Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Malá humorná povídka : Den blbec aneb jako slepej k houslím !

Bylo nádherné sobotní ráno. Sluníčko prokukovalo mezi mohutnými stromy a naše malinká - taková „vesnička má středisková“, ještě zpola podřimovala, což ráj na zemi zdejší ještě umocňovalo. „To bude dneska úžasný den!“, pomyslela jsem si jedinou možnost, která v téhle atmosféře připadala v úvahu. Jó, prdlajz.... ! Pak to totiž začalo...!!

Plná energie jsem popadla tašku a zvesela vykročila do krámku pro křupavé voňavoučké rohlíky. Ptáci krásně řvali, jak praví klasik, vzduch voněl jarem a všechno okolo se mile usmívalo. Usmívala se ale bohužel  také stará paní Nálepková, která mě jako na potvoru zmérčila daleko dřív, než já ji. Kdyby na mě už na dálku necenila svoji cvakající protézu, raději bych se jí lehce vyhnula. Né, že by byla babka zlá, ale vzhledem k jejímu Metuzalémskému věku, nehonila čas a zkrátka byla užvaněná, až hrůza!

Držela na špagátku svého psa a čekala, až k ní dojdu.

Co možná nejpřirozeněji (moc to nešlo)  jsem opětovala úsměv a blížila se k ní. No nazdar! Pokládá si tašku, tak to je zle! To bude nadlouho! Jenže vyhnout se už nedalo!

„Dobrý den paní Nálepková.“

„Dobré ráno, Haničko,“ odpověděla mi sladce a podle mého očekávání taky hned spustila: “Představ si ta moje mrcha“, čímž myslela svého amrdola, „vona hárá a dělá, jak nemytá! Já ji čistě musím  mít na provázku, potvoru, aby někde s nějakým ne tó ..!“ Arka byla všehochuť, vypadající jako zparchantělý kříženec jezevce a srnky. Když mě uviděla, hned radostí pobíhala, skákala a babku dvakrát omotala tak, až sebou málem sekla.

„No eště mě tu neřáde poval!“ vyrovnávala babka svému věku neadekvátně hbitě svojí stabilitu. „Vidíš ji, mrchu!“

Arku jsem podrbala za uchem. Byla  sice vořech, ale měla za ušima. Když ze mě seskočila a otočila se zpátky k paní Nálepkové, očíčka ji zjihla. Vzadu totiž zblikla místního psího seladona, známého obšourníka Rexe. Chůzí sexy modelky, vrtíc nejen ocáskem, ale rovnou celou prdelkou, důstojně odkváčila tak daleko za babku, směrem k Rexovi, jak špagát dovoloval, elegantně si přičapla a vysílala vášnivé pohledy adresované zmíněnému psímu gigolovi.

Vše se odehrávalo za zády paní Nálepkové, která se postupně rozjížděla,  chytla niť a povídala a povídala:

„ťa.. ťa... ťa... ťa... ťa...“ 

Ani náhodou jsem nestačila sledovat tok jejích myšlenek, takže jsem spíš nenápadně po očku sledovala to psí milostné vzplanutí. Arka svými pohledy Rexe doslova provrtávala, ten nejprve dělal, že ji nevidí. Pak si ji tedy všiml a jakože celkem bez většího zájmu se k ní šoural.

„Ťa.. ťa... ťa... ťa... ťa...“ přidávala Nálepková na intenzitě.

 Hafani se začali laškovně pošťuchovat a okusovat, milostné vzplanutí zaplápolalo  a oni si  láskyplně olizovali čumáčky.

„Ťa.. ťa... ťa... ťa... ťa...“ drnčela babka, nedajíce se zastavit.

Od olizování čumáčků přešli hafíci k  lehce nemravnějším praktikám a já už tušila, že to není dobré a měla bych paní Nálepkovou nějak upozornit.

„Ťa.. ťa... ťa... ťa... ťa...“, jela bez možnosti přibrždění.

Demonstrativně jsem se nadechovala, abych naznačila, že bych jí ráda něco řekla. Přešlapovala jsem, koulela očima a byla jak na trní, ale ona si  myslela, že tím dávám najevo souhlas s jejím brebentěním, (jehož téma jsem naprosto nepobrala) a ještě zvýšila tempo.

Tak a je to tady! Milostné vzplanutí psí milenecké dvojice dosahovalo těsně za babčinými zády vrcholu až chlupy lítaly! Arka odhodila veškerou cudnost a antikoncepce  přikurtováním na vodítko se jevila býti absolutně bezpředmětnou!

„Ťa.. ťa... ťa... ťa... ťa...“, nepřestával kolovrátek v babčiných ústech a jak byla rozjetá, vůbec nepostřehla, že se Arčin provázek cuká jak pominutý!

„Paní Nálepková, pozór!“ Zařvala jsem s vykulenýma očima, skočila ji do řeči, nevidíce už jinou možnost a kývla  směrem za její záda.

„Jéééžiš Marjááá!“

Do babky jak když střelí! „ Dobytku jeden!  I ty potvoro! Neřáde mizernej! Deš vocáď! Já ti...!“ Bincala do chlupatého šamstra poloprázdnou taškou hlava nehlava v marné snaze od sebe rozvášněné milence  rozdělit. Nakonec se  přece zadařilo.

Ulevilo se mi, že jsem snad přece zachránila čest Nálepkovic rodiny. Jenže když se babka celá upachtěná otočila zpátky na mě, spustila nanovo: „No a ty seš taky husa! To mi nemůžeš říct! Dyť ti celou dobu vypravuju, jak hárá! Lidi to je káča, vona tady na to celou dobu čučí a nic neřekne! Vejrá jak svatá Dala a mlčí! Pane Hejsek no představte si, .....“ Přetočila svoje těžiště na stranu, kde se tiše a nenápadně snažil proklouznout soused. Neproklouznul...

