Teď jsem na cestách 2

Ještě trocha času uplyne, než se s vámi začnu dělit o mé zážitky z nové cesty. Tentokrát cestuji do Singapuru a do vybraných míst v Malajsii. Celkem v délce 5 týdnů. Tak tady je zatím aspoň malá ukázka už z Malajsie.

Ze Singapuru jsme se po poněkud dramatickém hledání dopravního prostředku a následné korekci plánů, přesunuli do Kuala Lumpur.

Tentokrát to ovšem není o cestovatelských zážitcích, nýbrž o návštěvách příbuzných. A protože přítel je z deseti sourozenců, kteří za ta léta zplodili potomstvo (přítel je z nich nejmladší), možná si dovedete představit ty "davy" lidí. Pro mne to v několika případech bylo setkání se známými lidmi - jako třeba s mým malajským synovcem. Je to rybář a na některých videích ze svých akci s kamarády vypadá jak Sandokan.

Hlavní návštěvou je nyní sestra. V roce 2002 přijela s mým budoucím přítelem a ještě dalším sourozencem do Prahy. Od té doby se vdala a žije mimo hlavní město. Ano, čeká mne návštěva na nefalšované malajské vesnici. A protože se sestra vdala za léčitele, čeká mne dost neotřelých zážitků.

Náš přesun do hlavního města, do Kuala Lumpur, nás obohatí dalšími příbuznými a dalšími zážitky. Jako je třeba večeře v malajské taverně, či jak to nazvat, a nebo výlet do malajského Disneylandu, pod názvem Genting Highlands.

A pak následuje aktuální část mé cesty, ostrov Langkawi.

Mnohem, mnohem víc ovšem později, z Prahy. Pro vás teď ještě několik fotografií.

 

 

 

 

 

 

A pro dnešek poslední foto:

 

Autor: Martin Faltýn | čtvrtek 9.2.2023 3:00 | karma článku: 18,84 | přečteno: 443x