Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Paní Dášo karma...souhlasím s Vaším hodnocením situace. Otec je nezodpovědný vůči svému dítěti a nakonec i k sobě. Nehodnotím adekvátnost zásahu, to ať posoudí insepkce. Ovšem byl jsem rozčilen s údajným zanecháním dítěte na ulici... což jak se ukázalo nebyla pravda a dítě bylo předáno druhé hlídce ještě před odjezdem otce....Hold Raper.

4 2
možnosti
MN

M33i58l92a33n 94N16e92t94r39h

15. 3. 2021 16:10

Melete nesmysly, onoho člověka nikdo nechrání. Problém a porušení zákona jsou kromě antirouškaře i v tom, že fízlové nechali na ulici malé dítě. Každopádně je podivné, že policie zaklekne chlapa bez roušky, ale estébák, který má za sebou podvody a desítky tisíc mrtvých, běhá na svobodě.

1 3
možnosti
RK

R81a86d11e14k 96K34o55h21u25t

15. 3. 2021 22:47

Ti dle vás fízlové na ulici dítě samotné nenechali. To tam měli v opatrování členové druhé hlídky, která mezitím dorazila na místo a dítě dovezla na služebnu.

A dodejte důkazy o podvodech a desítkách tisíc mrtvých na policii, enbo na státní zastupitelství. Určitě jich máte plno a neprůstřelných. Tak nedělejte malého fracka, co ví a nepoví, a konejte.

2 0
možnosti
DH

D34a70v57i61d 66H42r70u64b34ý

15. 3. 2021 11:53

Jakou mate miru ohledne toho co snesete? Kdyz vam zakazou opustit ulici kde bydlite, je to jeste ok? Vychazet z bytu... je to jeste ok?

Co takhle kreditni system jako v Cine?

A ze prehanim? Pred 2 lety byste soucasne situaci rikali nemozne a je to tady.

Kdyz se upalil Palach, tak to taky byla nesmyslna revolta? Taky mel jen ukazat obcanku, sklapnout podpatky a pokracovat?

6 6
možnosti
DS

srovnáváte hrušky s jablkama a vyvoláváte paniku a agresi. Ano, pokud vidím, že umírá 200+ lidí denně, že zdravotníci padají na ústa únavou a že je mezi námi stále ještě spousta lidí, kterým je zatěžko chovat se správně a ohleduplně, pak vidím jako účelné, aby mi zakázali přejíždět z okresu do okresu. V takovém případě, když chápu, proč tomu tak je, mi není zatěžko oželet částečku osobní svobody. Tomu se, milý pane, říká ohleduplnost a empatie.

11 2
možnosti
KK

Nevěděl, že bude mít konflikt s policií, takže nemohl dítě použít jako štít.

Zaráží mě, kolik lidí poslušně nosí roušku, aniž by se nad tím zamysleli. Nevadí, že proti virům nechrání, že je určená na stavbu? To že 90% laboratoří na zpracování testů vlastní Babiš, je asi taky v pořádku? Jak můžou testy na Covid něco zjistit, když tu byly několik let před Covidem? Babišovo květinářství má otevřeno, kalhoty nebo boty si nekoupím. Kde je statistika, kolik lidí umřelo na a kolik s Covidem? A otázek je mnohem víc.

Mám pocit, že kdyby vláda nařídila chodit s pytlem na hlavě a na boso, většina to udělá, aniž by se nad tím zamyslela.

3 6
možnosti
VK

"Nevěděl, že bude mít konflikt s policií, takže nemohl dítě použít jako štít."

Demagogická lež hodná Rudého práva. :-)

Že bude mít konflikt se strážníky věděl ve chvíli, kdy se rozhodl neuposlechnout výzvy k nasazení roušky (porušení vládního nařízení) a odmítl nechat se ztotožnit (porušení zákona). Teď přijde ta chvíle - mohl se v klidu nechat odvézt na služebnu Policie ČR ke ztotožnění, ale místo toho popadl dítě do levé ruky, čímž ho ať již vědomě nebo nevědomky použil jako lidský štít, a pravou rukou rozpoutal potyčku se strážníky, když se snažil dostat ke svému vozidlu.

