Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Den blbec aneb jako slepej k houslím ! díl 4.

Tak a i kdybych teď potkala slepýho, hluchýho, chromýho, nahýho, mrtvýho, .. je mi to FUK! A kdyby se tu třeba kráva telila ani si ji nevšimnu! Nikoho! Nadávala jsem sama sobě sedíce ve zplundrované trosce bývalého krásného malého autíčka.

Vztekle jsem šlapala na plyn.

Když jsem projížděla kolem polí, míjela jsem chlapíka, co běžel po kraji silnice jak v posledním tažení. V ruce nějakou síťovku či co, vytahané tepláky, nepohodlné polobotky. Prošedivělý pán, možná vypadal daleko starší, než ve skutečnosti byl, protože měl strhaný zoufalý výraz. Jeho styl běhu připomínal postřeleného maratónce na posledním kilometru a to, že sotva zvedal nohy svědčilo o jeho naprosté vyřízenosti.

Nech tu nohu na plynu a koukej před sebe! Okřiklo mě okamžitě mé druhé já v předtuše zase nějakého dobročinného průšvihu!

Chlapíkovi se ale asi něco stalo,... staralo se mé první já, ... asi něco hroznýho! A potřeboval by pomoc! Co když jde o život?

Ani nevím jak, ale už jsem stála a pak i couvala k pánovi.

„Dobrý den, pojďte pane, co se vám stalo, já vás svezu, kam potřebujete?“ Zavolala jsem na něj zase tím svým nemožně dobráckým srdečným tónem.

„Co?“ Smykem zprudka zabrzdil kmitající se nožky a vyděšeně na mě vejral.

Tak teď nevím, jestli je chlap blbej nebo hluchej. Už jsem zas čula nějaký trapas a hned mě mrzelo, že jsem zastavila. Ještě si bude myslet, že jsem nějaká bláznivá nymfomanka, která tady v poli...!

„Pojďte, vidím, že někam hrozně spěcháte, tak vás svezu.“ Pokračovala jsem lehce opatrněji.

„Já.... ale nikam nespěchám!“ Ohradil se evidentně vykolejený překvapený chlapík, couvl a uraženě dodal. „Já přece sportuju!!“

Ježkovy voči! On sportuje jak umrlec se síťovkou a já jsem ten největší kůň pod sluncem! Komu není rady...! Patří ti to!Jednou se připleteš prasatům do žrádla a ty tě sežerou!! Vpálilo mi hned nemilosrdně mé druhé já. Vztekle jsem přišlápla plyn a víc už jsem si ani nenadávala. Už jsem se sebou vůbec nemluvila!

Za trest za dobré skutky jsem doma drhla celé poničené auto. Dalo mi to půl dne a výsledek stejně nic moc.

Odpoledne jsem byla vyřízená jak horník. A došlo nám pití. Aspoň se projdu k pumpě pro limošku. Bylo posledního dubna. Čarodějnice. Po cestě k pumpě jsem potkávala skupinky starších, mladých i malých čarodějnic, v méně či více zdařilých kostýmech. Všude smích, některé partičky se na mě vrhly, aby mě pošťouchly a já se tak dostala do takové rozverné uvolněné nálady.

I pumpař byl nakažen stejnou atmosférou, takže se mnou zvesela špásoval. Dala jsem si jednu limču tam, popíjela ji a smála se pumpařovým vtípkům. V tom se otevřely dveře a v nich královna všech čarodějnic! Vážně nejlepší kostým i maska co jsem dnes nebo možná vůbec kdy  viděla - a že jsem jich potkala fakt hodně! No ta byla jak opravdická! Bomba! Krabaté pocuchané dlouhé vlasy, každý jinám, nějakou ozdobu v nich, bradavici pod nosem, strašlivě snědě nalíčený celý obličej i krk, tlustou černou linkou zvýrazněné oči, dlouhé nalepovací řasy, rty namalované téměř do černa. A ten propracovaný ohoz! Jako exkluzivní sexy čarodejnice na bálu na Čertových kamenech! Vlály za ní všelijaké pestrobarevné camfoury, prostě úžas!

„No to je bomba!“ Kývala jsem se na ni uznale, jen co vešla. „Teda to je super!“ Vysekávala jsem ji s úsměvem pochvalu. „Že jich dneska chodí, ale vy jste fakt nejlepší, co jsem viděla!“ Pěla jsem jednu chválu za druhou, protože si je vážně zasloužila.

„Prosím?!!?“ Zadula hrozivě po chvilce ona korpulentní bytost jak siréna nejprve směrem ke mě a hned v zápětí vykulila oči  na staršího elegána co ji doprovázel.

„Co že říkala ta paní, Izabel?“ Otázal se jí pán dobrosrdečně.

„Jasmíne!?“ Vyštěkla hystericky na nevinného pána, tónem – vem si ji Kazane, trhej!!

V tu chvíli jsem pochopila svůj trapný přešlap! Aj ta krajta! Madam Izabel asi čarodejnice ne-e, že?! No nazdar! To tedy není maska?

Baba byla tak rozhozená, že jí po obličeji začaly téct čůrky potu, které se ji mísily s líčidlem a jako černý potůček se draly do bujarého výstřihu. Lapala po dechu, a dělala, že omdlívá, přičemž se teatrálně klátila na onoho asi tak o padesát kilo lehčího mužíčka, kterého chvílemi obarveným dmoucím se poprsím dávila a chvílemi mu ho otírala o bílý oblek. Bezbrannému človíčkovi se pod její tíhou podlamovaly nohy a padaly brejličky i slamáček. Jestli Izabel měnila barvu nebylo sice pod stále ještě tlustou vrstvou make-upu vidět, ale sípala jak meluzína, otvírala  zmalovaná ústa a vystrkovala své  velké kobylí zuby.

