Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte naprostou pravdu, paní Fuchsová. Pokud se paniredaktorce fejeton nelíbil, měla Vám napsat a spolu byste případně domluvily úpravy, pokud by byly možné. A ne Vám celý fejeton zhovadit. Ovšem člověk musí obdivovat její sebevědomí na druhou stranu. Takovou suverenitu bych taky chtěla, tedy pro svoje psaní, ne na vrtání do cizího. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Vy jste zírala, já zírám teď, co všechno je možné...8-o

0 0
možnosti

jj... ubrecena.. nejdriv breci ze ji vylili z rozhlasu, ted breci ze ji vylili z Mlady Fronty... bozinku... to si asi prd vazite te sve prace, kdyz jen furt brecite

1 3
možnosti
Foto

Smekám a dávám karmu a R^ a :-)

0 0
možnosti

No hezky to na idnesu vedou. Hrubky na denním pořádku, shoda podmětu s přísudkem těm rádobyredaktorům nic neříká atd. Vaše knížky čtu ráda a těším se na další.

0 0
možnosti

Paná Fuchsová, chápu Vás. Jenom mě trochu zaráží, že jste si nevšimla, kam naše média směřují. První směr je cílení na jednoduchého občana. Tím nemyslím hloupého, méně vzdělaného a podobně. Ale jednoduchého, nepřemýšlejícího, nemajícího a svůj názor. A z těch, co si snad ještě dovolí přemýšlet a mít svůj názor, udělat jednoduché. A to jde třeba jednoduchými větami, ne složitými a rozvinutými ve Vašem fejetonu. Tam už čtenář musí přemýšlet. No a druhý směr je manipulace s myšlením obyvatelstva. Vezměte si, kolik lidí čte brak formátu Blesk, Rytmus života a podobně (osobně jsem si v životě nekoupil jediný výtisk), kolik lidí sleduje "Blesk" v televizním provedení, tedy například Novu.

A v neposlední řadě se podívejte, kdo česká média vlastní.

0 0
možnosti

P28e60t19r 94B67r73o14ž

19. 8. 2015 23:51

Naprosto šokující. Chápu, že redaktor může mít jiný názor, ale přepsat něco a pak to bez vědomí autora vydat s jeho jménem... Řval bych na tu husu velmi neslušně, stát se to mně! Přeji mnoho úspěchů!R^

2 0
možnosti
Foto

Spravně. Ať si to ta tlama piše sama.R^

4 0
možnosti

P69e87t88r 51L78a50n72g30e41r

19. 8. 2015 21:42

Nejste složitá na čtení, jste velmi osobitá a to je dobře. Rozhodla jste se správně, pak už byste nebyla ta "Fuchsová", ale pouhý její odvar. Svůj způsob, styl a témata neměňte na popud editora.

Chápu, že to mrzí, ale pusťte celou tu záležitost co nejrychleji z hlavy.

Držím palce a těším se na další blogyR^

0 0
možnosti

A28l37e11n26a 74O39u69z59k46á

19. 8. 2015 21:18

Paní Fuchsová, víte, cítím a vnímám to tak a bohužel i zažívám, tedy to, že v Česku rapidně přibývá blbců. Lidi je potřeba oblbovat a psát i jednoduchá souvětí.....

Víte, mně se čtete hezky. Ráda čtu Váš blog... :) Kéž tu píšete dlouho.. :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 30,02
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.