Slušní lidé slušně vyhrožovali

Je půvabné, že předseda hnutí Slušní lidé Zdeněk Pernica, se ptá kolik rublů dostane za odstranění Zdeňka Hřiba (primátora Prahy), Ondřeje Koláře (starosty Prahy 6) a Pavla Novotného (starosty Řeporyj).

Nic na tom nezmění zlehčování poté, co se tím začala zabývat policie. Ono se ne nadarmo říká: co na srdci, to na jazyku.

Tak tento slušný člověk předpokládá odměnu v rublech, nikoliv v českých korunách. Dokonce ani po oblíbených dolarech se neptá. Jistě tedy předpokládá správně, odkud by ona toužená odměna měla přijít. Co je společného těmto třem pánům, kteří se nelíbí slušnému panu Pernicovi? Nekonají podle toho jak Rusko a Čína píská. Nejsou v tom sami. Ale oni mají navíc tu odvahu, že s tím lezou na veřejnost a to ve svých volených funkcích.

Už z toho pojmu, který jsem musel napsat: „oni mají odvahu“, mě mrazí. To už jsme to dopracovali tak daleko, že neklanění se Číně a Rusku je čin, za který by se měl někdo něčeho obávat? Jak dokazují místní flastenci (tak označuji všechny ty, co podobné věci, co dělají jiní Slušní lidé, schvalují), obávat se mají čeho.

A tak bych se rád zeptal všech těch odborníků na sochy, odstraňování pomníků, mezinárodní provokace a vlastně i všech flastenců místního blogu: bylo podle Vás odstranění pomníku Stalina stejným zločinem jako odstranění sochy Koněva?

Zdroj.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | neděle 26.4.2020 13:04 | karma článku: 43,68 | přečteno: 11358x