Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jaký bude rok 2011 v globální politice?

Všeobecně převládne děsivý klid před bouří. Hospodářská stagnace bude uplacenými analytiky vykládána jako konec krize a počátek nového růstu. Uvnitř západních kultur bude dále pokračovat ústup před kulturami cizími. Vše začne směřovat k rozpadu Eurozóny.
  1. Ekonomika Hospodářská stagnace bude uplacenými analytiky vykládána jako konec krize a počátek nového růstu. Média budou tuto pitomost opakovat tak dlouho, dokud to jen půjde.

 

Pravda je taková, že světová ekonomika bude dýchat velmi těžce. Dobývání ropy bude čím dál dražší a na obzoru není žádná laciná alternativa. Vše nasvědčuje tomu, že FED přecení svou vlastní důvěryhodnost a bude dál tisknout další a další peníze a zároveň bude činit více rozhodnutí neveřejně. Všechno směřuje k tomu, že se za rok až dva stane z amerického dolaru bezcená peněžní jednotka, která bude mít podobu mince, nikoli tradiční bankovky.

  1.  
  2. Depopulace Západu

Uvnitř západních kultur bude dále pokračovat ústup před kulturami cizími, demografické trendy posledních let budou kulminovat v podobě reálné depopulace bílého Západu. Miliony nebílých imigrantů a jejich potomků začnou získávat většinu, zejména v republikánských demokraciích.

 

V Evropě těmto demografickým tlakům bude nejlépe čelit Británie, Norsko, Švédkso, Dánsko a Nizozemí. Naopak velké trable (ve výhledu 5-10ti let) vypuknou ve Francii, Německu a Itálii.

 

  1. Izrael

Pokles porodnosti zasáhne i samotný Izrael. Jedinou záchranou pro Židovský Stát zůstává financování návratu Zidů z diaspory. Porodnost Arabů a neloajálních ortodoxních skupin bude sílit, stejně jako bude slábnout podpora USA.

 

  1. Euro a EU

Vše začne směřovat k rozpadu Eurozóny, ke kterému však dojde až v následujícím roce / letech. Je velkou neznámou jak se to projeví ve fungování samotné Unie. Pravděpodobně dojde k násilné federalizaci (soudními rozhodnutími, akty Komise a Parlamentu EU). Nicméně pád Eura v jeho dnešní podobě je v horizontu 2-3 let nevyhnutelný.

 

  1. Antikuřácký a antidrogový fašismus Abstinující fašisté i fetující liberálové narazí na hranice svých možností.

Nevěřím, že se podaří prosadit další represi vůči kuřákům tabáku. Kuřáci platí šílené daně. Kuřáci, na rozdíl od konzumentů bůčku, fast-foodů, alkoholu a na rozdíl od uživatelů aut, nožů, motorek, a také na rozdíl od uživatelů zbraní, jsou upozorňováni velkým písmem na každé krabičce o tom, co riskují. Jakákoli další buzerace je fašismus!

Liberálům se, přes všechny pozitivní trendy, nepodaří legalizovat ani trávu. Hlavním důvodem nejsou zdravotní, či společenská rizika marihuany, ale zájmy drogových mafií, vydělávat dál na nehorázných cenách s prohibiční přirážkou. Kdybychom trávu danili jako tabák, máme navíc 30-50 mld. do českého rozpočtu. Cena pro koncového uživatele by klesla na max. 50,-Kč za gram sušiny. Už chápete že ti, kterým platíte dnešních 200,-Kč za g, nepřipustí, aby přišli o svůj tučný profit? Příští rok potvrdí, že se prakticky nic nezmění, v Evropě poloprohibice, v USA budou stále státy, kde za držení pár gramů dostanete několik let vězení.

 

  1. Nástup Totálního Kontrolismu Vstoupí v platnost dohoda ACTA, která umožní vládě odpojovat uživatele Sítě. Váš notebook bude podroben kontrole při překročení hranic a bude vám zabaven v případě, že na vašem disku bude obsah podléhající autorskému „právu“, za který jste neplatili proto, že jste ho vymněli na Síti v rámci komunitního sdílení.

