Nepojede nikdo, alespoň ušetříme.

Poté, co unikl "odposlech" České Televize, je jasno. Rusnok se na Mandelu vysral. Normálně bych nepoužil takhle silný výraz, ale on si začal. Kdo to zaplatí? Ty, já? Nepojedu vlakem? A co Míla? Neudělá tam ostudu?

Vždyť čtrnáctého je večeře! Bude svíčková! Já se tak těšil.

Máme tohle zapotřebí? Volby byly před šesti týdny, a přestože se ANO, ČSSD a KDU domluvily, že se domluví, trvá jim to neskutečně dlouho. A pak vypustí Rusnok tohle. Už tam asi neměl být! Děláme si ve světě akorát ostudu. Za Zemana si můžeme sami. Za Rusnoka s Pickem bohužel ne.

Jak dlouho bude trvat, než tuhle nádheru někdo přeloží do angličtiny a nebo otitulkuje v afrikánštině či zulu, a nechá to kolovat po jihoafrických sociálních sítích? Chápu, mají tihle dva "volové" hodně práce. Jeden řídí vládu, která stříhá metr a už si pomalu krátí nehty a konečky prstů. Druhý řídí armádu, která kdyby měla něco bránit... nedělejme si iluze.

Ze svého čistě cestovatelského hlediska to taky nechápu: Nechce se vám tam, tak se na to kluci vyserte. Pošlete věnec. Ale nevytrubujte to do televize. Pošlete tam velvyslance. Nebo mi kupte letenku. Hlavně tam nejezděte dělat ostudu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Gill | sobota 7.12.2013 14:20 | karma článku: 27,86 | přečteno: 1592x