Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tusuja

27. 5. 2010 10:43
Ach jo.

Průzkumů je přehršel a docela se různí,takže je nelze brát moc vážně.

Já je sleduji jen proto,abych mněl představu jestli se můj favorit dostane  do parlamentu.Nenechám se ale příliš ovlinit a budu volit tu svou malou stranu,bez ohledu na to, jestli se dostanou do parlamentu či nikoli.

Furt je to lepší než hodit flintu do žita a nevolit vůbec,anebo se nechat zblbnout průzkumy a volit ty současné velké,peotože by to snad,nedej bůh,mohli vyhát komouši

0 0
možnosti

Tecumtha

27. 5. 2010 10:56
Re: Ach jo.

sohlasím. Nicméně mnoho lidí, kteří chtějí změnu se rozhodují o tom které neparlamentní straně dát hlas nikoli podle programu, ale právě podle průzkumů, podle kterých se ta strana má nebo nemá šanci dostat do PSP. A to je prostě špatně. Pak opravdu stačí jeden průzkum, který naznačí překročení 5%- a nastává raketový vzestup preferencí. Jestli toto někdo nevnímá- tak je asi spožděný ..

0 0
možnosti

bitkar

27. 5. 2010 10:13
jeden hlas

jasna karma damo! :)

me se treba nikdo neptal, takze ty pruzkumy musej bejt neprukazny :D Je to tak, kdyz natrefej zrovna na vzorek lidi co maj radi cssd, tak bude top cssd :) nebo je to taky zaplaceny cssd, tak vyhraje cssd... kazdopadne pruzkumy jsou jen orientacni a nemely by mit vliv na rozhodovani lidi, jenze to by museli lidi mit rozum - svuj.

0 0
možnosti

Tecumtha

27. 5. 2010 10:13
Výborně napsáno,rozhodně karma :-D

R^

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

27. 5. 2010 9:59
Myslím, že jste vše ohledně průzkumů

tak trochu přehnala a pře- hodnotila. Mnohokrát opakované pravdy - formulace otázky, jak je průzkum směrován (aktivní volič, nevolič), oslovený vzorek obyvatel, kvalita práce průzkumníků atd. atd. K tomu přistupují česká specifika, kdy díky obecné české nedemokratické netoleranci lidé vpodstatě tají koho opravdu budou volit a v neposlední řadě i nová skutečnost, kdy poprvé mají šanci i nové strany, počet nerozhodnutých s ohledem na předchozí uvedené, atd. Všechny agentury, pokud jsem si všiml, uvádějí, že předpověď výsledku je dnes daleko obtížnější než v minulosti. Jinak nechápu, proč zrovna Vy si myslíte, že ty volební preference až tolik ovlivňují skutečnou volbu.

0 0
možnosti

Tecumtha

27. 5. 2010 10:14
Průzkumy ovlivňují skutečnou volbu- a to velmi podstatně

že tomu vy nevěříte nebo nechcete věřit - to na této skutečnosti nic nemění.

0 0
možnosti

Jarcho

27. 5. 2010 9:56
Kašlete na průzkumy!

Největší volební lež je lež o tom, že dáte-li hlas straně, která se do parlamentu nedostane, zahodíte ho. To není pravda. Žádný hlas nepropadne. Každý hlas se počítá, každý hlas má váhu. A když nestačí hlasy na vstup do parlamentu, stačí alespoň na volební příspěvek kandidující straně. A když nestačí ani na to, určitě stačí na morální podporu těm, kdo se v této straně snažili aspoň o nějaký úspěch.

A hlavně: když dám hlas neparlamentní straně, znamená to, že mou stovku nedostane ani ODS, ani ČSSD, ani KSČM atd. atd. Kdyby nic jiného, už to je potěšitelné: nepřispívám těm lumpům na jejich lživé a urážlivé bilboardy!

http://www.4zezadu.cz/

0 0
možnosti

blastula

27. 5. 2010 9:55
Důkaz že jsou průzkumy manipulované

TOP,  a Zemanovci byli vynášeni až do nebe už v době, kdy ještě neměli jako strana registraci.

0 0
možnosti

kikinka

27. 5. 2010 9:46
Nezbývá mi, než

s vaším názorem na průzkumy souhlasit. Kde ale vzít jistotu, či alespoň naději, že tento průzkum je méně uplacen, než jiné?

0 0
možnosti

Já král 1

27. 5. 2010 9:44
Průzkumy

jsou asi zmanipulované všechny (kdo zadává, a platí, ten vyhrává). Nicméně jsem hodně mezi lidmi, mluvíme i o tom, kdo koho bude volit ( a vůbec se nehádáme, to je každého věc), a ve svém okolí neznám ani jednoho!!! člověka, který by paní Bobošíkovou volil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2476x
Rebelka, která dostala x-krát přes prsty a stejně se neodnaučila říkat nahlas věci, které si spousta lidí jen myslí. Absolventka ČVUT FSI v Praze, drobná podnikatelka v oboru interiéry, vdaná, 2 děti

Seznam rubrik