Jak přečkat čas jako slaměný vdovec

Každý chlapík na to má jiný recept. Někdo dělá přesčasy, jiný po prácí upaluje do hospody. Také lelkování na různých mistech bývá na programu. Jsou i tací, kteří relaxují doma před televizí u přepravky s pivem.

 Mou přechodnou milenkou se v té chvíli stávala kytara.

Sám sebe jsem jako hudební zločinec nemohl poslouchat, ale nikdo v mém úkrytu nemohl vidět mé hodně amatérské pokusy s tím sladkým dřevem. Prokrvoval jsem si aspoň mozek.

Jako šetřílek obecný, jsem nepáchl do hospod, také kvůli kouři jako nekuřák, ani neměl doma basu piv. Živil jsem se chlebem a různými produkty k namazání. Nemám totiž dodneška pohlreichovské vlohy.

Dokázal jsem doma udržet pořádek v celém bytě 3 + 1. Pořádek se dá lehce udržet, když se nepořádek nedělá.

Nahlas jsem si zpíval v koupelně i samotném WC. Také v kuchyni při mazání. Čaj a vejce na různé způsoby skoro zvládnu. Má tehdejší štíhlost postavy je toho důkazem. Byla rozpoznatelná i pouhým jedním okem.

Tady jsem teď naschvál nevybral zpívání celých textů, chtěl jsem se vejít do pěti minut a zbytečně někoho dráždit ještě víc. Už takhle budu mnohým za blázna, každý zkrátka blbneme jinak, někdo se to nebojí dělat dokonce na veřejnosti.

 

Autor: Horst Anton Haslbauer | pátek 6.7.2018 17:59 | karma článku: 16,15 | přečteno: 553x
  • Další články autora

Horst Anton Haslbauer

Vojín Valda a rotný Provaz

13.4.2024 v 12:25 | Karma: 16,70