Veřejný prostor bude stále více prošpikován kamerami, sledování všech a všeho se bude stávat standardem. Vláda bude stále více odposlouchávat, sledovat a terorizovat své vlastní i cizí občany.

Vláda místo toho, aby zajišťovala člověku elementární bezpečí před vrahy, lupiči a zlodějíčky, se bude (za naše peníze) šťourat v soukromém životě mnohých z nás. Ačkoli získané informace nebude možné použít v trestním řízení (nevěra není trestná), budou jistě stačit k vydírání.

 

(7) Barack Hussein Obama prozatím ustojí podvod tisíciletí – Američanky zvolily prezidentem Federace někoho, kdo se nenarodil na území Spojených Států Amerických.

Bude to klidný rok. Načrtnuté hrůzy přijdou až v letech dalších.

 

Tak si ho užijme, druhý z desátých let 21. století!

Autor: martin dobrovsky | sobota 4.12.2010 18:28 | karma článku: 13,37 | přečteno: 1378x
  • Další články autora

martin dobrovsky

mp& Nihilists

NIHILISM = Philosophical doctrine suggesting the negation of one or more putatively meaningful aspects of life. Most commonly, nihilism is presented in the form of existential nihilism which argues that life is without objective meaning, purpose, or intrinsic value.

5.11.2011 v 4:24 | Karma: 5,14 | Přečteno: 337x | Diskuse| Ostatní

martin dobrovsky

Pionýrky Mňau Mňau.

Miluju vánoční firemní večírky. Většinou se tam šokujícím způsobem odhalí temné a temnější stránky osobnostně slabších jedinců, zvláště pak dívek a mladých žen žijících osaměle, nebo v neuspokojivém partnerském vztahu. Co si budem‘ povídat, ve věkové kategorii 20 – 30 to čítá takových 70% „žeber“. Je radost pracovat v naší firmě, nutno dodat.

16.1.2011 v 14:43 | Karma: 14,65 | Přečteno: 2502x | Diskuse| Cestování

martin dobrovsky

Kdo bude uklízet chodník senátora Kubery?

Pan senátor (a primátor) Jaroslav Kubera patří mezi těch několik málo zjevů na naší politické scéničce, který stojí za pozornost. Fascinuje mne už jeho lehce rachitická postava, pro vášnivé kuřáky tabáku dosti typická. Dlouhodobě také sleduju jeho boj proti nekouřícím fašistům. Baví mne, jak jako jeden z mála z vrcholných politiků, Kubera nepodlehl nacizoidnímu fetiši posledních 20-ti let – hru na dokonalost. Kubera se za svou neřest nestydí!

19.12.2010 v 12:10 | Karma: 18,89 | Přečteno: 1608x | Diskuse| Ekonomika

martin dobrovsky

Vzpomínky na Amsterodam.

Do života (a hlavně do bytu) se mi dost přidrzle nacpala nějaká Lucie M. Nejodpornější na Lucii byl počínající alkoholismus (ve 20-ti letech!) a rozvinutá nadváha. Občas je těžší se ženy zbavit, než ji získat. A byvše tehdá 21-ti letým nezkušeným jinochem, nevěděl jsem jiné cesty než ukončit nájemní smlouvu a vydat se do nejisté ciziny: Přes Síť jsem dohodnul práci v Amsterodamu.

14.12.2010 v 23:03 | Karma: 11,87 | Přečteno: 1467x | Diskuse| Cestování

martin dobrovsky

Šťastnou Chanuku 2010!

Tuto středu, 1. prosince 2010 po setmění (řekněmež po 16hod.) začíná největší národní svátek Židů – Svátek světel, Chanukah. Chanuka je často přirovnávána k obdobě „židovských Vánoc“. Pravdou je, že během 8 chanukových dní (letos od 1. prosince večer do soumraku 9. prosince) se Židé obdarovávají drobnými dárky. Zde ale veškerá podobnost končí.

29.11.2010 v 5:24 | Karma: 19,37 | Přečteno: 2089x | Diskuse| Cestování
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Poslanci mají jednat o změně zákoníku práce, o minimální a zaručené mzdě

2. května 2024  5:42

Poslanci by měli na mimořádné schůzi začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2731x
[martin dobrovsky]


webpage counter