Umím být svině!

...To je dobré tedy, říkal jsem si v duchu při čtení, tak já jí zasypávam květinami, nosím jí na rukou, zvu ji na večeře, a ona si mezitím myslí na nějaký násilnický hovado... No počkej, já ti ukážu, jaká umím být svině!...

Při surfování po netu jsem narazil na článek, který varoval před stereotypem ve vztahu. Článek se jmenoval: "Stereotyp a nuda? Zabijáci vztahů..." Když jsem se po přečtení tohoto varování zamyslel nad mým vztahem, usoudil jsem, že by nebylo na škodu ho nějak zpestřit. Nakonec, jisté známky stereotypu se už u nás projevují. Takový spontánní sex je již jen matnou vzpomínkou. Rozhodl jsem se, že změním své chování a stanu se tak pro přítelkyni atraktivnější. Jací muži jsou pro ženy atraktivní jsem se po vygooglování dozvěděl v jiném článku: "Proč ženy milují mizery?"

To je dobré tedy, říkal jsem si v duchu při čtení, tak já jí zasypávam květinami, nosím jí na rukou, zvu ji na večeře, a ona si mezitím myslí na nějaký násilnický hovado... No počkej, já ti ukážu, jaká umím být svině!

Večer jsem se choval úplně normálně, nedával jsem na sobě nic znát, ale sotva přítelkyně usnula, vykradl jsem se potichu z ložnice a šel k její kabelce. Z peněženky jsem jí sebral veškerou hotovost a platební kartu a na notebooku jsem jí přeinstaloval windows. Počkej, já ti dám mizeru. Byl jsem přesvědčen, že tohle náš vztah oživí. A skutečně ano! Druhý den, sotva se přítelkyně vrátila z práce, hned se mi vrhla kolem krku. Nemít po ruce paličku na maso, snad by mne ani nepustila... Myslím, že ženy mizery moc nevyhledávají a považuji to za pouhý mýtus, který se mi podařilo vyvrátit.

Další rada byla, abych přítelkyni donutil žárlit, tím by o mne měla začít bojovat, což ji vyvede z šedé nudy. Přišlo mi paradoxní, že sex s jinou ženou oživí můj vztah se současnou ženou, ale když to tam psali... Každopádně, tak daleko jsem stejně zajít nechtěl. Nebo spíš nemohl. Tak jsem si alespoň, poměrně legální cestou, obstaral cizí dámské kalhotky, typ tanga. Večer, když jsme zasedli u večeře, jsem se začal prohrabovat batohem, jako že hledám telefon, a přitom jsem nechal na stůl vypadnout ty cizí kalhotky. "Jejda," řekl jsem. "Ty asi nejsou tvoje, viď?" Přítelkyně se na tanga podívala a místo odpovědi mi zarazila vidličku do dlaně tak, že mi ji přišpendlila k desce stolu. Myslím, že vyvolat v ženě žárlivost není až tak špatný nápad, jen nevím, jestli to za to stojí...

Poslední, co mě napadlo, bylo pasovat se do role neohroženého hrdiny. Která žena netoužila spočinout v náruči barbara Conana? Bohužel, mé nudné zaměstnání mi k obrazu hrdiny příliš nepomáhalo. Ba, ani titul krále střelců okresního přeboru nevyvolal v ženině klínu potřebnou vláhu. Tak jsem narukoval do armády. Byly to krásné tři roky, během nichž jsem obdivoval krásy dalekého blízkého východu. Po návratu domů mne čekala toužící žena. Vzdychala mi do ucha a prosila, ať jí udělám miminko. Musel jsem jít s pravdou ven a říct, že svá varlata jsem nechal před Kábulem. Na to mi přítelkyně řekla, že hrdina bez koulí je jí prd platnej, sbalila si věci a práskla dveřma. 

V honbě za oživením vztahu jsem ho naopak totálně zlikvidoval. Teď jsem sám a hledám si novou přítelkyni. Díky bohu, že na internetu je spousta dobrých rad, jak tohoto cíle dosáhnout!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Daniel Tomáš | středa 12.10.2016 13:28 | karma článku: 23,59 | přečteno: 1212x
  • Další články autora

Daniel Tomáš

Jak jsem koukal na Ordinaci

6.5.2024 v 12:24 | Karma: 17,14

Daniel Tomáš

Proč píšu knihu

11.9.2023 v 15:09 | Karma: 10,22

Daniel Tomáš

Braničtí rytíři

19.5.2022 v 10:59 | Karma: 9,40