Elvis

Dokument o tom, jak k nám na chalupu před mnoha lety zavítal virtuálně Elvis. Opět přijela celá rodina z Prahy i s babičkou. Přivezli také dort s nápisem Ivana a Jakub. Pražská Ivana totiž měla narozeniny a náš syn Kuba krátce po

 nich. Své narozeniny nebral tak vážně jako Ivana a zápolil ten den raději s prutem na ryby u nedalekého rybníku v naší malé vesničce. Asistoval mu syn Pražanů Karel a jeden hoch z vesnice. Vesnické děti se u nás všeobecně rády srocovaly. Naše děti aspoň nevyšly z cviku z českých pubertálních výrazů. V té době jsme ještě neměli pudla Jošina, zato černobílého králíka Čipouna. Ten po celý den běhal svobodně kolem chalupy. Vesničané byli v domnění, že nám utekl. Jejich králíci takovou svobodu neměli. O vesnické pejsky se starala dcera Pražanů Ema, o které bylo video v předchozím blogu.

Čipoun brzy dostal zcela bílého kolegu „Čárliho.“ Ti dva se od rána do večera honili a rvali, až chlupy létaly. Rvali se tedy vlastně jako psi. Každý z nich považoval toto místo za svůj rajon.

Perex. Tak zarostlá je v dnešní době, kdy králící i pudl už mají rajon v nebi.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Horst Anton Haslbauer | úterý 2.6.2020 8:00 | karma článku: 7,90 | přečteno: 236x
  • Další články autora

Horst Anton Haslbauer

Vojín Valda a rotný Provaz

13.4.2024 v 12:25 | Karma: 16,70