Ženy, které mají koule

Nespletla jsem se. Koule nemají jenom chlapi. Říká se to i o ženách. A nejsou to ženy, u kterých váháte, zda je to žena nebo muž! Kdepak! Jsou to přitažlivé ženy, které chlapy přitahují zjevem, nadhledem, humorem.

Ženy, které mají koule, mají kamarády mezi ženami i mezi muži. Mají manžela nebo partnera. A pokud nemají manžela nebo partnera, je to proto, že mají takovou zkušenost s muži, že o další zkušenost s muži nestojí, ale to v žádném případě neznamená, že by přišly třeba jenom o setinku své přitažlivosti, nadhledu a humoru.  

V průběhu let jsem zjistila, že ženy, které koule nemají (a nevědí o tom, samozřejmě), mají rády ženy s koulemi, (které také neví o tom, že mají koule). Ženy s koulemi jsou pro ženy bez koulí, jiné. Jsou příjemně přitažlivé. Zajímavé. Jsou zábavné. Na nic si nehrají. Jsou přirozené. A určitě je nezajímá muž, který patří jiné ženě, o tom je žena bez koulí skálopevně přesvědčená a má skálopevnou pravdu.

Ženy bez koulí mají prostě příjemný pocit, že si s ženou s koulemi rozumí. Že spolu souzní.

A jak je to na druhé straně? Ženy s koulemi berou další ženu bez koulí, která se na ně v dobrém slova smyslu přilepí, normálně. Každou chvíli potkají někoho, s kým se chvíli přátelí. Všimněte si, prosím, této věty!

Každou chvíli potkají někoho, s kým se chvíli přátelí.

Ženy bez koulí poměrně často představí ženu s koulemi svému manželovi nebo partnerovi. Proč ne? Žena s koulemi je přitažlivá, zajímavá, zábavná a je mi s ní dobře, říká si naivně žena bez koulí a netuší, že se blíží konec idylky.

Když první setkání manžela (přítele) s ženou s koulemi skončí, manžel (přítel) se poprvé podívá na svou ženu bez koulí, a ta zpanikaří. V jeho zklamaném pohledu jasně čte, co tam nikdy nečetla.

"Ty nemáš koule, miláčku!"

Autor: Irena Fuchsová | čtvrtek 23.1.2020 23:00 | karma článku: 23,13 | přečteno: 1227x
  • Další články autora

Irena Fuchsová

To tedy nechci. Jsou trapný...

18.4.2024 v 0:41 | Karma: 28,40

Irena Fuchsová

Setkání v metru

1.4.2024 v 22:42 | Karma: 26,16

Irena Fuchsová

Můj život s Kukurou

26.3.2024 v 15:33 | Karma: 40,11

Irena Fuchsová

Kolínské ráno s kanalizací

15.3.2024 v 23:12 | Karma: 30,31