Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Ireno,  je přece známo, že ženská vydrží i nemožné. A navíc žena, jako jste Vy! Píšete pro lidi, kteří Vás čtou a mají rádi a to je to nejdůležitější. Pokračujte v tom. Plnou parou vpřed, nejen na skútru, ale i v psaní R^:-)

3 0
možnosti
MJ

Vidíš, jak Tě všichni máme rádi! Tvoje psaní a vše s Tebou spojené... Akorát, doufám, že se neurazíš, mně Tvoje psaní vůbec nepřijde složité... Naopak, takové lehkonohé...:-)

3 0
možnosti
DS

Buďte svá, naše milá paní Fuchsová, takhle Vás rádi čtu a paní editorka ať si uspokojí svou psací frustraci jinde a na jiných, poddajných autorech. Držte se a spoustu prima zážitků na skútru, ať dáte odpočinout svým ucaprnděným nohám.R^

1 0
možnosti
FF

F31i64l14i88p 87F40u51c74h77s

19. 8. 2015 14:08

Jako promiň, mami, ale nechápu o co Ti vlastně jde? Ta moc příjemná a milá paní šéfredaktorka Ti to přece napsala jasně. Používáš dlouhá a komplikovaná souvětí, neustále opakuješ ta stejná slova, pro čtenáře jsi zkrátka celkově složitá na čtení... Navíc, většině Tvých útvarů chybí vypointování, texty Ti zkrátka pokaždé tak nějak vyšumí do ztracena... 

Čili, o co Ti tedy vlastně jde? Víš Ty vůbec, kolik času musela chudák paní šéfredaktorka nad Tvým fejetonem strávit, než se jí ho podařilo upravit pro čtenáře do jakž takž "stravitelné" podoby? Vždyť Ty bys jí nakonec měla být vděčná za to, že Tě svými odbornými zásahy do Tvého textu uchránila před veřejnou blamáží! Nebýt jí, tak Tě čtenáři roztrhali na kusy, to mi věř!

Jako, mám Tě rád, mami, to Ty víš, ale v tomhle případě musím dát za pravdu té neskutečně vstřícné a chápavé paní šéfredaktorce. R^

Měj se, mami. Ahoj

8 0
možnosti
VF

Myslím, že až magazínu klesne čtenost, paní šéfredaktorka skončí a možná si pak na Vás vzpomenou. Jen doufám, že nebudete trucovat. To by byla škoda.

3 0
možnosti
Foto

K97a81r70e55l 75M26á23d88l33e

19. 8. 2015 14:07

To by byla ta lepší varianta. Ta horší by byla udělat magazín ještě víc "revue".

3 0
možnosti
Foto

Ráda Vás čtu, pište dál.VR^:-)

1 0
možnosti
MM

Závidím vám vaši asertivitu! Jen v dobrém, je pro mě inspirující, snad se k nějaké časem také dopracuji :-). Těším se na další články.

0 0
možnosti
DP

Pište dál, jak vám zobák narost. Vždyť právě proto se nám vaše psaní líbí.

9 0
možnosti
  • Počet článků 748
  • Celková karma 31,26
  • Průměrná čtenost 2339x
Stařenka (1950), která ráda relaxuje na facebooku. Matka (Filip a Rita). Babička (František). Manželka (pan Fuchs). Spisovatelka (33 vydaných knih: http://www.kdyz.cz/vydane-knihy). Členka Obce spisovatelů a Herecké asociace. Moderátorka (ČRo Pardubice: nedělní pořad, Když vypráví nápověda). Fotografka (Kamil Panasonic Fuchs). Publicistka: ONA DNES, VLASTA, PŘEKVAPENÍ. Dětská obrna od roku 1954 (www.polio.cz). Nápověda (Činoherní klub 1994 - stále). Blogerka - v anketě Bloger roku 2019 získala Cenu redakce. Fotografie je od Kamila Fuchse, který je také na facebooku.