Foto

J12a43n 79Š90i59k

19. 4. 2024 5:32

Ó ano, ANO. Babiš se svou letkou nejvěrnějších je určitě ten, který se hodí na sanování škod. Zejména těch které sám způsobil. Je to bída v té naší zemi a tak těžko se v ní žije. Fňuk. Hezký den

MM

Stále nevím v čem je současná vláda neschopná a diletantská a v čem by ta Babišova byla konkrétně lepší..

Vaše emoce a politické nastavení jako argument neberu, to je vaše věc.

MM

Odpovědi se od autora asi nedočkám, on ten Zítko taky k soudu radši nepřišel.

PJ

Díky angažmá Fialovy vlády dlouho nebude.

JZ

Současná vláda zdědila po Babišovi rozvrácené veřejné finance. To je zkrátka fakt. Jediné, co ji vytýkám, že v řešení tohoto problému by měla být důslednější. Měla provést důslednější rozpočtové škrty, omezit dotace, snížit sociální dávky, omezit byrokracii, zmrazit mzdy ve veřejném sektoru, atd.

Dále je nutné provézt opravdovou důchodovou reformu. A bude nutné znovu obnovit poplatky ve zdravotnictví, především zavést taxu minimálně 100 Kč za den pobytu v nemocnici.

Pokud si někdo stěžuje, že má málo peněz, tak je především na něm, aby nefňukal, a tento problém vyřešil.

MM

Navíc za stravu , léky a energie ušetří víc, než kdyby byl doma.

Foto

Nejsem fandou žádného politika a tak beru i současnou vládu, jako nutné zlo.

Nemyslím si, že ta další bude o mnoho lepší.

A pokud bude Babišova, tak bude se zase rozdávat z měšce, který je prázdný, protože je třeba si koupit do budoucna voliče.

Už to tu bylo.

Foto

Dobrý den, pane Ďurane.

Rozumím, že blog je spíše vyjádřením názorů a sympatií, ale i ty by měly být prokazatelné nějakým faktem.

Jediným skutečným argumentem je odkaz, že klesly reálné výdělky o 11 %. Přiznávám, že na rozdíl od Vás mě toto číslo překvapuje spíše pozitivně, protože jsem se obával většího propadu, když Rusko zahájilo válku. Protože se každý pohybujeme zřejmě v jiné sociální skupině, nevím, že by kohokoliv v mém okolí ten "propad" výdělku o 11 % kohokoliv ohrozil.

Ekonomika je kolos s jistou setrvačností. Často se proto musím usmívat nad tvrzeními, za co vše může vláda P.Fialy. Nikdy jsem A. Babišovi nevyčítal enormní výdaje za covidu, spíše mě štvalo, že podle NKÚ až 90 % nesouviselo s covidem. A ještě více mě štvalo, když lhal o milionech roušek ve skladu nebo když "obyčejný diletant" Vojtěch tvrdil, že vláda je na covid skvěle připravena a on se víc obává chřipkové epidemie.

Nebo když si obyčejná diletantka A.Schillerová jako správkyně státní kasy místo šetření pořídila na MF profesionálního fotografa pro svůj instagram. Nebo když se na příkaz "kohosi" zaklekávaly firmy. A to nemluvím o obyčejné diletantce Maláčové, která považovala otázky financování za plytké nebo když řádila coby hustá dvojka s M.Stropnickým.

Největší ale přešlap, který evidentně nevnímáte, byla spolupráce A. Babiše s KSČM.

A máte pravdu, nejsme na tom dobře. Máte samozřejmě svaté právo volit, koho chcete, jen si prosím lépe sám sobě zargumentujte skutečné důvody. Třeba jak Vám osobně poklesla životní úroveň a neopírejte se o to, co řekl kohout Silver A. Babišovi.

JH

J20a93n 19H55r91u45š63k47a

19. 4. 2024 9:39

Benzín za 100 máslo za 150...šílený svět...prázdný obchody a plný ulice hladovějících seniorů a samoživitelek...prostě bída a děs.

Jediné, co část populace štve, je fakt, že jsme se postavili na stranu Ukrajiny...

Foto

Vámi odkazovaný článek na novinkách mi připadá poněkud zmatený a spíše tendenční. Každopádně výrazně šedší až černější než reálné okolí.

Obdobné je to i s vaším textem. Stačí zabrousit do VAŠÍ minulosti a porovnáním vašich vlastních textů se sám usvědčujete ze lži.

Že vám vládní garniktura nevyhovuje? To je vaše plné právo, stejně jako volit Babiše. Marně však se schováváte za rádoby obecné pravdy, že všechno, tey i Babiš, bude lepší. To si všichni nemyslí, možná si to nemyslí ani většina. Klidně ale můžete psát, že chcete zpátky Babiše, protože máte krátkou paměť nebo se vám nadávání na něj líbilo. Proti gustu .....

JH

J32a48n 24H13r46u95š84k31a

19. 4. 2024 12:40

Prostě je další, které ho štve, že se pomáhá Ukrajině a Lipavský se nebojí rusáků...

JK

Tak jste se vyplakal, postěžoval si, jak pětikoalice může za váš zpackaný život a doufáte v záchranu od velkého guru. Nezávidím vám to.

Nepláču (už se jenom směju...), nemám zpackaný život a v záchranu velkého Guru nedoufám. Na rozdíl od Vašeho mínění jsem ale přesvědčen o tom, že menším zlem pro tuto zemi a její obyvatele je hnutí ANO než současný vládní pětislepenec. Hezký den!

JB

J63i76r86i 17B76o41r

19. 4. 2024 9:12

Nejraději mám výroky, " Babiše nevolím, ale....."

  • Počet článků 404
  • Celková karma 26,37
  • Průměrná čtenost 1473x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik