Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 4
možnosti
MH

Jéžišmarjá, no to je ale novina! Rychle nám všem co nejpodrobněji vysvětlete, jak jste na to přišel! Sám? Nebo vám spíš někdo pomáhal, že jo?

0 1
možnosti

Pro mě složitá nejste,budu Vás ráda číst i dále:-)

2 0
možnosti
MB

Samozřejmě, že bez upozornění a souhlasu autora nelze do textu zasahovat...i kdyby to bylo 100x ku prospěchu věci.

Přece autor nese kůži na trh...ten je pod tím podepsán...

4 0
možnosti
PM

"Úprava" fejetonů, navíc bez vědomí, natož souhlasu autora, je vlastně cenzura. A s tou mají naše média zkušeností víc než požehnaně.

4 0
možnosti
EB

Nedejte se. Je li pro někoho čtení složité, mělo by to být podnětem k zamyšlení, ne důvodem k protřídění. Mě složitá nepřijdete. Máte občas ostré hrany, ale to je fajn. Ať se daří!

1 0
možnosti
PM

Takový jízdní řád je moc složité a pro některé třeskuté intelektuály z médií velmi nepochopitelné čtení. Tak některé vlaky vyškrtáme, jiné přidáme, hlavně ať nejezdí do zatáčky, moc nikde nestaví, růžové vagony jsou plné zamilovaných dvojic a na závěr přidáme konečnou v Disneylandu, ať je pointa a počte si i taková redaktorka

1 0
možnosti
Foto

No vida! A já si doteď myslela, že jsem pro ten magazín nečitelná jenom já. ;-) Poté, co mi byl počtvrté vrácen k přepracování článek s tím, že je sice moc hezký, ale pro čtenářky magazínu nečitelný, jsem usoudila, že čitelněji psát neumím, a spolupráci ukončila dřív, než vůbec mohla začít.

5 0
možnosti
MH

Zase špatný výběr a Vlasta stále hledá. Jak vidno, pracovat na sobě musí úplně každý:-)

Možná by stačilo poslat osnovu nebo jen záměr, takové to DODO, a bylo by vše ku prospěch všech.

0 0
možnosti
VS

Za chvíli by po vás chtěli, abyste používala max 200 slov, aby to čtenář pochopil a možná ještě opatřila vysvětlivkami, jinak to udělají šéfíci za vás. Na to se můžete vykašlat. Člověk má psát, jak mu PC narostlo a hotovo.

0 0
možnosti
OP

Psát pro redakci, kterou řídí husa, asi není to pravé ořechové. Jede se dál :-)

2 0
možnosti
ZS

Paní Fuchsová, víte, že zrovna u toho fejetonu jsem si říkala, že je nějaký divný... a hele, tady je důvod...

Také jsem se naštvala, píšu reportáže ze závodů a při poslední jsem myslela, že to bude můj konec. Asi za dva dny po vyjití jsem si to přečetla a zjistila jsem, že report je úplně jiný. Když jsem se ozvala, řekli mi, že editor to upravil do téhle - čitelné!!! podoby. A to tak, že zmizela pointa, článek ztratil šťávu a já chuť jim cokoli posílat. Podotýkám, že to bylo na web a zcela zdarma.

My se nenecháme škrtat, že;-)

6 0
možnosti
Foto

Zuzko, určitě se nenechej odradit a ukaž jim to! R^;-)

1 0
možnosti