Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Report z druhého focení TRCLC

A pokračujeme... Nyní se podívejme, ja probíhalo druhé focení vůbec prvního českého lesbického kalendáře v České republice..

Neděle druhá, 19.května 2013. Tentokrát už se nám podařilo focení na prvně plánovaném místě, tedy Hlubočepy. Slunko pařilo a po druhé hodině jsme se sešly, chvíli jsme si povídaly a některé samozřejmě už nedokázaly udržet své živly na uzdě, tak naše všehoschopná Péťa vytáhla pro jistotu smlouvu, podle které se nezaručovala ani ona ani majitel pozemku za jakékoliv zranění (i když to nikoho vlastně nijak nezabrzdilo). 
Po nějaké chvíli mohlo focení začít. ALE.... Jaksi nám scházely modelky. Tak jsem tedy na řadu už po druhé přišla já, vylezly jsme po schodech staré budovy, do místnosti se starým křeslem. Někteří, jako já, se v takových prostorech naprosto vyžívají. Opět jsem si vzala své pověstné „brko“ a papíry, ale scházel nám inkoust, tak jsme využily přítomnosti Soni, která se kovovým čímsi rýpala v černé louži ve skoro pevném skupenství a vnukla nám tím nápad, že vlastně můžeme použít místo inkoustu asfalt. Po několika pokusech s asfaltem už Radka nastartovala svůj objektiv.
Pár minut potom už jsme se opět plazily všechny ven na slunko. Teď, co s nedostatkem modelek. Ještě, že máme v týmu dostatek slečen. Za kamerou věčně zalezlá Martina a vizážistka Blanka se tímto dostaly na plac modelek. Tudíž jsem hned začala vymýšlet, co s vlasy Martiny... Zůstalo to prakticky u ničeho, protože k Martině prostě sedne přesně to, jaká je, bez sebemenších úprav. Mezitím, se děvčata vrhly na „citlivé“ rozbíjení zrcadel. První pokus byl lehce složitějsí, ale kousky zrcadla byly perfektních rozměrů. Zatímco druhý pokus začal tím, že si Petra vypůjčila košili od Soni, zabalila do ní zrcadlo a jednoduše s ním flákla o kámen. I tak se střepy využili.
Holky nalepily střepy na zeď, některé z nás pronásledovaly muže, který se nemohl dočkat, až opustíme prostor. Po krátkém slunění jsme pokračovaly u Blanky. Dlouho se vymýšlelo místo na focení, ale nakonec se využilo „okno“, co jsme měli celou dobu přímo na očích. Když se dofotilo, všem nám už docela vyhládlo, tak přišla řada na zaslouženou večeři.
Poděkování patří všem zúčastněným, za skvěle odvedenou práci, i přes jisté komplikace a výbornou atmosféru. Těšíme se na pokračování a děkujeme za podporu Vás, fanoušků TRCLC!

 

Vaše Dee :)

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Elis Lewis | sobota 1.6.2013 2:40 | karma článku: 4,62 | přečteno: 209x
  • Další články autora

Elis Lewis

Mysl a my..

Jak moc silná je lidská vůle? Lidské myšlení, chápání, přeprogramování, odříkání a naopak vsugerovávání? Jak moc silně si tohle vše dokážeme ovládnout a nastavit sami? Kolik snese lidská duše?

22.7.2016 v 22:02 | Karma: 13,75 | Přečteno: 361x | Diskuse| Ostatní

Elis Lewis

Týden..

Dnes je to přesně týden, dědo, a víš, nemůžu se z toho pořád vzpamatovat... ten prvotní šok stále nezmizel a jakoby se usadil hluboko v mém srdci, vzal mi úsměv ze rtů a reálný pohled na svět, vše se zdá být za oponou. Nevím, jak dlouho člověku trvá, než se s takovou bolestí naučí žít, než se s tím smíří, zvedne zase hlavu a udělá první jistý krok vpřed. Vážně nevím, je to pro mě poprvé a v tuto chvíli mám pocit, že už nikdy nebude nic, jak dřív...ani já nebudu stejná.

2.5.2014 v 9:20 | Karma: 12,48 | Přečteno: 435x | Diskuse| Ostatní

Elis Lewis

Tobě..

