Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Válka s terorem je podvod od samého začátku. Co s tím?

Na úvod musím zdůraznit, že jsem velkým obdivovatelem Ameriky. Kdybych měl větší sebevědomí, úspory a dovednosti uplatnitelné na pracovním trhu (a vízum), tak bych opustil můj milovaný England a odešel do země nekonečných možností. Anglie (potažmo Británie) je země, kde je možné mnohé obdivovat (historie, tradice, monarchie), ale velmi těžké prorazit a zbohatnout. Pár lidem, kteří se dostanou ve správný čas na spávné místo, se to jistě podaří, ale jejich podíl ve společnosti (tzv. sociální mobilita) je zanedbatelný v porovnání s USA.

 


V roce 2001 (a vlastně celou dobu předtím a i dlouho potom) jsem byl naivním bezmezným obdivovatelem americké zahraniční politiky. Omyly ranného mládí, řekl by klasik.


Podivuhodnosti 11. září 2001:


- pomiňme fakt, že USA dodnes nevysvětlily, kdo byli oni bájní teroristé. Ze zhruba 20-tky původně jmenovaných atentátníků se ukázalo, že jich 9 žije/žilo po 11. září.
- údajní teroristé neměli dostatečný výcvik na ovládání velkých letadel, jakými byly útoky spáchány (doložitelně uměli někteří z nich pilotovat Cesnu, což je malé několikamístné letadélko)
- pád Dvojčat je podle většiny nezávislých odborníků (včetně mého profesora fyziky) důsledkem použití výbušnin, jenž byly aktivovány po nárazu letadel ... ostatně WTC (Dvojčata) byla konstruována tak, aby VYDRŽELA NÁRAZ PLNĚ naloženého DOPRAVNÍHO LETADLA
- PODÍVEJTE se na video pádu Dvojčat (odkaz níže)... jak je možné že se tyto budovy sesypaly jako domeček z karet, během necelých 10 vteřin?? Dvojčata padala rychlostí volného pádu (typické pro řízenou demolici), což je fyzikálně nemožné, pokud by platila oficální teorie, že náraz letadel v kombinaci výbuchem benzinu (kerosinu) oslabil konstrukci budov natolik, že vše spadlo dominovým efektem
- krom Dvojčat se v areálu WTC zhroutila další budova, tzv. WTC č.7 ... ačkoli nebyla zasažena žádným letadlem (kritici oficiální verze předpokládají, na základě nepřímých důkazů, že ke zhroucení-řízené demolici došlo proto, že v této budově bylo jakési řídící centrum celé falešné operace zvané 11.září )
- další pitomostí z oficiální verze je náraz letadla do Pentagonu, ve kterém se Boeing údajně vypařil v jediné díře, která navíc neodpovídala jeho rozměrům
-Pentagon (Ministerstvo obrany Spojených států) je nejstřeženější budova světa, přesto amíci stále tvrdí, že nemají jediný videozáznam z bezpečnostních kamer, kde bychom se mohli přesvědčit, co do této budovy narazilo (uvolněno bylo jen 5 obrázků z kamery z nedaleké čerpací stanice, ale ani na těch NEUVIDÍTE ani náznak letadla)
-a nakonec: Pád čtvrtého letadla v Pensylvánii, po kterém se nenašlo jediné lidské tělo, kus křídla, trupu, či alespoň motoru, oficiální verze dosud popírá, že by bylo sestřeleno, takže zbývá otázka, co v té Pensylvánii vlastně spadlo.


Irák:


Zatímco většina z nás (mne a 'humanistu' V.Havla nevyjímaje) podporovala tyto válečné výboje, Václav Klaus byl jeden z mála světových politiků, který vyslovil velmi vážné námitky proti. A šílené na tom je, že měl pravdu, že to nebyly projevy stařecké demence, či arogantního ignoranství. Ignoranti jsme byli my, kdo věřili USA, že Saddám je netvor s jadernými, chemickými, biologickými a kdovíjakými ještě zbraněmi. Zatímco V.Klaus předpokládal, že se důkazy o zbraních hromadného ničení najdou díky tomu, že budou 'podstrčeny' okupačními vojsky (a byl za to kritizován českými médii i velvyslancem USA v ČR Cabanisem), nestalo se ani to. Nenašla se ani stopa po atomových zbraních, ani stopa po antraxu ani jiné svinstvo.

 


Zdůrazňuju, že nejsem milovníkem Saddáma, ani jiných sadistických úchylů. Saddám byl diktátor, který osobně mučil a zabíjel lidi, nebo nechal mučit a zabíjet jiné bezdůvodně na své přání.

 


V. Klaus, před invazí do Iráku také správně prohlašoval, že v této válce nejde o levnou ropu pro zápdní svět, jak jsme se mnozí v koutku duše domnívali. Důvody pro irácké tažení se zdají mnohem horší a přízemnější:

 


(1) Generálním dodavatelem pro rekonstrukci Iráku je firma Haliburton, která zaměstnávala několik členů Bushovi administrativy, zejména víceprezidenta D. Cheneyho
(2) Saddám se těsně před útokem rozhodl prodávat ropu za Euro (program Ropa za potraviny), což by mělo dlouhodbě ničivé dopady na americký dolar
(3) Bushova rodina má tradičně velké podíly v několika ropných společnostech. Zatímco celý svět platí 100 dolarů za barel, ropné společnosti (a to nejen ty z Bushova impéria) kasírují zisky z této (před pár lety) nepředstavitelné ceny.
(4) Bushova rodina, Dick Cheney a Republikáni vůbec měli (a mají) úzké kontakty na zbrojařské firmy, které ze současné situace profitují ještě více, než firmy zabývající se obchodem s ropou.


Londýn a Madrid


Upřímně o bombách v Madridu nevím skoro nic. Nicméně scénář a provedení naznačují, že se jednalo o stejný podvod jako v Londýně.
Protože žiju v Londýně přes dva roky a jsem od přírody homo politicus amaterus (člověk diskutující politická témata, bez ambice se politikou živit) musím uvést pár zajímavostí, o kterých jsem v Evropě skoro neslyšel:
-hlavním argumentem proti teoriím, že teroristé odpálili tři bomby v metru a jednu v double deckeru je FAKT, že VE STEJNÝ DEN PROBÍHALO v LONDÝNĚ cvičení záchraných systémů pracujících se stejnou ideou: simultáními výbuchy v metru a veřejné dopravě ... dokonce i časování těchto 'cvičných' (fiktivních) útoků bylo téměř na minuto shodné s realitou!

-oficální verze tvrdí, že údajní teroristé přijeli do Londýna z Leedsu vlakem v 7.40 ráno, až později však vyšlo najevo, že tento vlakový spoj byl ZRUŠEN (nikdo tento rozpor oficiálně nevysvětlil)

-existují fotografie tzv. atentátníků z doby, kdy už měli být mrtví


-bomba, která vybuchla v autobuse č. 30 je opředena mnoha záhadami, nejvíce překvapující je fakt, že tento jediný autobus (linky č.30), byl z dosud nevyjasněných důvodů přesměrován ze své obvyklé trasy a pak vybouchnul. Proč asi?

-podle nezávislých expertů a přeživších svědků bomby v metru vybouchly pod podlahou vagónů (nikoli v ruksacích teroristů), což vylučuje teroristickou akci bez spoluúčasti tajných služeb a vlády


- v den útoků byly zabiti čtyři (údajně jiní) teroristé v oblasti Canary Warf, jižní Londýn ... skeptici tvrdí, že údajní sebevražední atentátníci, obviňovaní z 7/7, byly jen nalákáni na probíhající cvičení do Londona (měli PŘEDSTÍRAT, že jsou teroristy) ... v odpoledních hodinách byly popraveni, aby nikdo nemohl zpochybňovat oficiální verzi

-pár týdnů po bombových útocích byl zavražděn brazilský elektrikář Menezes... který šel na metro, (Vauxhal), neměl žádný nepříměřeně tlustý kabát (jak tvrdily původní zprávy), nechoval se nijak podezřele a hlavně neměl s terorismem nic společného. Jeho jediným škraloupkem bylo, že v Británii pracoval ilegálně, jak statisíce jiných imigrantů. Odpůrci vlády tvrdí, že Menezes jako elektrikář měl důkazy o tom, že bomby v metru byly propojeny s elektroinstalací ve vagónech, ale upřímně - solidní důkazy pro to chybí. Faktem zůstává, že Menezes byl zavražděn mnohačetnými střelami do hlavy a krku, jako divoké prase.


Logicky vzniká otázka... Proč by si vláda Británie špinila ruce něčím takovým??? Odpověď je však prostá... V roce 2005 měl Blair před volbami, jeho pověst byla dost pošramocená tehdy dvouletým angažmá v Iráku, a tak ... kdo ví?

Osama bin Laden (OBL)
Největší podivnosti kolem tohoto týpka:


a) OBL patřil mezi nejbohatší podnikatele Saúdské Arábie, jenž spolupracuje s USA na každé středněvýchodní špinavosti

b) OBL prokazatelně byl těsně před útoky několikrát v přímém kontaktu s vysokými činitely CIA


c) OBL nebyl nikdy zatčen (před 11/9), ačkoli USA k tomu měly několik příležitostí a již cca od roku 1995 byl Spojenými státy obviňován z podpory terorismu.
d) bývalý italský prezident se nedávno prořekl, že některé videonahrávky s OBL byly natáčeny v italských filmových studiích
e) ať byla tato pochybná videa natáčena kdekoli, i laik neznalý problematiky na nich najde mnohonesrovnalostí (OBL je na videu občas pravák, občas levák ... někdy dokonce nosí prsten, což je v rozporu s islámem atd.)
f) a poslední kapkou jsou zprávy, jenž se zabývají atentátem na B. Bhutovou a jejím předchozím interview pro BBC - kde tato vzdělaná, duševně zdravá a perfektní angličtinou hovořící žena se prořekne, že OBL byl zabit Omarem Sheikem před x lety ... BBC tuto skandální informaci nejen nechala bez dalších otázek na dotyčnou, ale dokonce inkriminovanou část rozhovoru vystřihla z vysílání ... B.Bhutová se o pár týdnů později stala obětí atentátu, jež spáchali ... hádejte kdo... islámští 'teroristé'. Fuck!


Co s tím???

Pravda a politika jsou dvě neslučitelné disciplíny.


Ačkoli si stojím za výše uvedenými názory, nehodlám se koukat na to, jak po Saddámovi popravujeme Bushe a Blaira ve veřejném procesu někde v Haagu. Nehodlám se koukat na to, jak my, lidé vyznávající západní hodnoty, se obrátíme na islám a začneme zavádět šaríu. Politika, zvláště ta velká, světová politika, byla vždycky svinstvo. A dnešní informační doba nám (plebejcům) jen více otevírá možnosti vidět holou, krutou a bolestnou pravdu bez příkras.
Doktor Plzák nás, záletníky, vybavil dobrou radou pro řešení nevěry: Zatloukat, zatloukat, zatloukat. Toto pravidla se musí, dle mého názoru, aplikovat i v tomto případě - ačkoli zemřelo mnoho neviných a bylo utraceno strašně peněz za zbraně a válčení vůbec.
Pravda, myslím oficálně přiznaná pravda, by nepomohla nikomu z nás. Muslimové by se opravdu začali (možná) stávat teroristy, protože by měli oficiální důvod k válce proti Západu. A my, Zápaďané, bychom ztratili poslední záchytný bod v dnešním nejistém a proměnlivém světě. Asi bychom propadli takové frustraci, jenž by nás dovedla ke konci naší civilizace podobně, jako jiné frustrace zabily starověký Řím
Nechtějme po politicích, aby se přiznávali k těmto zvěrstvům. Ale - PAMATUJME SI, až přijde příští Reichstag/Pearl Harbour/11. září .... zkrátka politická situace, která bude tak strašlivě JASNÁ ... PAMATUJME SI PRO PŘÍŠTĚ, že všechno může být úplně jinak.
A neodsuzujme V.Klause, až nám příště bude dělat přednášky o věcech, o kterých nikdo jiný nemluví a které se zdají přitažené za vlasy.

