Kam to vypustit? Na dámy nebo pány?

Americké úřady vydaly první pas s neutrálním pohlavím X. To je úžasné. Onen dotyčný, nebo ona dotyčná? Nebo ono dotyčné? Nebo co vlastně? Se necítí býti ani mužem ani ženou.

Je to jeho právo (budu genderově nekorektně nadále používat mužský rod). Sice se asi nijak nezaslouží o rozmnožování lidského rodu, což je sama podstata bytí, ať už náboženská, nebo evoluční, ale my ostatní to přežijeme a zvládneme to za ně.

Já spíše nevím, co tento hrdý majitel cestovního pasu s pohlavím X bude dělat, když na něj na veřejnosti přijde potřeba. Zvolí panáčka nebo panenku?

Řekněme, že se bude pro tento účel a výhradně pro něj, považovat za panenku a vstoupí. A co ostatní dámy? Nenabudou třeba podezření, že se někdo jen za dámu vydává a zneužívá to, aby se mohl podívat do jemu jinak nepřístupných míst? Nebo nastane situace opačná? A co sprchy u koupališť? Sauny? Řekl bych, že ať tak či tak, tak v každém případě to bude situace prekérní.

Dozvěděl jsem se, že v nějaké škole už postavili třetí toalety, právě pro toto pohlaví. Doufejme, že se nebudou stavět toalety a sprchy, případně převlékárny, pro všechna z asi 70 možných pohlaví. A všude možně. 

Ještě se nad těmito hloupostmi dost nasmějeme.

Autor: Tomáš Flaška | neděle 7.11.2021 10:35 | karma článku: 31,83 | přečteno: 858x