Schlíple jsem podívala na láskou šťastnou fenu, která jakoby mě taky chtěla vynadat, prozměnu do bonzáků. Odcházela jsem.....  Ptáci už tak hezky nezpívali, vzduch tak nevoněl a já si připadala vlastně daleko provinilejší, než sama Arka.

Ta si za ten sprďák aspoň užila...!

 

Bude-li se líbit, pokračování třeba příští pondělí.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hana Dašková | úterý 6.4.2010 12:01 | karma článku: 17,91 | přečteno: 1154x
  • Další články autora

Hana Dašková

Hoďte žebrotě kost…

... však oni se mezi sebou sami poperou. Tak přesně v rámci této logiky a strategie mi připadá snaha – nesnaha několika politiků a vlády o zákaz KSČM. Pan senátor Štětina svým příjemným rozvážným hlasem vyzařuje něco, co je mi velice milé a blízké, o to víc mě mrzí, že jeho snahy o zákaz nebo rozpuštění KSČM v roce 2011 skutečně nechápu. Nevím, co ho žene k tomu, že právě on s tak obrovskou vehemencí pase po zákazu strany, jejíž režim mu konec konců umožnil nejen vystudovat vysokou školu, ale již od sedmdesátých let také dokonce na tehdejší dobu až s velice nezvyklou četností cestovat do míst, kam se běžný člověk z totalitního státu jen tak nepodíval.

24.11.2011 v 15:58 | Karma: 28,78 | Přečteno: 1655x | Diskuse| Politika

Hana Dašková

Život podle páně Kalouskovy a TOP 09 logiky

Tak si představte, že tuhle Vokráčková vykřikovala o mém šefovi, že je pěknej blbec. Prej že o ní jen řekl, že je tlustá a ona na něj hned takhle drze! No to si dovolila dost. Samozřejmě mě to urazilo a hluboce se dotklo. A to Vokráčková navíc vůbec nedělá ani na našem úseku ...! Tudíž jsem jeden den nešla do práce a nechodím na pracovní porady.

26.8.2011 v 13:41 | Karma: 33,41 | Přečteno: 2081x | Diskuse| Ostatní

Hana Dašková

Bratři Mašínové očima nepamětníka

Na jednu stranu může vyznít z mého ryze soukromého pohledu čtyřicátníka hodnocení viny či neviny bratrů Mašínů asi stejně tak hodnotné, jako debatování nad nesmrtelností chrousta. Na straně druhé je mezi námi stále ještě nezanedbatelná část občanů, kterých se kauza Mašínové dotkla osobně, díky čemuž není možné ji ani zesměšňovat, ani ji zametat pod koberec ani ji přehlížet.

16.8.2011 v 13:35 | Karma: 33,43 | Přečteno: 2345x | Diskuse| Politika

Hana Dašková

Dovoluji si nesouhlasit

Ctím našeho pana prezidenta. Zkrátka proto, že je to bez jakýchkoli pochyb nesmírně inteligentní charismatický pán a nadto především nejvyšší představitel mé vlasti. Tedy po vzoru mě zažitého: co se doma uvaří, má se doma sníst, běda všem cizincům, kteří by ho chtěli znevažovat, zneuctívat, brojit proti němu, urážet ho. Jsem nesmírně vděčná za jeho postoj, kterým se snaží bránit a co nejvíce zachovávat suverenitu našeho státu.

14.6.2011 v 13:31 | Karma: 27,69 | Přečteno: 1905x | Diskuse| Ostatní

Hana Dašková

Karel Kryl, stále platný odkaz

12.dubna jsme bez povšimnutí přešli výročí narození básníka s kytarou, novodobého písničkáře, hlásiče pravdy a rebela - Karla Kryla.

19.5.2011 v 14:55 | Karma: 44,27 | Přečteno: 8086x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

Srovnání průzkumů: Lidovcům umřeli voliči, Konečná v eurovolbách sráží ANO

19. května 2024  19:34

Volební modely českých agentur, srovnané redakcí iDNES.cz za celý rok, mají jasno. Hnutí ANO si od...

V Česku mizí vesnické obchody. Změní trend chytré prodejny bez prodavaček?

27. května 2024

Premium Za poslední čtyři roky zmizelo téměř čtyři sta vesnických obchodů. Jejich aktuální počet je 11 701,...

Radši Okamura než Fiala, říká Konečná a hájí, proč schovala KSČM do koalice

27. května 2024

„Když se mě zeptáte, jestli Fiala, nebo Babiš, tak prostě Babiš,“ uvedla v rozhovoru pro iDNES.cz...

Nejen Batman zklamal, Bulhaři znovu volí. Hledají mesiáše, tvrdí analytici

27. května 2024

Premium Bulhaři chodí k volbám každou chvíli a pořád žádný výsledek. Na začátku června se v Bulharsku budou...

Hoši, děkujem! Jsme nesmírně hrdí! Pavel a další politici gratulují hokejistům

26. května 2024  23:51

K vítězství českého týmu na mistrovství světa v hokeji gratulují na sociálních sítích také čeští...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2476x
Rebelka, která dostala x-krát přes prsty a stejně se neodnaučila říkat nahlas věci, které si spousta lidí jen myslí. Absolventka ČVUT FSI v Praze, drobná podnikatelka v oboru interiéry, vdaná, 2 děti

Seznam rubrik