 

 

DOKUMENTY k tématu:

O výbušninách v WTC:


(anglicky)


Bombové útoky v Londýně:

(anglicky)

 


ZDROJE:

(1) Čarokráska Kate Pennington, studetka politoligie

(2) Britské listy (blisty.cz)

 

haught

Autor: martin dobrovsky | sobota 12.1.2008 21:35 | karma článku: 30,53 | přečteno: 6267x
  • Další články autora

martin dobrovsky

mp& Nihilists

NIHILISM = Philosophical doctrine suggesting the negation of one or more putatively meaningful aspects of life. Most commonly, nihilism is presented in the form of existential nihilism which argues that life is without objective meaning, purpose, or intrinsic value.

5.11.2011 v 4:24 | Karma: 5,14 | Přečteno: 337x | Diskuse| Ostatní

martin dobrovsky

Pionýrky Mňau Mňau.

Miluju vánoční firemní večírky. Většinou se tam šokujícím způsobem odhalí temné a temnější stránky osobnostně slabších jedinců, zvláště pak dívek a mladých žen žijících osaměle, nebo v neuspokojivém partnerském vztahu. Co si budem‘ povídat, ve věkové kategorii 20 – 30 to čítá takových 70% „žeber“. Je radost pracovat v naší firmě, nutno dodat.

16.1.2011 v 14:43 | Karma: 14,65 | Přečteno: 2502x | Diskuse| Cestování

martin dobrovsky

Kdo bude uklízet chodník senátora Kubery?

Pan senátor (a primátor) Jaroslav Kubera patří mezi těch několik málo zjevů na naší politické scéničce, který stojí za pozornost. Fascinuje mne už jeho lehce rachitická postava, pro vášnivé kuřáky tabáku dosti typická. Dlouhodobě také sleduju jeho boj proti nekouřícím fašistům. Baví mne, jak jako jeden z mála z vrcholných politiků, Kubera nepodlehl nacizoidnímu fetiši posledních 20-ti let – hru na dokonalost. Kubera se za svou neřest nestydí!

19.12.2010 v 12:10 | Karma: 18,89 | Přečteno: 1608x | Diskuse| Ekonomika

martin dobrovsky

Vzpomínky na Amsterodam.

Do života (a hlavně do bytu) se mi dost přidrzle nacpala nějaká Lucie M. Nejodpornější na Lucii byl počínající alkoholismus (ve 20-ti letech!) a rozvinutá nadváha. Občas je těžší se ženy zbavit, než ji získat. A byvše tehdá 21-ti letým nezkušeným jinochem, nevěděl jsem jiné cesty než ukončit nájemní smlouvu a vydat se do nejisté ciziny: Přes Síť jsem dohodnul práci v Amsterodamu.

14.12.2010 v 23:03 | Karma: 11,87 | Přečteno: 1467x | Diskuse| Cestování

martin dobrovsky

Jaký bude rok 2011 v globální politice?

Všeobecně převládne děsivý klid před bouří. Hospodářská stagnace bude uplacenými analytiky vykládána jako konec krize a počátek nového růstu. Uvnitř západních kultur bude dále pokračovat ústup před kulturami cizími. Vše začne směřovat k rozpadu Eurozóny.

4.12.2010 v 18:28 | Karma: 13,37 | Přečteno: 1378x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

KOMENTÁŘ: EU byla naše výhra a šťastné rozhodnutí, byť přinesla i chyby

2. května 2024  10:41

Česká republika i Evropská unie stály před dvaceti lety před velkým rozhodnutím. Pro obě strany to...

Z Kolumbie pašoval tašku plnou kokainu, v Praze na letišti ho zadrželi celníci

2. května 2024  10:32

Na konci minulého týdne zadrželi celníci na pražském Letišti Václava Havla cizince, který měl ve...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 48 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23,  aktualizováno  10:28

Nejméně 48 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

Kyjev na Rusko vyslal drony, balistická raketa v Oděse způsobila požár

2. května 2024  7:20,  aktualizováno  10:24

Sledujeme online Ukrajinské drony v noci na čtvrtek poškodily energetickou infrastrukturu v západoruské Orlovské...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2731x
[martin dobrovsky]


webpage counter