Pánové, patříte také mezi ZKNDN?

Tato zkratka znamená Záměrní Kaziči Naší Dobré Nálady. Nemyslím si, že by ženy patřily mezi ZKNDN, proto oslovuji pouze pány. Záměrní Kaziči NDN se projeví například tehdy, když máme odejít nebo odjet někam, kam se těšíme.

Dovolím si tvrdit, že většina žen, když zjistí, že jejich partner má někam odejít nebo odjet a je jedno, jestli na několik hodin, dnů nebo týdnů, v duchu zajásá.

Jejich odchodem nebo odjezdem pro ně začnou radostné chvíle ještě radostnější samoty, kdy jejich čas plyne úplně jinak, než když je partner doma...

... a přitom většina žen, včetně mě, dělá po odchodu či odjezdu partnera to, co by dělala stejně, kdyby byl doma. A přesto (!) jsou pro nás tyto chvíle bez partnera radostné a radostně se rozplývají v naší ještě radostnější  samotě.

S touto většinou žen se potkávám zhruba padesát let, tedy od doby, kdy jsem je začala studovat, pozorovala je, naslouchala jim a v čase dospělejším s nimi souznila a stala se jejich vrbou.

A tak na tomto místě mohu s čistým svědomím prohlásit, že i po padesáti letech se většina žen těší na radostné chvíle v ještě radostnější samotě, když jejich partner odejde nebo odjede, a zrovna tak zůstává po padesáti letech stejná i členská základna ZKNDN, neboli Záměrných Kazičů Naší Dobré Nálady a stejně jako nám členové ZKNDN dokázali naši dobrou náladu pokazit před padesáti lety, dokážou nám ji pokazit i dnes, po padesáti letech.

A víte proč?

Protože členové ZKNDN nechtějí být doma sami! Jsou na nás závislí! Určitě i žárlí! Nejradši by nás nikam nepustili a trpí o to víc, když vidí, jak se klepeme na to, že odejdeme nebo odjedeme!

A protože jsou členy ZKNDN, tak nám naši dobrou náladu, než odejdeme nebo odjedeme, zkazí!

Autor: Irena Fuchsová | čtvrtek 7.11.2019 23:04 | karma článku: 24,25 | přečteno: 977x
  • Další články autora

Irena Fuchsová

To tedy nechci. Jsou trapný...

18.4.2024 v 0:41 | Karma: 27,98

Irena Fuchsová

Setkání v metru

1.4.2024 v 22:42 | Karma: 26,03

Irena Fuchsová

Můj život s Kukurou

26.3.2024 v 15:33 | Karma: 40,11

Irena Fuchsová

Kolínské ráno s kanalizací

15.3.2024 v 23:12 | Karma: 30,31