Polemika s blogerem Trčálkem o polemice s blogerem Větvičkou

Velmi vtipně pan Karel Trčálek nazývá ty, kteří s úděsem žasnou nad šéfem (pevně věřím tomu, že za pár dní to už pravda nebude) našeho Senátu Vystrčilem a jeho cestou na Tchaj-wan, vlastenci. Patrně má jít o ironii.

Polemizuje s Ladislavem Větvičkou, jehož se obávám opravdu nemusí, přičemž polemizuje nesmyslně a hloupě. „Zdá se, že našim vlastencům je bližší čínský kabát než česká košile z Jitexu Písek. Nejinak je tomu i u našeho milovníka konspiračních třesků plesků…“ a tak dál (celé ZDE).

Za prvé bych chtěl podotknout, že Jitex Písek dnes žádné košile nevyrábí – nebo neprodává (na jeho webových stránkách jsem našel košile jen noční a pak pouze polokošile, a to za tak děsivé ceny (ZDE), že ten čínský kabát by byl patrně levnější – tedy běžný občan běhá po republice v čínských košilích!), ale to je bezvýznamný detail.

Za další bych chtěl říci, že úhlavní šéf senátu Vystrčil z Tchaj-wanu, kde naší republice jako Tchaj-wanec rovnal páteř, přivezl podle vlastního vyjádření „příležitosti“. Já si opravdu neumím představit, jak kvalitně se tyto příležitosti promítnou do našeho života – obávám se, že prostě vyšumí a nebude z toho vůbec nic.

Jsem přesvědčen o tom, že to celé byl jen obyčejný, přiblblý truc Vystrčilovy strany, která v našich zeměpisných šířkách dnes politicky hraje ne druhé, ale třetí nebo čtvrté housle.

A to se asi hned tak nezmění, ať se předseda Senátu – za peníze nás všech – snažil sebevíc.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Ďuran | pátek 11.9.2020 1:14 | karma článku: 39,05 | přečteno: 1686x
  • Další články autora

Pavel Ďuran

Ještě jeden měsíc

7.5.2024 v 17:44 | Karma: 22,11

Pavel Ďuran

Zrušme zákoník práce úplně!

3.5.2024 v 0:43 | Karma: 27,99