Kdyby mi zbývalo posledních pár dní života... : TOBĚ bych řekla, že i když jsme to neměly jednoduché, miluju Tě, jako dcery milují své matky. Že jsi se snažila vychovat ze mě dobrého, hodného a slušného člověka někdy moc tvrdě, ale zvládla jsi to. Že nejsi jen moje " máma " , ale jsi pro mě máma. Že Ti děkuji za trpělivost, lásku a energii, kterou jsi do mé výchovy vkládala a že i ty naše společné slzy měly význam..

28.11.2013 v 0:08 | Karma: 8,36 | Přečteno: 651x | Ostatní

Elis Lewis

Mimozemšťani.

Je něco málo po půl sedmé ranní, venku tma, zima, mlha a celkově atmosféra, která se lidem vkrádá nenápadně do podvědomí. Podzim. Vydávám se k autobusové zastávce, ruce v kapsách , v uších sluchátka, která do mě pouští moje oblíbené rytmy pro povzbuzení, probuzení a navození dobré nálady.Míjím pár prvních zahalených bytostí venčících psy nebo kráčejících stejným směrem. Všichni máme jedno společné - čeká nás další z mnoha apatických dnů v práci. Jako roboti. Mašiny dělající stále jednu a tu samou činnost do zblbnutí..

19.11.2013 v 15:33 | Karma: 11,92 | Přečteno: 758x | Ostatní

Elis Lewis

Report ze 3. focení TRCLC

30.červen 2013 – třetí focení TRCLC. Tentokrát jsme se sešly na Nádraží Holešovice spolu s první modelkou Monikou, kterou jsme odtáhly do blízkého podchodu s opravdu originálními graffiti. Světla fotografce Radce úplně nevycházela vstříc, ale po konzultaci s „externí“ fotografkou Hankou se vyzkoušelo spoustu způsobů. Monča propagovala svůj styl hip-hoperky, tudíž naše milá Elis jí vypůjčila svůj skate, na němž se následně celý den Monika snažila naučit. Kvůli nedostatku duhových předmětů jsme se snažily využít duhovou vlajku, tak jsme modelku svlékly, opět oblékly, jednoduše jsme nevěděly, co s tím. Všechno se vymyslelo a výsledek uvidíte – vypadá výborně. Po pár úšklebcích kolemjdoucích a poté, co jsme se s Hankou vyskákaly s vlajkou jsme konečně mohly vyrazit na Pražské povstání, kde jsme vyzvedly modelku č.2. Lily. Když přijela, vytáhla z auta dvě mňoukající přepravky. Holky si je mezi sebou rozdělily a vyrazily jsme na výlet na Vyšehrad. Po cestě jsme si samozřejmě koupily nějaké občerstvení do horkého počasí ( pokud jste si typly pivo – ano, máte právdu =)). V parčíku jsme usedly na trávník a Elis začala vymýšlet, jak využít její hřebíky, tak se snažila přimontovat vlajku na zeď za lavičkou, na které následně kočičí žena Lily seděla. Ale mezitím nám lavičku obsadili nějací turisté, kteří ovšem byli velmi ochotní a po chvíli příprav ( které vlastně nebyly vůbec zapotřebí, jelikož děvčata se od přírody vyvedly) nám místo uvolnily. Focení proběhlo vcelku rychle, kočky, Lily a Ráďa nás tedy opustily a zbytek týmu šel na zasloužené pivko. Nashle u dalšího dobrodružství z focení TRCLC!

1.8.2013 v 12:15 | Karma: 4,16 | Přečteno: 301x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Přes Česko jdou bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  22:48

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Místo Česka Rwanda? Nejasný osud ilegálních migrantů do Evropské unie

7. května 2024

Migračním paktem jsme udělali důležitý krok k řešení ilegální migrace, ale je potřeba pokračovat....

„Žiju jen z humanitární pomoci.“ Válka vehnala do bídy miliony Ukrajinců

7. května 2024

Premium Kdo se měl před válkou špatně, ten se po dvou letech jejího trvání má ještě hůř. Důsledkem...

Pravda o Vrběticích. Ruští agenti nebyli jen dva a proč mrtví Češi neměli šanci

7. května 2024

Premium Co předcházelo a co následovalo po výbuchu muničního skladu ve Vrběticích v roce 2014? Kolik...

Přes Česko jdou bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  22:48

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 722x
Celý svět ustoupí stranou člověku, který ví, kam kráčí.