Je tomu 28 let

Nebyl facebook, youtube. mobily a jiné věci, bez kterých jsme dnes někteří jako ztracení v pralese bez internetu. Tenkrát jsem byl upozorněn rodinou a kamarády, jsi padesátiletý děd. To tedy byl den a já se jim chtěl pomstít

Vytáhl jsem svou starou gibsonku, chopil se darované fajfky, narazil si slamák a začal přítomným při té oslavě dokazovat, že mojí kamarádi Mirek a Harry mají pravdu když tvrdí, že jsem hudebním zločincem. Co si o tom myslí ostatní je mi fuk, hlavně že si při tom prokrvuji mozek. 

Vám všem také radím, zpívejte si nahlas v koupelnách, záchodech, při chůzi, pokud není nablízku člověk. Plašit tímto zvěř není zakázané. Přece nemusíme zrovna být SUPER STAR. Zpěv člověka udržuje mladým, důkazem je i Karel Gott - můj ročník.

Kolem krku mi hodili padesát vuřtů a do ruky strčili BECHEROVKU.V té době jsem byl čerstvějším emigrantem v Norimberku a v Československu bylo po NĚŽREVOLUCI, takže se to v bytě hemžilo přáteli z Československa a němčinu nebylo slyšet. 

Upozorňuji, jsem odjakživa nekuřák, ale chtěl jsem si to při té padesátce přece jen vyzkoušet...

Kamarád Mirek a jeho Bohunka, osud mu ji vzal v jejím věku 63. Jiná žena už po jeho boku nebyla.

Tento blog věnuji nedávno zemřelému kamarádu Mirkovi, následoval svou krásnou Bohunku. Opět jsou spolu. Byl jsem rád jejich přítelem, tím zůstávám i pro jejich děti a vnoučata.

Autor: Horst Anton Haslbauer | úterý 27.3.2018 9:21 | karma článku: 19,96 | přečteno: 721x
  • Další články autora

Horst Anton Haslbauer

Vojín Valda a rotný Provaz

13.4.2024 v 12:25 | Karma: 16,70