Na nic jsem nečekala a vystřelila z pumpy jak malý hajzlík od rozbitého okna.

Zastavila jsem se až doma. Sedla jsem si na schody a chtěla se rozbrečet. Pak jsem si ale vybavila tu zhrzenou sexbombu, jak se tam koulela po tom střízlíkovi a rozesmála jsem se tak, až mi slzy tekly.

Tak není nakonec místo dobrých skutků lepší být drzý hajzlík? Trapas je to stejný a aspoň je sranda!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Hana Dašková | pondělí 26.4.2010 14:31 | karma článku: 12,59 | přečteno: 861x
  • Další články autora

Hana Dašková

Hoďte žebrotě kost…

... však oni se mezi sebou sami poperou. Tak přesně v rámci této logiky a strategie mi připadá snaha – nesnaha několika politiků a vlády o zákaz KSČM. Pan senátor Štětina svým příjemným rozvážným hlasem vyzařuje něco, co je mi velice milé a blízké, o to víc mě mrzí, že jeho snahy o zákaz nebo rozpuštění KSČM v roce 2011 skutečně nechápu. Nevím, co ho žene k tomu, že právě on s tak obrovskou vehemencí pase po zákazu strany, jejíž režim mu konec konců umožnil nejen vystudovat vysokou školu, ale již od sedmdesátých let také dokonce na tehdejší dobu až s velice nezvyklou četností cestovat do míst, kam se běžný člověk z totalitního státu jen tak nepodíval.

24.11.2011 v 15:58 | Karma: 28,78 | Přečteno: 1655x | Diskuse| Politika

Hana Dašková

Život podle páně Kalouskovy a TOP 09 logiky

Tak si představte, že tuhle Vokráčková vykřikovala o mém šefovi, že je pěknej blbec. Prej že o ní jen řekl, že je tlustá a ona na něj hned takhle drze! No to si dovolila dost. Samozřejmě mě to urazilo a hluboce se dotklo. A to Vokráčková navíc vůbec nedělá ani na našem úseku ...! Tudíž jsem jeden den nešla do práce a nechodím na pracovní porady.

26.8.2011 v 13:41 | Karma: 33,41 | Přečteno: 2081x | Diskuse| Ostatní

Hana Dašková

Bratři Mašínové očima nepamětníka

Na jednu stranu může vyznít z mého ryze soukromého pohledu čtyřicátníka hodnocení viny či neviny bratrů Mašínů asi stejně tak hodnotné, jako debatování nad nesmrtelností chrousta. Na straně druhé je mezi námi stále ještě nezanedbatelná část občanů, kterých se kauza Mašínové dotkla osobně, díky čemuž není možné ji ani zesměšňovat, ani ji zametat pod koberec ani ji přehlížet.

16.8.2011 v 13:35 | Karma: 33,43 | Přečteno: 2345x | Diskuse| Politika

Hana Dašková

Dovoluji si nesouhlasit

Ctím našeho pana prezidenta. Zkrátka proto, že je to bez jakýchkoli pochyb nesmírně inteligentní charismatický pán a nadto především nejvyšší představitel mé vlasti. Tedy po vzoru mě zažitého: co se doma uvaří, má se doma sníst, běda všem cizincům, kteří by ho chtěli znevažovat, zneuctívat, brojit proti němu, urážet ho. Jsem nesmírně vděčná za jeho postoj, kterým se snaží bránit a co nejvíce zachovávat suverenitu našeho státu.

14.6.2011 v 13:31 | Karma: 27,69 | Přečteno: 1905x | Diskuse| Ostatní

Hana Dašková

Karel Kryl, stále platný odkaz

12.dubna jsme bez povšimnutí přešli výročí narození básníka s kytarou, novodobého písničkáře, hlásiče pravdy a rebela - Karla Kryla.

19.5.2011 v 14:55 | Karma: 44,27 | Přečteno: 8086x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Studenti v Belgii, Irsku či Británii protestují kvůli Gaze, staví tábory

6. května 2024  17:38

Studenti na třech univerzitách v Belgii a Nizozemsku zahájili v pondělí jejich okupaci na protest...

Pětiletá dívenka vdechla párek v rohlíku, za pár dní v nemocnici zemřela

6. května 2024  17:30

Velká tragédie se odehrála na konci dubna v Kravařích na Opavsku. Pětiletá dívka si šla o přestávce...

Přes Česko jdou bouřky s krupobitím. Voda zaplavila ulice i železnici

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  17:28

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padají i kroupy. Hasiči hlásí desítky...

V predátorských titulech publikovala i Nerudová. Bylo to dávno, hájí se

6. května 2024  15:16,  aktualizováno  17:26

Danuše Nerudová je lídr kandidátky STAN a také aspiruje na post europoslankyně. Česko by ráda...

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....

  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2476x
Rebelka, která dostala x-krát přes prsty a stejně se neodnaučila říkat nahlas věci, které si spousta lidí jen myslí. Absolventka ČVUT FSI v Praze, drobná podnikatelka v oboru interiéry, vdaná, 2 děti

Seznam rubrik