Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Polemika se musí umět. Umět...

0 0
možnosti

V čem vaše polemika spočívá? Polemizujete s Jitexem Písek? Jinak si totiž jen cintáte mašli.

1 1
možnosti
Foto

Pan Trčálek nemusí spoustu lidí včetně mé maličkosti, ale to není nic nového pod sluncem ;-D

2 0
možnosti

Vás, pane Beránku, můžu vždy.

A zvlášť na Velikonoce...

A co to pronásledování křesťanů v Číně, jak se na to díváte jako kovaný slávista?

2 0
možnosti

Samozřejmě máte pravdu, akorát se divím, že strácíte čas s polemikami pana Trčálka, protože čím víc na jeho fantasmagorie někdo reaguje, tím ho to více bičuje k dalším polemikám.

5 1
možnosti

Hej, už jsem zbičovaný skoro jako Kristus!

Doufám, že máte v ruce sedmiocasou kočku!

4 0
možnosti
Foto

Nejděsivější je děsivá nadprodukce Trčálkových blogů a s tím spojená nízká úroveň a hodně křečovitý pokus o vtip. Některým se to líbí, já bych řekl, že méně by bylo více.

A s těmi příležitostmi na Tchajwanu to bude podobné jako když kdysi Mečiar přivezl Slovákům sto tisíc pracovních míst z Ukrajiny a Zeman investiční bilion z Číny. Čili kulové, jen hezký výlet zadarmo.

4 3
možnosti

Vláďo, zato ten Váš úsměv křečovitý vůbec není!

Mně se to líbí.

Ten Váš úsměv.

V tomto případě je určitě více skutečně více!

Jen houšť a houšť, Vláďo!

6 0
možnosti

Jasně! Za všechno co je u nás špatné vlastně může ta prokletá ODS, která postupně nahrazuje Kalouska - či kdysi známou mandelinku bramborovou. A Čína ? To už je zase o něčem jiném - (prvomájové heslo z padesátých let: "Nač ten strach - s Čínou je nás miliarda") - ta díky soudruhům z Hradu postupně nahrazuje velkého bratra - společné mají i to, že oba bráchové jsou na východ od našich hranic. Tedy zatím jsou za hranicemi, ale co bude dál? Bůh suď!

3 0
možnosti

Polemika s pročínskými soudruhy:

Jak vnímáte zahraniční cestu ministra zdravotnictví USA Alexe Azarova? Je to v souladu, nebo v rozporu s diplomacií?

4 1
možnosti

Pozor pane Svobodo, právě byla mínusována vaše prostá otázka. Některým ten reflex dělit otázky na dobré a závadné zůstal hluboko zarytý pod kůží.

2 0
možnosti
Foto

Vám ten pan Vystrčil vám pořádně hnul žlučí;-D

9 0
možnosti

Faktem je, že doba, kdy pan Zeman byl slušivě oblečen je pryč. Na košili z Jitexu Písek měl slušivou vázanku z Hedvy Rýmařov, oblek z Mosilany Brno a vše doplňoval slušivý kabát z Karnoly Krnov. Přímá volba vše změnila ! Miloš vypocítil, že rubáška s válenkami je docela praktická - Dá se tím pohodlněji brodit po kanálech. Následně objevil kouzlo bource morušového. Zahalil se tedy do hedvábu a oddal se i akupunktuře. Výsledky se dostavily - Zablokovaná páteř se zcela rozvolnila ! Tak vznikla v ČR zcela nová móda a zvyklosti. Proberte své šatníky, vše české spalte !:-)

5 0
možnosti

D93a40v15i75d 11V46l91k

11. 9. 2020 8:15

Pan Trčálek je blogerský tak pět pater nad Vámi.Je vtipný umí skvěle nadsázku i ironii.Jde odvážně do středu.Vy tady jen tak po Zemanovsku brblete.Jínak pro Vaši informaci Tchajwan u nás zaměstnává tisíce lidí, asi tak 4x více než čínské firmy, objem investic Tchajwanu v České republice je taky historicky x-krát vyšší než těch čínských. Ale zůstaňte v klidu předkloněn směrem k čínskému politbyru.

17 4
možnosti

D20a91v78i62d 91V18l42k

11. 9. 2020 9:34

pardon do střetu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 25,90
  • Průměrná čtenost 1458x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik