Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

ODS vyhraje předčasné volby!

Ano, vím to docela jistě. Měl jsem v noci sen, v kterém mě navštívil duch předčasně zesnulého Františka Mrázka a tento kdysi velikán českého byznysu a svého času i šedá eminence české vrcholné politiky mi pověděl spoustu zajímavých věcí. Chcete-li se také něco dozvědět o tajemstvích mezi nebem a zemí, pozorně čtěte.

František říkal, že špičky ODS si uvědomují, že jejich strana nejen že ztrácí díky podivným daňovým zákonům preference už i některých svých tradičních voličů, ale díky tomu, že je značnou částí veřejnosti považována za spolčení těch, kteří spolu mluví a spolu basu drží, přestává být sympatická i svým komplicům z TOP 09, kteří sice pro udržení vlády navenek spolupráci udržují, ale jakmile se podaří protlačit církevní restituce, toto manželství z rozumu ukončí a půjdou dál svou vlastní sice trochu asociální, ale o něco čestnější a slušnější cestou sami.

František ale říkal, že protože jsou šéfové ODS velcí fiškusové, a to ti zjevní a i ti skrytí, toto nebezpečí si uvědomují a protože se nechtějí stát mimoparlamentní stranou, kde by nemohli naplňovat rozličná přání dosud žijících Františkových kamarádů, musí se v parlamentní politice udržet stůj co stůj. Jak to ale udělat? Na Řecko už dnes může skočit jen opravdový naivka, strašák komunistů také nezabírá, přesvědčovat o citlivosti a spravedlivosti reforem především tváří v tvář rostoucímu DPH a snahám o zpoplatnění zdravotnictví a odpouštění daní korporacím také moc na sympatiích lídrovi těchto ekonomických experimentů nepřidává, i když jsou v tom takřka nevinně, protože vládu vede hlavně pan Kalousek, tak co dělat?

Podobnou otázku si svého času položil i V.I.Lenin a vymyslel diktaturu proletariátu, no, diktaturu už u nás nikdo vymýšlet nemusí, diktatura financí už je dávno nastolena, ale opravdu, co tedy dělat, aby je lidé zase začali mít rádi? Představte si, že oni na to přišli!

František říkal, až se chudák smíchem zalykal, že hlavním trhákem předvolební kampaně bude mimo tradičních témat jako je „Odpovědnost za svůj osud“ i heslo „Čisté ruce, chladná hlava, horoucí srdce“ pod fotografiemi pánů, kteří budou tyto atributy nejlépe vystihovat, ale kdo to bude, se ještě neví, dokonce ani František netuší, protože hlavně ty čisté ruce prý způsobí problém. Ale to hlavní je, že ODS připravuje zákon na prokazování původu majetku! Prý se začne u bankovních účtů a nemovitostí od 10 milionů, dokonce i Švýcarsko a Kajmanské ostrovy chtějí pomoct, neboť ODS si velmi váží, a to hlavně jejich soukromé bankovní domy.

Ano! Oni na to přišli! Je to zatím velké tajemství, František říkal, že to zatím ví jen on a pár dalších šíbrů, ale jakmile se opozici podaří vyvolat předčasné volby, vyjde to napovrch. Také jen proto se dosud ODS tak zběsile brání návrhům opozičních stran a rozkládajících se VV na projednávání tohoto zákona v parlamentu. Chtějí to být jen a jen oni, kdo opět z vrcholné politiky udělá činnost směřující k nezištné správě věcí veřejných, a ne získávání neoprávněných a bezpracných příjmů.

Tož přátelé, myslete při příštích volbách na tuto tajnou informaci, které má cenu zlata a při příštích volbách volte ODS, copak vás by nezajímalo, jak se v této zemi v posledních dvaceti letech v politice a jejím blízkém okolí vydělávali peníze?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Chytrý | pondělí 30.4.2012 6:28 | karma článku: 14,16 | přečteno: 1114x
  • Další články autora

David Chytrý

Díváte se od rána na porno a pijete u toho pivo?

Pokud ano, jste přesně těmi, které jeden soudce Ústavního soudu, jinak celkem vážené a důstojné instituce, označil jako „lehkoživky, kteří budou jako pijavice nadále vysávat veřejné finanční zdroje“. Byl to Stanislav Balík, ten soudce Ústavního soudu, jistě také vážený a důstojný institut našeho práva a ústavního pořádku, jen to má v hlavě trochu popletené, ale při dnešní drahotě a inverzích, není se co divit, komu by z toho nehráblo?

28.11.2012 v 4:02 | Karma: 25,91 | Přečteno: 1706x | Diskuse| Ostatní

David Chytrý

George Orwell by měl z Hospodářské komory ČR radost

Ano, škoda, že autor vizionářských předpovědí popsaných v knihách 1984 a Farma zvířat již nežije, pokud by žil, jistě by se zaradoval z informací, které na serverech Parlamentní listy, Lidovky a EuroServer seznamují čtenáře s geniálním nápadem pana Petra Kužela, prezidenta Hospodářské komory ČR se záměrem zavést v ČR od roku 2014 další evidenční elektronickou kartu.

25.11.2012 v 12:58 | Karma: 27,91 | Přečteno: 1321x | Diskuse| Ostatní

David Chytrý

Zodpovědní hospodáři, nebo drzouni?

Český rozhlas se rozhodl zahájit kampaň proti těm, kteří neplatí koncesionářské poplatky. Chystá se důraznou formou upozornit 200 tisíc domácností, že pokud přijímají digitální televizní signál, musí platit i za rádio.

5.6.2012 v 6:46 | Karma: 19,85 | Přečteno: 812x | Diskuse| Ostatní

David Chytrý

Jak jsem se lekl sám sebe, budu volit DSSS?

Když někomu povím, že skoro každý den před spaním poslouchám na Youtube přednášky a semináře politiků, filosofů a ostatních lidí, co se živí zajímavým povídáním, lidé se občas lekají mě a mají tendenci skrytě zkoumat moje duševní zdraví.

24.5.2012 v 6:54 | Karma: 14,97 | Přečteno: 1118x | Diskuse| Ostatní

David Chytrý

Prosím, zachraňme stát!

Bojím se o náš stát, bojím se o státní úřady a organizace, jejich zaměstnance, mám strach o instituce, jejichž činnosti se dotýkají našich životů.

22.5.2012 v 6:16 | Karma: 17,31 | Přečteno: 817x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

ANALÝZA: Smutný Den nezávislosti Izraele. Ve válce, opuštěn a rozhlodáván zevnitř

15. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli „Měli bychom to oslavit. Určitě půjdu na hřbitov s kyticí květin a každému padlému dám na hrob...

Česká stopa zatčených oligarchů vede nejspíš k luxusním bytům v Praze

15. května 2024

Premium Ukrajina by mohla poprvé usilovat o zablokování nemovitostí, které její občan vlastní v Praze. Jak...

„Podívejte, vychází Země!“ Fotografie z Apolla 8 změnila lidstvu pohled na svět

15. května 2024

Seriál Země jako nádherné a životem překypující umělecké dílo uprostřed nicoty. Přesně tak zachytili naši...

Kočka, Rittig a další. Projekt mapuje, kdo ukrývá peníze v dubajských bytech

14. května 2024  22:46

Mezinárodní investigativní projekt Dubai Unlocked zmapoval, jak se dubajské nemovitosti staly...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Omlouvám se, že nereaguji na příspěvky v diskusích u mých blogů, nejsem vlastníkem dukátů.
Kdykoli ale zareaguji na vzkaz či mail.

Seznam rubrik