Jsme na tom dobře

Podle pětikoaliční vlády a těch, kdo jí nadšeně přitleskávají. I na tomto blogu. Osobně jim nadšení nad vedením naší země upřímně závidím.

Oni totiž všichni tvrdí, že současné vedení naší země sice není zcela bez chyb (ty jsou především v komunikaci…), nicméně pořád je to lepší než mít ve vládě ANO a Babiše.

Jsem zcela opačného názoru: všechno bude lepší než současná vládnoucí garnitura, která je zjevně partou obyčejných diletantů. Lidí, kteří žijí v jakési podivné bublině neumožňující náhled do běžné reality. Mohou se do stehen plácat jakkoli vehementně, až jim na nich naskáčou modřiny, mohou blábolit cokoli o zvládnuté inflaci, o růstu platů, o klesajících cenách potravin, energií a pohonných hmot, všechno to není pravda a každý z nás, kdo nebere čtvrt miliónu měsíčně, to prostě ví.

Jak se máme za Fialovy vlády? Už o tom mluví i média, která jí obecně fandí:

„Za poslední dva roky reálná úroveň výdělků v Česku klesla o jedenáct procent!“

Já jsem ANO ještě nikdy nevolil. Eurovolby, které nás za pár týdnu čekají, budou volbami prvními, kdy Andrej Babiš ode mne hlas dostane. Pevně věřím tomu, že nebudu zdaleka sám a že tyto volby – a příští krajské a senátní a především pak ty do Poslanecké sněmovny – skončí pro současné vládnoucí strany naprostým fiaskem.

Víte, ono to lepší ještě dlouho nebude. Ty průšvihy, které nepopulistické, prý demokratické strany, dokázaly ve „správě“ této země za pár měsíců napáchat, se budou sanovat roky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Ďuran | pátek 19.4.2024 1:37 | karma článku: 34,10 | přečteno: 1043x
  • Další články autora

Pavel Ďuran

Ještě jeden měsíc

7.5.2024 v 17:44 | Karma: 22,11

Pavel Ďuran

Zrušme zákoník práce úplně!

3.5.2024 v 0:43 | Karma: 27,99