Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K81a78r22e87l 16M59á87d18l85e

19. 8. 2015 13:15

V jedné fázi našeho tržního směřování se média dělila na bulvární a nebulvární. Dnes se dělí na více bulvární a o trochu méně bulvární (a to včetně těch veřejnoprávních). Kdysi seriózní média rezignovala na zachování úrovně a svoji čtenost/sledovanost řeší bulvarizací obsahu. První esemesková generace už dorostla do věku konzumentů sdělovacích prostředků - přece ji nemůžeme nutit přemýšlet nad obsahem souvětí o více než jedné větě hlavní a dvou vedlejších.

8 0
možnosti
IM

Už několik let se bije na poplach:čtěte dětem!Vidíte,nečtete a takhle to dopadá,všechno pro ně už je složité.A to se chce na vyšším stupni školní docházky po dětech slovní a (ještě hůře) větný rozbor;-(

0 0
možnosti
JJ

J73a53n 96J57e32l60í44n62e25k

19. 8. 2015 13:11

Milá paní Fuchsová,

to se ještě máte! Já píšu od svých školních let, 23 let jsem byl režisérem Krátkého filmu Praha, pracoval jsem v denících i časopisech, vycházejí mi knihy. Leč situace lidí píšících je stále složitější. Poslal jsem snad 100 námětů ČT. Odpovědi se liší, ale jsou vždy zamítavé. Zato jsem zjistil, že jich už mnoho použili dramaturgové sami. Čistá krádež.

V divadlech? Pošlete hru, dramaturgie buď neodpoví vůbec nebo slíbí, že "někdy" odpoví. Když se po půlroce ozvete, po čase se ozve naštvaný dramaturg, abyste pochopil, kolik má práce a že se ozve... Ale stačí se podívat, kdo píše současné české "hry" - oni dramaturgové či režiséři...

Atd., atd. Pomalu přestávám psát, už to skoro nemá smysl.

Co s tím? Netuším.

Ale přesto Vám držím palce...

5 0
možnosti
Foto

Tohle je poslední dobou všude, proč se redaktoři a někteří tvůrci domnívají, že většina čtenářů či diváků jsou úplní hlupáci a je třeba jim předkládat jen jednoduché a předžvýkané články/filmy/hry. Ještě chvíli a budou vycházet knihy jen o třech stranách, aby se chudákům čtenářům náhodou neuvařil mozek. :-/

Paní Fuchsová, oceňuji, že jste na to nepřistoupila, přeji hodně dalších tvůrčích úspěchů a jděte si v klidu na to cigárko, není nad pokouření na čerstvém vzduchu. ;-)

17 0
možnosti
DP

Asi ti redaktoři soudí podle sebe.... No co se dá dělat, budeme číst své oblíbené blogery.

3 0
možnosti
Foto

R^

,,A také s radostí konstatuju, že čím jsem starší, tím víc odmítám, nechat si, slušně řečeno, kálet na hlavu." R^

Ač nemusí to být toliko o věku člověka, jako o člověku samém a jeho ,,zrání" A ve všem všudy!:-)

3 0
možnosti
MM

Milá paní Irenko Fuchsová, moje.... :-)..."Vyďobávala" jsem si Vás z Magazínu, když ještě za něco stál... Pokračovala jsem, ještě raději, když stál za nic moc... Postupně jsem zvažovala odhlášení "novin", ale existovalo pár "ale", kvůli kterým jsem rozhodnutí odkládala... a vida, opět jedno ubylo ;-(... Naštěstí z Blogu Vás nikdo nevyprovodí ;-).... Přeji Vám hodně složitých posluchačů a čtenářů vašich složitých řádek! A pozdravujte pana Fuchse ;-D!!! Složitá Marie Misařová, jižní Čechy

3 0
možnosti
Foto

Nedávno jsem Vám psal , jak rád Vás čtuR^ díky. A skončit je dobré rozhodnutí, sám umím dobře dělat svou profesi, a vychází to zevnitř, dělám  pro toho, kdo o to stojí a umí to ocenit. Jen pro peníze se dělat nedá...alespoň ne tak, by člověk byl vnitřně spokojenej.

3 0
možnosti
Foto

;-( Tedy, kluci... Tomáši Vodvářko a Michale Svobodo... vy jste mě úplně dojali! ;-( A to jsem si chtěla jít dát s naším Atíčkem ven cigárko! Copak můžu, když brečím?! ;-( Díky! :-)VR^ No... už je to lepší. Ale dostali jste mě! ;-)

VDěkuju, Tomáši! VDěkuju, Michale!V

4 0
možnosti
Foto

Dobrý den, paní Fuchsová, jsem velmi rád, že jste zůstala svá. Pokud by se jako Vy chovali všichni lidé, ubylo by manipulací, zkreslení a svět by byl o cosi přátelštější.

P.S. Nejspíše bylo Vaše psaní složité jen pro paní redaktorku, pro mne je potěchou. 

Pěkný den

13 0
možnosti