Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, kde jste přišlá na to, že pan neměl v obchodě roušku. Je to informace jedna paní povídala, že ???. Pán měl u sebe 3 letého kluka. Tvrdí, že si ji sundal venku. Chtěl to strážníkům vysvětlit, s tím, že nejdříve uloží kluka do auta. Co bránilo strážníkům v tom, aby jej nechali dojít k autu ???? Proč, jej hned u obchodu za pomocí hmatů a chvatů povalili na zem v přítomnosti syna. Jako žena musíte vědět, že taková věc je vůči dítěti nectlivá. Na záběrech je vidět, že dítě stojí u táty a dívá se jak s ním strážníci zápasí a brečí. Pak jej vezme do náruče žena z pekařství a odvádí jej pryč. Ta jej pak přivedla na policii. Do té doby se nikdo o něj nezajímal. Jaká je společenská společnost v tom, že neměl roušku. On může někoho nakazit, když ji nemá ??? Nešlo to vyřešit v klidu a v pohodě???? Šlo by to. To by ale, jak policie, tak i strážníci nesměli být bodováni za počet uložených pokut a za další kriteria, která jsou k cestě k odměně. Mezi kritéria kladná nepatří domluva. Za to není žádný bod. Boduje se jenom represe.

0 3
možnosti
Foto

Jak to chcete vyřešit v klidu a pohodě, když dotyčný odmítá sdělit svoji totožnost a hodlá odejít? Můžete mi to prozradit? Zřejmě jej měli nechat beze všeho odejít. Potom by kontroly probíhaly asi následovně: "My jsme mu říkali, aby si nasadil roušku. On ale nechtěl. Tak jsme ho nechali jít. No, co jsme měli dělat?"

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
KK

Jak chcete pokutovat někoho, kdo i přes několik výzev ani neprokáže svoji totožnost?

3 0
možnosti
Foto

To video má jednu podstatnou chybu. Je staré a neobsahuje nová vyjádření pana starosty. Ve vašem blogu postrádám odkaz na informaci ohledně svědectví že pán neměl roušku v obchodě.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
Foto

Karma.Vidim to stejně...

1 1
možnosti
Foto

Když vláda nakáže likvidaci židů, tak se najdou vocasové který to půjdou dělat a vocasové, který budou tvrdit, že to je jejich práce a že to je v pořádku.

Policista prostě jde a koná, jemu je jedno, jestli má vyhánět děcka ze hřiště, střílet do lidí překračující hranici do Západního Německa, nebo židy u zdi. Policista prostě plní rozkaz a je náležitě hrdý na vykonanou práci.

On má rodinu, kterou musí živit, přestože by mohl dělat cokoliv důstojného, tančit u tyče, těžit bitcoiny nebo pomáhat v nemocnici, tak ne on si vybere povolání, kde se může beztrestně ukájet při šikanování státem deklarované spodiny.

1 6
možnosti
LT

On má rodinu, kterou musí živit, přestože by mohl dělat cokoliv důstojného, tančit u tyče, těžit bitcoiny nebo pomáhat v nemocnici, tak ne on si vybere povolání, kde se může beztrestně ukájet při šikanování státem deklarované spodiny.

Tak tohle už je ale regulérně na psychiatrické vyšetření. Jistě, nemuseli by to vykonávat, mohli by jít dělat naprosto něco jiného. Ostatně experiment o "no cop" zóně už proběhl.

Výsledek je vidět tady:

https://www.denik.cz/ze_sveta/usa-protesty-nasili-seattle-policie-20200623.html

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/konec-experimentu-po-smrti-mladika-v-seattlu-se-do-zony-bez-policie-vrati-zakon-40328476

Chápu, že by jste tohle asi chtěl mít taky. Moci beztrestně rabovat, krást, zabíjet, znásilňovat.......ale ne, jsou tu lidé, kteří ještě ctí zákony, narozdíl od vás.

2 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1773x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.