Říkám možná, tvrdím, že například

Obávám se, že žádná vláda - nikde na světě – nebojuje s krizí kolem koronaviru lépe a kvalitněji, než ta naše. Demonstrace proti vládním nařízením, resp. proti restrikcím, nespokojených občanů se odehrávají ve všech koutech světa.

Obávám se, že žádná vláda - nikde na světě – nebojuje s krizí kolem koronaviru lépe a kvalitněji, než ta naše. Demonstrace proti vládním nařízením, resp. proti restrikcím, nespokojených občanů se odehrávají ve všech koutech světa, nejsme žádnou výjimkou.

V mnoha pádech se často skloňuje pandemie „španělské chřipky“, která před sto lety smetla ze zemského povrchu milióny lidí.

Jenomže před sto lety!

O sto let později by se o žádnou pandemii jednat nemuselo, v dnešní době by ji lékařská věda – možná – dokázala spláchnout jako takovou malou rýmečku. Zato covid 19 by v té době třeba dokázal smazat lidstvo ze zeměkoule jako živočišný druh totálně.

Říkám možná, tvrdím, že například.

Nevím, jak je to v jiných zemích, ale vím, že u nás má opozice jasno. V pořádku, od toho opozice je. Aby jasno měla, aby všechno dělala lépe, než vládnoucí koalice. Osobně si myslím, že se všichni z nich v tuhle chvíli tetelí blahem, že tenhle malér je v době jejich vlády nepostihl.

A že je to u nás horší a horší, a to i přes všechna restriktivní opatření, která vedení naší země v čele s Babišem přijala. A možná bude ještě i hůř.

Nejsem vůbec přesvědčen o tom, že by jakákoli vláda dokázala jednat jinak, účinněji, s hmatatelnějším výsledkem. Ať už si opoziční strany říkají, co chtějí. Ať už „vědí“, co chtějí.

Pánu Bohu poděkujte, že tu odpovědnost dnes nemáte… protože Babiše to bude stát patrně premiérské křeslo.

Nicméně o to by stejně tak přišel každý z vás.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Ďuran | pátek 5.2.2021 19:20 | karma článku: 25,35 | přečteno: 503x
  • Další články autora

Pavel Ďuran

Za hranice všedních dní

22.5.2024 v 16:16 | Karma: 17,07

Pavel Ďuran

Ještě jeden měsíc

7.5.2024 v 17:44 | Karma: 22,43

Pavel Ďuran

Zrušme zákoník práce úplně!

3.5.2024 v 0:43 | Karma: 27,99