Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pssst ....číst podobné informace je zakázáno!

Vážení spokojení občané. Nevím, proč byste se snad měli čertit nad tímto oslovením, když vaši spokojenost dáváte jasně najevo každé volby, kdy stále se železnou pravidelností volíte tytéž strany, případně tytéž tváře - v případě politických turistů. Vy tento blog ani neotvírejte. Zbytečně byste se rozrušili. Skočte si raději na golf, na burzu, banku, do posiloven a tak.

Bohužel většina těch, které bych právě ráda oslovila nemají možnosti ani čas shánět si informace pomocí netu. Přesto alespoň pro některé.

Dostaly se ke mě výsledky průzkumu volebních preferencí posledních dnů, které mě donutily k zamyšlení. Byly totiž podstatně odlišné od těch, kterými jsme masírováni dnes a denně. Tento výzkum byl proveden agenturou WWR Publishing GmbH na reprezentativním vzorku občanů ČR starších 18 let metodou kvótního výběru ve dnech 12.5. – 19.5. 2010 a jsou tu karty zamíchány poněkud jinak, než se dosud psalo. Graf si  přeberte každý, jak myslíte.

Pokud někdo máte náladu nad ním zauvažovat spolu se mnou, pak čtěte dál.

Mám totiž pocit, jestli náhodou ti bohatí a mocní opět nemanipulují našim vědomím i podvědomím.

Čemu může běžný občan vlastně tedy věřit?! Zamlčuje snad někdo  nějaké informace úmyslně? Nebo je to všechno jen prazvláštní souhra divných náhod? Zaplacené jsou všechny průzkumy. Jistěže si snad někdo nemyslí, že agentury pracují pro něčí modré oči zadarmo. Ale taková rozdílnost ukazuje na to, jako by byl některý ne zaplacený, ale uplacený.

I estébáci používali psychologii. A média jsou pro účel zpracování naší mysle doslova nástrojem gigantickým.

Zkusme si zachovat určitý odstup a konstatovat pouze fakta.

Největším překvapením je jindy  vychvalovaná strana Zemanovců a VV. Dosavadní průzkumy je značně nadhodnocovaly. Podle tohoto se to pro ně zase tak růžové nezdá, Zemanovci jsou dokonce v propadlišti dějin. Že by tedy snad úplateček a záležitost pro Chocholouška?

Nebo fouká vítr z druhé strany? Dosavadní průzkumy nejvíce poškozují Suverenitu. Ale proč? Skutečností je ale  fakt, že pokud si vzpomínám na volby do europarlamentu, pak při  předvolebních šancích přiznávaly současné představitelce Suverenity Janě Bobošíkové stejně „věrohodné“ průzkumy, které doposud hltily dnes a denně veškerá média  0,0%. A ejhle náhle (!), ona měla holka jedna najednou europarlamentní židličku doslova na dosah! Kdepa se asi stala chybička?! Kdopa to asi úplným omylem přehlédnul nějaká číslíčka?! Získala  myslím 4,5%, takže je zcela jasné, že kdyby se veřejnost skutečnosti podobné číslo dozvěděla právě před eurovolbami,  sledovala by tahle dáma už dávno naše parlamentní volby z Bruselu. Že by snad tak moc vadila německým či cizím  vlastníkům většiny našich novin za to, že chce v Čechách prosazovat především zájmy Čechů?  

Pravdu se nedozvíme asi nikdy, ale skutečné výsledky už brzy. Jen chci otevřít oči vám nezfanatizovaným, disponujícím vlastním rozumem. Nenechte si natloukat hřebíky do hlavy.

No nic. Straničtí zanícenci budou tenhle blog ignorovat, ti, kteří ho omylem přece otevřeli mě vypeskují, ale vy  ostatní prosím ..NEzavřete oči.... odcházím.

 

 

Autor: Hana Dašková | čtvrtek 27.5.2010 9:31 | karma článku: 20,96 | přečteno: 1238x
  • Další články autora

Hana Dašková

Hoďte žebrotě kost…

... však oni se mezi sebou sami poperou. Tak přesně v rámci této logiky a strategie mi připadá snaha – nesnaha několika politiků a vlády o zákaz KSČM. Pan senátor Štětina svým příjemným rozvážným hlasem vyzařuje něco, co je mi velice milé a blízké, o to víc mě mrzí, že jeho snahy o zákaz nebo rozpuštění KSČM v roce 2011 skutečně nechápu. Nevím, co ho žene k tomu, že právě on s tak obrovskou vehemencí pase po zákazu strany, jejíž režim mu konec konců umožnil nejen vystudovat vysokou školu, ale již od sedmdesátých let také dokonce na tehdejší dobu až s velice nezvyklou četností cestovat do míst, kam se běžný člověk z totalitního státu jen tak nepodíval.

24.11.2011 v 15:58 | Karma: 28,78 | Přečteno: 1655x | Diskuse| Politika

Hana Dašková

Život podle páně Kalouskovy a TOP 09 logiky

Tak si představte, že tuhle Vokráčková vykřikovala o mém šefovi, že je pěknej blbec. Prej že o ní jen řekl, že je tlustá a ona na něj hned takhle drze! No to si dovolila dost. Samozřejmě mě to urazilo a hluboce se dotklo. A to Vokráčková navíc vůbec nedělá ani na našem úseku ...! Tudíž jsem jeden den nešla do práce a nechodím na pracovní porady.

26.8.2011 v 13:41 | Karma: 33,41 | Přečteno: 2081x | Diskuse| Ostatní

Hana Dašková

Bratři Mašínové očima nepamětníka

Na jednu stranu může vyznít z mého ryze soukromého pohledu čtyřicátníka hodnocení viny či neviny bratrů Mašínů asi stejně tak hodnotné, jako debatování nad nesmrtelností chrousta. Na straně druhé je mezi námi stále ještě nezanedbatelná část občanů, kterých se kauza Mašínové dotkla osobně, díky čemuž není možné ji ani zesměšňovat, ani ji zametat pod koberec ani ji přehlížet.

16.8.2011 v 13:35 | Karma: 33,43 | Přečteno: 2345x | Diskuse| Politika

Hana Dašková

Dovoluji si nesouhlasit

Ctím našeho pana prezidenta. Zkrátka proto, že je to bez jakýchkoli pochyb nesmírně inteligentní charismatický pán a nadto především nejvyšší představitel mé vlasti. Tedy po vzoru mě zažitého: co se doma uvaří, má se doma sníst, běda všem cizincům, kteří by ho chtěli znevažovat, zneuctívat, brojit proti němu, urážet ho. Jsem nesmírně vděčná za jeho postoj, kterým se snaží bránit a co nejvíce zachovávat suverenitu našeho státu.

14.6.2011 v 13:31 | Karma: 27,69 | Přečteno: 1905x | Diskuse| Ostatní

Hana Dašková

Karel Kryl, stále platný odkaz

12.dubna jsme bez povšimnutí přešli výročí narození básníka s kytarou, novodobého písničkáře, hlásiče pravdy a rebela - Karla Kryla.

19.5.2011 v 14:55 | Karma: 44,27 | Přečteno: 8086x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2476x
Rebelka, která dostala x-krát přes prsty a stejně se neodnaučila říkat nahlas věci, které si spousta lidí jen myslí. Absolventka ČVUT FSI v Praze, drobná podnikatelka v oboru interiéry, vdaná, 2 děti

Seznam rubrik