Jak Tomio Okamura zachraňuje lidské životy

Většinou slyšíme o Tomiovi dosti špatné zprávy. Nepřímo podporuje Rusko v jeho agresivní válce, je proti dodávání zbraní Ukrajině atd. atd. Musím vám však popsat jednu extrémně pozitivní zkušenost s ním.

V pondělí před 14 dny na mě COVID tak dolehl, že jsem snad poprvé viděl TV reklamy. Neměl jsem totiž energii ani sáhnout po dálkovém ovladači vedle mé ruky a reklamy přeskočit. Fakt hnusný ten COVID. Mimochodem, zajímavý zážitek s těmi TV reklamami. Připadal jsem si, jako bych se vrátil na základní školu do první třídy a pí učitelka se mnou mluvila jak s blbečkem, což jsem tenkrát opravdu byl. 

Ovšem pak začal v TV promlouvat Tomio. Vzpomněl jsem si v tu chvíli na některé zážitky prahu smrti, kdy se lidé vrátili z klinické smrti jen díky tomu, že se museli postarat o děti či provést něco jinak velmi důležitého. Připomněl jsem si také situace v Hollywoodských filmů, když je hlavní hrdina už po souboji prakticky mrtvý, ale vzpomene si na to, jak sok udělal předtím něco strašného, třeba zabil jeho ženu. Odkudsi se pak v hrdinovi vynoří ohromná síla, vstane a jediným úderem soka zabije.

A právě tohle se mi přihodilo, když Tomio otevřel pusu. Netuším, kde se najednou ve mně vzala ta neuvěřitelná síla, když jsem neměl energii "skoro ani dýchat". Obrovským skokem (posunul jsem se asi o půl metru) jsem se dostal k dálkovému ovládání a Pitomia vypnul. Vše netrvalo snad více než jednu vteřinu. Vetřelci a jiná havěť se musí ničit za každou cenu!!! :-) A tato akce ve mně vybudila takovou životní energii, že od té chvíli začal COVID ustupovat a dnes už nemám nejmenší problémy. Tomio je na COVID účinnější než vakcína. Zachránil mi život! Doporučuje 11 z 10 lékařů.

Chcete-li si přečíst další historky z mého nezřízeného života, můžete zkusit třeba:
Jak jsem se málem stal ruským špionemJak sex zvyšuje schopnost řešit matematické úlohyJak jsem v srpnu 1968 zachránil Československo před ruskými okupanty 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Fikáček, Ph.D. | úterý 12.4.2022 9:10 | karma článku: 27,42 | přečteno: 1587x