Co jsem provedl?

Na blogu iDnes publikuji nějakých patnáct let. Vždycky bez problémů. I když nejsem svatý a tu a tam se mi povedlo kodex blogera porušit.

Většinou nechtěně.

Nedávno jsem se tady vyjádřil k zatím poslední zahraniční cestě ministryně obrany Jany Černochové:

Návštěva Vietnamu

Běžně a naprosto pravidelně otevírám pod svými příspěvky diskusi. Několik příspěvků se objevilo i tady, přičemž jsem byl přímo vyzván, abych reagoval. S překvapením jsem nicméně zjistil, že tentokrát nemohu.

Dostali jste se na stránku pro ověření totožnosti uživatelů Účtu iDNES.cz. Vystupování pod reálnými jmény je jedna z podmínek používání našich služeb. Věříme, že uživatelé vyplňují údaje pravdivě, v případě pochybností ale požadujeme doložení totožnosti. Na této stránce se nacházíte, protože k takové pochybnosti došlo.

Po patnácti letech?

Co jsem, proboha, provedl?

 

 

 

Pan Jiří Procházka se mne v diskusi ptá, proč jsem ten blog vůbec napsal. A přidává se i Marek Valiček. Dlužím oběma pánům odpověď – tady je:

Kdyby naši mocipáni neobestřeli pracovní cestu paní ministryně mlhou tajemství, nebylo by o čem psát. Z důvodu bezpečnosti se k cíli tohoto výletu vyjádřili až po návratu Jany Černochové zpět do vlasti.

Co paní ministryni hrozilo? Proč to šílené tajemství?

A jestliže se ještě vrátím k diskusi, pod pány Procházku a Valička připsala svůj příspěvek i Marie Jandová. S tím přesvědčením, že v diskusi reagovat nebudu.

Jak to věděla?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Ďuran | sobota 10.12.2022 19:03 | karma článku: 32,08 | přečteno: 1120x
  • Další články autora

Pavel Ďuran

Za hranice všedních dní

22.5.2024 v 16:16 | Karma: 17,08

Pavel Ďuran

Ještě jeden měsíc

7.5.2024 v 17:44 | Karma: 22,43

Pavel Ďuran

Zrušme zákoník práce úplně!

3.5.2024 v 0:43 | Karma: 27,99