat. V našem městě jsou neřestné pajzly s neřestnými ženštinami. Některé se mi už povedlo z našeho města vypudit a dát zákaz k trvalému bydlení, neboť narušovaly disciplínu mých vojáků. Je jich tu ale ještě několik, které se specializují na vojáky, aby jim nasadily různé pohlavní nemoce. Já je ale dostanu a vystrnadím, abych neměl plnou marodku. I vy se střezte kontaktu s takovými ženštinami! Já se večer potuluji v civilu po těch špeluňkách, a běda tomu, koho tam načapám. My potřebujeme být připraveni k obraně vlasti a to se sifilidovaným obsahem v trenýrkách nejde. Běda tomu, koho načapám v pochybném podniku ss ještě pochybnějšími ženštinami!"

Mezi prvními žadateli o vycházku byl slyšet dotaz vojína Karla Čipery: "A soudruhu kapitáne (velitel roty s přezdívkou Hurvínek), mohl byste nám dát adresu těchto fujtajblových podniků... víte, abychom věděli, čemu se máme vyhnout..."

Tento dobromyslný muž nepoznal léčku, proto se hned po opuštění kasáren konala zteč těchto, pro vojáka nebezpečných míst, chtěli být rychlejší jak velitel pluku Jouly. Většina bažantů chtěla konečně poznat, k čemu je stvořen muž. Menšina si to chtěla osvěžit a již ženatí jedinci dostali napoprvé zaracha, aby se vyhnuli pokušení. 

Jouly se nám vbrzku, při seřazení celého pluku na buzerplacu, opětr pochlubil svým dalším úspěchem:

"Povedlo se mi nechat vyfotografovat nejobletovanější dceru pluku in flgranti s vojákem. Byl z dělostřeleckého pluku, ne z našeho, ale rozdíly mezi vojáky já nedělám. Jen někdy, když je to opravdu zapotřebí. Donutil jsem představitele našeho města, aby této fuchtli tady zakázali na několik let pobyt a už dále nemohla ohrožovat bojeschopnost zdejších pluků!"

Plukem se nesla zpráva: "Havel se venku porval s dělostřelcema..." Kdo je vojín Havel nikdo nevěděl, také si tím, zatím, nikdo hlavu nelámal.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Horst Anton Haslbauer | sobota 24.2.2024 3:28 | karma článku: 21,24 | přečteno: 685x
  • Další články autora

Horst Anton Haslbauer

Hydrovosk a maďarský děs

10.5.2024 v 15:29 | Karma: 13,78

Horst Anton Haslbauer

Vojín Valda a rotný Provaz

13.4.2024 v 12:25 | Karma: 16,70