Jak to vidím já (nemusíte číst, jen taková bezvýznamná úvaha)

Pohled na ženskou krásu. Pokud se to týká postavy, takzvaně figury, tak rozdíly jsou různě veliké i široké. Ladné křivky Němci považují za bohaté zatáčky (KURVENREICH). U Němců je ale hezká jako obrázek (BILDHÜBSCH) i taková (asi

mají jiná měřítka) dáma, která chudák za to nemůže, jak ji příroda odflákla obličej. Většinou se nepodařil nos. Nic nemám proti ženám s dlouhým nosem. Mohou mít jiné – také důležité – přednosti. A pokud je tato žena finančně silná, není v dnešní době problém, si nos jiný zakoupit. Takovou, bývalou nosatku a bývalou plochou jak žehlicí prkno, bych já nepustil na volby Miss. Pouze „NETUNĚNÉ!“ Bylo by to spravedlivé.

Nikdo jsme nemohli ovlivnit, jak vypadáme, proto si světem neseme odlišné vizáže, abychom se mohli odlišovat a nepletli si jednoho s druhým. Jen u šikmookých si příroda moc starostí nedělala, z mého pohledu vypadá jeden jako druhý.

Už ale nastává doba, kdy fešní lidé budou převažovat díky plastickým chirurgům. Jen u jejich narozených dětí, bude možno poznat pravou podobu rodičů, než půjdou také pod kudlu.

My muži máme velkou výhodu, ženy se u nás nesoustřeďuji ani tak na vzhled. Trumfují naše oči, ruce, mozek, vtip, ale nejvíce trumfů mají některá sportovní odvětví díky konta.

 

Tohle mě napadlo, kdy jedna má vnučka udělala první samostatné kroky a můj strýc namířil své kroky do PĚTADEVADESÁTKY. Každý jsme jednou v něčem udělali své první kroky, ať úspěšně, méně úspěšně nebo se museli vydat zcela jinou cestou. Padali jsme často na ústa, znovu se zvedali. Ať vaše kroky nasměrujete kamkoliv, přeji, aby se to povedlo!

 

Tímto jsem vás chtěl jen odtrhnout od běženců, covidu a podobných záležitostí…

 

 

.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Autor: Horst Anton Haslbauer | čtvrtek 12.11.2020 14:02 | karma článku: 20,03 | přečteno: 577x
  • Další články autora

Horst Anton Haslbauer

Vojín Valda a rotný Provaz

13.4.2024 v 12:25 | Karma: 16,45