Jsem pohledný muž

Nádherný mail mi přistál ve schránce. Dojal mě až k slzám. To přeci potěší každé mužské ego. Na to je nutno reagovat. 

Předmět: Jsem pohledný muž

Zdravim! Jak je vas den? Me jmeno je Viktoriya.
Jsem 29 let. Jsem svobodna zena. Nemam zadne deti. Mam vysokoskolske vzdelani.
Chci najit nekoho, s kym budeme rozumet navzajem a sdilet nazory.
Chci se setkat verny, spolehlivy, pecovani muze, vest zdravy zivotni styl.
Z tohoto duleziteho doma a pohodli, ocenit vrele vztahy a vzajemne porozumeni. Pripraveno pro rodinu. Nebudu hrat hry. Chci najit seriozni muz, ktery take nebude hrat se mnou.
Muzete mi psat na mou e-mailovou adresu. Pockam na Vaseho dopisu.
Nejlepsi preje Viktoriya.

 

Zdravím Viktorie.

Já být opravdu muž, nevím jestli pohledný, ale rozhodně já nebýt dívka. Je mi trochu víc, než asi v tvá představa. A i děti mám, ale již odrostlé. Mám hodná žena. Mám diplom z vysokej školy, i dobrou práci. Neremcám a já nehledat nová protějšek. Se svou ženou si rozumět, hodně sportovat, zdravě žít. My oba.

Tvůj mail mě potěšil, na Vánoce si máme všichni dělat radost. Já se cítit polichocen. Ale tvá nabídka musím odmítnout. Já už jedna rodina mám, plná vřelý vztah a porozumění. A všichni se těšíme na Vánoce. My krásné Vánoce a totéž já přát i Tobě.

My doma s naší ženou si nehrát hry. My vzájemně pečliví a ohleduplní. Já být ten nejvyšší, vy to tam u vás asi zovútě načalstvo, a rozhoduji o takových důležitých věcech jako je třeba tvá nabídka, Viktorie. Má žena má pak na starosti ostatní druhotnou agendu, jako dovolené, větší rodinné investice a podobné.

Ty radši nečekat na můj dopis, ani na dopis jiného, kterého ty se určitě snažíš taky nějak podvést. Ty se na mě nezlobit, ale já upřímný. Příště ty bys asi chtěl peníze na cestu. Ty, Valerie, být totiž asi pravděpodobně muž. Ty asi odněkud na východ od nás. Tam máte zřejmě Dědu Mráze. Toho my nechcem. Ani Santa Klause. A už vůbec ne nějaký půlměsíc. My máme Ježíška. Vím, nemáte to tam lehké. Ale to není důvod zkusit někoho klamat. Zkus dělat něco smyslného, ale hlavně poctivého. Třeba se ti povede dát si pod stromeček dar nejhezčí a začít pořádný život.

Krásné svátky přeje Tomáš. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Flaška | čtvrtek 22.12.2016 12:08 | karma článku: 35,22 | přečteno: 2801x