Až do cíle nás bezpečně vezla naše řidička

Za volantem je nevýhoda, nelze se tak zevrubně kochat krajinou. Jen občas očkem zamířit na mžik mimo silnici. Nemyslet na starosti, na děti, na milence - pokud drží volant žena - ani se nelíčit. Zpěv naopak se řidičům doporučuje,

 pokud zná nazpaměť text. Falešný zpěv nevadí v případě, že ostatní ve voze jsou hluší nebo také netrefí tón. Nevím jak to je s plným autem kuřáků v parném létu při zapnuté klimatizaci. Buď ji vypnou a troubí kouř z otevřených oken nebo jsou zvyklí na dýmovnice.

Až budeme v cíli, zaparkujeme u „NATURFREUNDEHAUS“ (naše ubytování) odkud budeme podnikat výpady do okolí po svých, lanovkami nebo zubačkami.

Poznáte mého nejlepšího kamaráda pivaře a kuřáka, s kterým jsme se setkali ve Znojmě na vojně u tankistů. Od té doby jsme jako bratři. Přijede se svou Evičkou pocházející z Litoměřic. Kamarád Harry od Teplic na Evičku narazil v Karlsruhe tak vehementně, že z toho vzešly dvě děti.

Také poznáte naši dcerušku, v té době 5, která se o mnoho let později stala maminkou Emilky, která je od 5. 8. 19 také pětiletá. Kdo ji sledoval na mých blozích, může žasnout, jakou mají ty dvě podobu. „Emi“ dokonce když vidí na fotografii svou maminku coby dítě, myslí, že je to ona sama.

Řidička a já se od karikatury nelišíme…

 

https://www.youtube.com/watch?v=4MKYTNkwl9E&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=yrI6nSO54t0

Vážení, jelikož u youtube není jasné, co značí I (není to velké i ani svislá čárka) nešla zobrazit tato dvě videa. Pokud máte někdo o ně zájem, jsou krátce před cílem a v cíli, stačí poprosit strejdu GŮGLÍKA: youtube haslbauer horst. Tam kliknout na VIDEA s těmito údaji: DVD 142813 0 a poté DVD 143036 0. Jsou na začátku mých videií.

V případě, že neznalci někdo poradí, co je ono I, předem děkuji!

Autor: Horst Anton Haslbauer | sobota 10.8.2019 12:16 | karma článku: 9,18 | přečteno: 277x
  • Další články autora

Horst Anton Haslbauer

Vojín Valda a rotný Provaz

13.4.2024 v 12:25 | Karma: 16,70