Včera jsme se byli opít aneb otevřený vzkaz ministrovi

Ne, nebyla to reakce na aktuální události. Jsme takoví 3 mušketýři bez toho čtvrtého; spolužáci ještě ze střední školy. A jednou za čas se takhle sejdeme. Tentokrát u nás na Staré hospodě.

Na Staré hospodě – jak významné je to místo se dočtete ve Wikipedii. Krom toho je významné tím, že se tam pořádají svatební aj hostiny, setkání spolužáků, vepřové hody a další místní události. Je to oblíbené místo někdy i policie, jakož i záchranářů nebo hasičů (snad neprozrazuji žádné z státní tajemství). A řemeslníci v širokém dalekém okolí by se snad nenajedli, nebýt tohoto druhdy zájezdního hostince. Po různých peripetiích se tady nakonec ustálil i jídelní lístek a nevím jak jídla k obědu, ale večerní z jídelního lístku jsou vždy velmi dobrá. Což dokazuje i to že se my 3 mušketýři tady scházíme relativně opakovaně, protože kde se vaří blbě a kde je špatné pivo, tam dvakrát nejdem.

Ale o tom jsem psát nechtěl. Včera jsem si tam pořídil 3 fotografie a kamarád mi k tomu doporučil text. Takže jak jsem koupil, tak prodávám.

 

Autor: Martin Faltýn | středa 2.3.2022 9:47 | karma článku: 18,33 | přečteno: 689x