Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Více takových Kožených

4. 12. 2010 19:56
Myslím

že by sázkové kanceláře měly začít vypisovat sázky, kdy se dolar zvrtne do hyperinflace a kdy bude nahrazen jako světová rezervní měna. :-)

0 0
možnosti

Gašpo

4. 12. 2010 19:40
Je ťažké situáciu dopredu odhadnúť

A ešte ťažšie odhadnúť presný čas. Ničmenej pád doláru i eura už dávno nie je téma pre dohady. Už je to len o hádaní kedy to praskne.

V prípade eura je možnosť ešte včas zareagovať návratom k národným menám a reformou finančného systému. Lenže dolár bude průser takpovediac celosvetový a skutočne len Boh vie čo to spustí.

Sú konšpiračné teórie, že to všetko cielene riadia z pozadia "ONI". Ja to vidím prízemnejšie. Špatný systém, ktorý vďaka obrovskej zotrvačnej sile nie je možné opraviť nás ťahá do kolapsu. Nečakajme záchranu od politikov. Sú to len služobníci špatného systému a budú sa ho snažiť udržať v chode čo najdlhšie. Samozrejme na náš úkor.

"Kolečko se poláme". Ak je to kolečko na špatnom stroji, može to byť nakoniec pozitívum. Musíme ale hold počítať s tým, že nás to bude bolieť.

Ale strašenie čiernymi scénármi je určite na mieste. Možno ľudia konečne začnú premýšľať a nenechajú sa manipulovať ako ovce.

0 0
možnosti

geo.novotny

4. 12. 2010 19:16
Nebudu tento scénář Apokalypsy

moc komentovat, protože každý má pochopitelně svůj názor kam situace ve světě bude směřovat.

Pouze však znehodnocujete svoji představu - když uvádíte prokázanou nepravdu o tom, že americký prezident Barack Obama se nenarodil v USA. Tato primitívní lež rozšiřovaná po internetu tajtrlíky konspiračních teorií by měla být pod Vaši úroven. Protože dohledatelná fajkta (a ne výmysly) - jako je oznámení jeho rodičů v tehdejším tisku na Havaji o jeho narození, originální zápis v matrice, oslava rodiných přátel po návratu jeho matky z porodnice a jejich svědectví - to vše je dokumentované nad veškeré pochybnosti.

G.N.

0 0
možnosti

Don don

4. 12. 2010 19:20
Re: Nebudu tento scénář Apokalypsy

že jo. Taky mě to překvapilo:-)

0 0
možnosti

Englishman

4. 12. 2010 18:49
Já 200 Kč za gram sušiny neplatím

Drogy totiž nekupuju. A kuřáci mě v Česlu obtěžují, zatímco já je nikoli. Asi jsem podle vás fašista.

0 0
možnosti

Don don

4. 12. 2010 18:44
no

já tedy nevím, ale přijde mi to moc černý scénář. Domnívám se, že ještě existují jakési obranné společenské mechanismy, které v globálu Váš scénář nedopustí. No třeba jsem jen velký optimista a pravdu máte Vy:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2731x
[martin dobrovsky]


webpage counter