Ale podle Vašich slov soudím, že jste jistě zdatný epidemiolog - spolupracujte s vládou, schopné, to oni potřebují. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Paní Stárkové karma za velmi dobře napsaný blog. Pro mne osobně má celá situace jeden hlavní rozměr. Selhání dotyčného pána jako rodiče, který z pohnutek, které zná pouze on, vystavil své dítě stresové situaci. Tříleté dítě! Zde je začátek celého řetězce událostí, které následovaly. Událostí, které se nemusely stát.

Že někteří diskutující mají takového rodiče téměř za hrdinu a odbojáře, který se nechce před svým, zdůrazňuji tříletým, synem stydět? Stultitia est contagiosa...

11 5
možnosti
VM

Rád by som sa autorky blogu spýtal ako hodnotí zásahy polície v Bielorusku, v Číne na Námestí brány nebeského pokoja, alebo na Národní tříde v roku 1989?

5 8
možnosti
DS

autorka blogu na to, že sem vaše otázka nepatří a netýká se tématu blogu ani naší, české, situace. A pokud tím evokujete srovnání, tak na to rovnou zapomeňte.

9 4
možnosti
IL

I50v83o 74L50y31č50k92a

14. 3. 2021 19:22

Zaráží mne, kolik je mezi námi lidí, kteří požadují na každé pšouknutí zákon, nejlépe ústavní, místo aby byli vůči ostatním tolerantní a ohleduplní a chovali se podle zásady nečinit druhým to, co by nechtěli, aby oni činili jim.

4 0
možnosti
DS

to je naprosto dokonalé definování stávající situace a stav, nad kterým se neustále podivuji.

1 0
možnosti
PM

P92a36v71e98l 82M92a37š74e74k

14. 3. 2021 18:16

Kojzar je Váš vzor?

Patříte zřejmě mezi ty typy, co požadovaly v 50. letech smrt zrádců proletariátu vedeného KSČ a v 70. a 80. letech "klid na práci".

Jak může žena napsat něco tak nechutného?

Způsobení traumatu nevinnému dítěti, protože jeho otec sice není nebezpečný, ale je vůči režimu "neposlušný" je podle Vás to, co potřebujeme? To, co nám proti covidu pomůže?

On to dítě odnášel z rizikové situace rychle pryč, ne měl jako štít, demagogu! O nic jiného mu nešlo než s tím dítětem co nejrychleji odjet, jak na tom videu můžeme všichni vidět.

Šířil by se virus více tím, když se otec s dítětem sebere a odjede, nebo tím, kdy spolu tři chlapi zápolí? A o co nám tedy jde? O omezení šíření, nebo o dokazování moci?

A také zřejmě je to otec, který se nechce ani sám před sebou ani před svým synem stydět za podrobení se tupé (vyžadující nesmysly) a arogantní moci. (Tak, jak se styděla před svými syny předchozí generace otců, která podepisovala souhlas se vstupem "spřátelených" vojsk).

Chtěl si uchovat důstojnost. Bohužel netušil, čeho jsou ta prasátka v uniformě před dítětem schopna. Kdyby tušil, stiskl by zuby, nasadil si respirátor a vrazil jim občanku do pracek.

5 8
možnosti
PM

P37e42t12r 24M79u47n60z61a83r

14. 3. 2021 19:02

Sorry, ale to jsou žvásty a lži.

Nasazení roušky a uvedení své totožnosti je riziková situace? To jediné po něm ti strážníci chtěli. Jenže pán je chtěl vyignorovat a narazil.

Zachoval se nezákonně a chtěl utéct. Veškeré újmy jdou za ním. Fakt nemám v lásce takové rebely, co na všechno kašlou, ale jakmile se jim někdo postaví, tak se okamžitě dožadují zákonů, které předtím porušili.

7 2
možnosti
Foto

P20e46t29r 58L34u24k93e76š

14. 3. 2021 15:28

Máte pravdu. Ale IQ se nedá koupit.

5 2
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.