Na co se těším v nejbližší době

Také jste plni stresu a mate po krk už těch dramatických zpráv, potažmo blogů? Pozitivní článek, aby pohledal. Právě se pokouším alespoň o jeden z nich.

Také zažívám chaos a v práci, v médiích, si stresu užiju dost a dost, to mi věřte. O to vice, že i v soukromí jsem značně vytížen - pomáhám v životě mému poloslepému sousedovi z Malajsie. I když trochu vidí, i když je tady už drahný počet let a zná to u nás... pořád je tu dost velký počet věcí, které potřebuje pomoci obstarat. A znáte to, když je někdo jediný, kdo to může udělat, tak to prostě udělat musí. A tak se občas potácím od práce v práci k práci v soukromí...

Občas jsou ale v mém životě ostrůvky radosti.

Před pár dny se mi poštěstilo udělat si den pro sebe. Sice jsem rovněž zařizoval, ale byl jsem na všechno sám a nemusel jsem se tím pádem starat o nikoho a nic jiného, jen o sebe. Byl jsem prostě pánem svého času.

Upřímně, přálo tomu i počasí. A když se vám k tomu proletí po nebi i nějaké to letadlo a zanechá po sobě pěknou estetickou stopu "chemtrails," jak praví fámisté, je radost být na světě.

Takže pro mne to celé byla vlastně jedna radostná procházka ten den. Nevím, zda tentokrát letadla rozprašovala nějaký "euforin", ale bylo mi nádherně.

K takovému stavu, při procházce slunečním městem (nepleťte si, prosím, se Slunečním městem z Neználka, k tomu má Praha opravdu daleko), patří samozřejmě i dobrý oběd - a tentokrát jsem nepočítal kalorie - a pochopitelně i káva...

Následovalo pár pohodových nákupů.

No a protože to byl opravdu příjemný den, tak k dovršení všeho mne doma v emailu čekala informace, že právě vychází záznam z koncertu mé oblíbené japonské spupiny Arashi. A na tento se opravdu těším, protože se jedná o výjimečný koncert na Havaji.

ZDROJ obrázku z oficiáních stránek koncertu je ZDE.

Takže to je opravdu něco na co se těším v nejbližší době. A abych si ten koncert opravdu užil, objednal jsem si jej nikoliv jako DVD, ale v blu ray kvalitě. Naštěstí pro mne, je to "region free". A i když se mi už nepodařilo stihnout v nabídce e-shopu "Limited edition" (od oznámení ve 4 hod. ráno do 16 hod. kdy jsem přišel domů, jsou limitované edice nosičů této skupiny bezpečně vyprodány, někdy už i kolem osmé hodiny ranní), pak i tak vím, že se mám na co těšit.

...stejně tak jako se těším na to, že mi za chvíli skončí noční směna, že v sobotu mám mini-setkání se spolužáky se základky, nebo že mám vlastně vůbec zase jednou (od Nového roku první) volný víkend.

 

A na co se těšíte vy?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Faltýn | pátek 13.3.2015 8:00 | karma článku: 8,99 | přečteno: 321x